RE: Razgovori mama 10/20 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

jess021 -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 7:40:39)

Jutro mame! Hvalaaa

Da, danas nam je divan dan, veliki 5. rodjendan!! 
I ja treba da dobijem, stomak me bas bolucka, ali bar sam se naspavala😉

mikica88 -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 7:46:36)

Dobro jutro. I bice jos jedan lep dan,ako je sudito po jutru.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 7:47:20)

Jutro!
Srećan vam divan dan, Jess!
Ja odvedoh M u vrtić i evo me na poslu. Dve nedelje nije išla, kaže jutros "Konačno je došao taj dan da idem u vrtić" [sm=smiley1.gif]
Pari, koji si ti beše fakultet završila? Šteta što ne možeš da završiš postdiplomske, ali šta da radiš.

jess021 -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 7:55:56)

Milena, hvala.

Ja o temi fax ne smem ni da pisem. 🙄☹️

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 8:07:57)

Dobro jutro.

Jess, srecan rođendan. pari, preskocila sam. Srecna vam godisnjica. 
I ja sam zavrsila pre 11 godina. Malko sam otupavila😁
Ljiso, mene to kod svekrve podseca na neko, predinfarktno stanje. 
Sad sam se probudila. Sofi je izgleda odavno. Gleda crtani u tisini. Hvala Bogu ove moje danas idu u istu smenu. Mnogo nam znaci da se organizujemo

Queen Lady -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 8:28:12)

IZVORNA PORUKA: flamingos

Jess,ništa bez sestre.❤Lepo,sređujeś se.

Lady,hajde neki lep recept u našoj C kuhinji.❤Pari,grlim te.❤Ljisho,želim ti lep provod.❤U selu smo.Napravih" belolučenu"papriku zatopih pasulj da sutra kuvam.Dete piše domaći.Pozdrav svima.❤

Ubacila par recepata, nego ja to slabo slikam, nemam naviku...

@Pari - srecna vam godisnjica...

Dobro jutro i ovde...

mikica88 -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 8:35:09)

Lady, ubaci kad slikas. Ovaj ili sledeci mesec, kako god stignes, tu je kuhinja.

Milena, raduje se dete da ide u vrtic sa svoj drugarima.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 9:00:48)

Ljisho, pa jel svekrva sad kod kuce ili u bolnici?
Nadam se da ce biti ok sa njom sve.

Jess, srecan rodjus tvojoj devojcici, sve najlepse joj zelimo ❤️❤️
Inace, fotke su vam pre, predivne, jako ste lepi 😍

jess021 -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 9:06:36)

Zene moje drage, hvala!

Mama jo, hvala ti i meni se dopadaju. Moje smizle se probudila, joj kako je M izljubila a jos nije ni oci otvorila 😊

smeško -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 9:08:00)

Добро јутро!

Надам се да сте сви добро! Јесс, срећан рођендан! И лепо га проведите! Пари, срећна годишњица!
Код нас све по старом. Чекамо резултате, ја се трудим да спустим притисак, Јоца још увек има салмонелу, па не може у вртић,...Били прехлађени, па сви одмах страхују када нам прилазе... Читав викенд смо провели ван куће, чак смо и шетали кроз Ц.Душана. [sm=smiley36.gif] Чекам часове на ртс планети, нема их још увек.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 9:13:57)

Smeško, znae li makar okvirno kada će vam stići rezultat? Baš dugo čekate. Držite se, biće dobro, mora.
Jess, sestre [sm=smiley27.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 9:14:28)

Jess, srećan diiiivaaaan dan [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] fotke su odlične!

Maraj -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 9:47:47)

Srecan vam rodjendančić jess!!!

S ostala kuci. Nocas je toliko kasljala, nikad nam se to nije desilo do sad. Jos sam joj juce dala aerius 2× 1,25ml. Cistim joj nos sa hipertonim rastvorom plus operil P. Ne znam sta se desilo nocas, dal joj se slivalo iz nosa u grlo. Mazala sam joj grudi sa mucoplantom, davala vodu da pije. Na kraju sam joj i crni luk stavila iznad glave. Na kraju se umirila i zaspala....
Sta sam trebala jos da radim? Dal treba da joj dajem nesto za taj kasalj? Od jutros je ok...malo deluje zapuseno, i pored fizioloskog i operil p, al ne znam sta da joj dam da joj sene sliva sadrzaj nocu...

flamingos -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 10:02:36)

Smeško,grlim vas i ljubim.Mislim na vas.❤

Maraj,hajd da što pre budete dobro.❤Lady,videla sam,super su ti recepti.Samo nastavi tako-pravi,slikaj i postavljaj u našoj predivnoj C kuhinji.❤

jess021 -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 13:22:33)

Smesko, kako je N?
Mi isle po poklon, pa uzele jos neke sitnice. Sad ukrasila tortu, pa da zamesim taranu i kiflice. Ostalo mi jos da sredim kupatila. Dobila sam, pa me malo stomak zeza, ali dobro. 
Hvala vam zene moje drage🥰🥰🥰

Queen Lady -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 13:36:10)

Gde ste zene, kako ste?

Ja razmisljam o promeni posla, bas sam nesto sva bez veze. Svi sa vezu, ja bez vezu [sm=jezicek.gif]

jess021 -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 17:12:04)

Ja sam evo ispekla kiflice, jos da se okupam i to je to. Gosti stizu oko 18h, ovde se nesto namrcilo kao da kisa svaki cas

flamingos -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 17:17:20)

Jess,stižem i ja.Šalim se,uživajte.Želim vam lep provod.❤.I ovde padala kiša,pa stane. Evo opet se stuštilo.Gledam tenis,igra Nole.

jess021 -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 17:43:49)

Flamingos, ajde, sto da ne. 

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 17:49:26)

Dobar dan. Jess smrcilo se ali mislim da nece kisa. Sad cu napolje s decom opet. JA imala 5 casova. Ajme kakva zbrka sa djacima. Mogu vam reci blago li se nama s decom od prvog do petog. Ovi stariji razredi, jadni oni....Znaci danas kazem ocenjujem niko nije uradio taj zadatak tacno. Puf poslase mi sliku gde je pogresno prepisano sa table a oni knjige uopste ne koriste. Aman deco.... i sad ja to ili da priznam ili da zanemarim ili da kaznim jer ne koriste knjige. Ma strasno. Upetljala sam se sa ovom zamenom haos. Bas u vreme kontrolnih. Neverovatno. Odlepila sam. I svasta tako. Imam onlajn svasta da odradim I njuzleter ove nedelje. Malisa je u vrticu bio do pola 4 dok mm nije dosao s posla. Nisu me zvali da ga preuzmem. Ali evo ni ne curi mu nos nesto od kad je stigao. A nakasljao se mozda dva puta. Tako da mozda prodjemo bez iskljucenja.

Sanjice samo ti guraj taj faks. Ne mislim da ti je mozak zaribao. Naprotiv. Mislim da smo u ovim godinama (a ti i ja smo isto godiste hehee) sposobniji da naucimo i skoncentrisaniji nego sa 18. Sta god rekla nauka i medicina[sm=smiley36.gif]Ja se bas osecam sposobnom za ucenje hehe

flamingos -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 18:41:35)

Stižem.❤

Ovde je bilo takvo nevreme,haos.Nije dugo trajalo,ali vetar,kiša,grad.Ostale mame,šta radite?

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 18:53:35)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Dobar dan. Jess smrcilo se ali mislim da nece kisa. Sad cu napolje s decom opet. JA imala 5 casova. Ajme kakva zbrka sa djacima. Mogu vam reci blago li se nama s decom od prvog do petog. Ovi stariji razredi, jadni oni....Znaci danas kazem ocenjujem niko nije uradio taj zadatak tacno. Puf poslase mi sliku gde je pogresno prepisano sa table a oni knjige uopste ne koriste. Aman deco.... i sad ja to ili da priznam ili da zanemarim ili da kaznim jer ne koriste knjige. Ma strasno. Upetljala sam se sa ovom zamenom haos. Bas u vreme kontrolnih. Neverovatno. Odlepila sam. I svasta tako. Imam onlajn svasta da odradim I njuzleter ove nedelje. Malisa je u vrticu bio do pola 4 dok mm nije dosao s posla. Nisu me zvali da ga preuzmem. Ali evo ni ne curi mu nos nesto od kad je stigao. A nakasljao se mozda dva puta. Tako da mozda prodjemo bez iskljucenja.

Sanjice samo ti guraj taj faks. Ne mislim da ti je mozak zaribao. Naprotiv. Mislim da smo u ovim godinama (a ti i ja smo isto godiste hehee) sposobniji da naucimo i skoncentrisaniji nego sa 18. Sta god rekla nauka i medicina[sm=smiley36.gif]Ja se bas osecam sposobnom za ucenje hehe

Jao Ljiso, hvala ti na podrsci. I svima ostalima. Nisam mrdnula danas sa racunara. Pravila sam pauzu kad sam vodila decu u skolu i kad sam isla na nastavu. Bila sam mokra do gaca da izvinete. ☺️Pljusak me je uhvatio, a ja bez kisobrana. Vracaj se kuci. A taman sam se sredila za slikanje za indeks😁Stigla sam ranije. Mm me je odveo do skole jer je morao po T. Imala sam jos do pocetka casova, pa sam pisala grcki alfabet. 😀 Sad pisem planove. Moja najgora nocna mora. 

pari -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 19:15:42)

Super Sanjice, samo guraj! Podržavamo te!

Ja baš malopre pričala sa grkinjom :) živi kod nas u zgradi, ima dvoje dece pa se viđamo često...
Jess, javi kako bilo...uživajte!

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 21:31:04)

Evo D mi ima temp. I sad krece frka. Korona da ili ne. Curi mi nos. Culo ukusa i mirisa nemam zbog toga. Pre neki dan me grlo bolelo. I sta sad? Isla sam okolo  i sejala koronu? O Boze. To mi najgora pomisao. Ma znam da nije svaki virus korona. Ali sad je covek lud. Mislim svi smo sludjeni. Ja se salim sad imamo 6. Put koronu😂 ali D je bila bolesna u februaru dve nedelje. I to bas strasno tad je bio i P. Ne znam sta da mislim. P je imao od tad temp po jedan dan 3 najvise. Ono letos. Krece veselo jesen. A sutra je trebala da krene na led da trenira. 

jess021 -> RE: Razgovori mama 10/20 (5.10.2020 23:21:43)

Ljiso, jel visoka?

Nama se gosti razisli oko 22h, pa dok sam sklonila, njih dve evo malopre zaspala, a ja cu da jedem, crkoh gladna 
Bilo je bas lepo, Anine kiflice su planule, ali bukvalno. 
Laku noc mame, kuckamo se sutra

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>