Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/20 (31.10.2020 9:00:30)
|
Dobro jutro. Von, ipak sam ucila. [sm=smiley36.gif] Evo idem i sad dok T spava. Sofi doruckuje. Sinoc sam toliko bila besna. Ne mogu da verujem da ljudi nemaju razumevanje. Rođendan sa pet devojcica. I to je sve ok. Ali nije ok da mama ide svkaog petka u nocni klub. Uopste necu da razmisljam u ovoj situaciji. I kažem da necemo ipak doci. Gospođa mi jedno pet puta rekla da ce dete biti razocarano. Nabila mi je osecaj krivice. I skontam da ona u stvari želi da moja deca popune broj. Poludela sam. Pricam i sa mm. Nagovorio me je da ugasim mob. Dosta je vise bilo pravdanja ljudima. Kaže moramo da naucimo da kažemo ljudima ne, kao sto oni bez problema kažu svasta. I u pravu je. Ljiso, bravo za uciteljicu. Nasa uciteljica je na bolovanju. T se odusevila, jer ju je i pored svojih muka zvala. I T kaže:kakva je to uciteljica, koja pored svojih muka zove svog ucenika. ❤️ Inace, dok sam dezurala vidim jednu malenu place. Bas sam se prepala da se nije povredila. Place zbog minusa koji joj je dala drugarica zbog neodrađenog zadatka iz eng. Ja ne mogu da verujem. Ko vam je to rekao? Nastavnica. Jedva sam je umirila. Ona ladno postavlja nekog da deli minuse svojim drugarima. E, sad odoh. [sm=smiley1.gif]Napolju pada kisa.
|
|
|
|