Ana RR -> RE: Razgovori mama 10/20 (24.10.2020 20:19:12)
|
Dobro veče. Mi ovaj vikend provodimo kod kuće, Marko se nešto prehladio. Slinav je, sinoć mu je nešto malo bila povišena temperatura (37,2) tako da smo propustili treninge danas i uobičajeno druženje sa kumovima. A i ja sam dobila pa nisam ni za gde sem za kuću. Odlučili smo da ne spremamo ništa za slavu, još uvek smo u haosu, tako da sam i to skinula sa vrata. Sledeći vikend, nadam se, idemo po kucu [sm=smiley27.gif] Maraj, e pa svašta. Pa čak i da je mislio da je plastelin besplatan i da ga ta animatorka daje deci, opet mu ni to ne daje pravo da ga uzme od drugog deteta. Neverovatno. Zaista mislim da je za ponašanje dece uglavnom kriv roditelj a današnji roditelji sve manje uče decu nekim vrednostima kojima smo mi naučeni. Iskreno se plašim sveta kojim će vladati ono koji su tako (ne)vaspitani. Mama Jo, ja sam puštala Marka da deli igračke i i sama sam davala drugoj deci ali kada vidim da ne žele da mu vrate a on traži, obratim se roditelju i kažem Izvinite, mi bi sada da krenemo, da li možete da nam vratite igračku? I verovali ili ne ali bilo je roditelja kojima uopšte ne bude pravo što tražimo nazad SVOJU igračku [sm=smiley36.gif] ali iskreno me nije bilo briga. Lično nisam dozvoljavala Marku da uzima tuđe igračke u parkiću, imaš svoju i ćao zdravo.
|
|
|
|