mama Jo -> RE: Razgovori mama 10/20 (23.10.2020 13:45:03)
|
Ja sam vec par dana zatecena nekim situacijama koje se dese na igralistu, i evo non - stop o tome razmisljam, preispitujem sebe, svoj nacin vaspitavanja dece... Pre neki dan na treningu je jedna devojcica, bez ikakvog razloga, rekla mojoj J ,,ja vise necu da ti budem drugarica'', a svaki put su se bas lepo igrale i druzile. Danas na igralistu je jedna mala dosla kod nje i kaze joj ,,hajde da se igramo'' a moja J je onako najnormalnije rekla ,,ja idem samo tamo nalo na klupu'' i ova mala joj kaze ,,Mars!''. Ja ostala u cudu, a J me pita ,,sta to znaci''. Dolazi njena mama i kaze meni - pa njoj je tata rekao kad deca u parku nece da se igraju sa tobom ti im reci mars. Ne znam, ali bas sam u cudu od toga. Je l' normalno da ucis decu da govore mars drugoj deci. Znam ja da su to decija posla, ali eto vec par dana preispitujem i objasnjavam joj da ne treba da je dotice kad su neka druga deca gruba i bezobrazna prema njoj. Ja sam vrlo sosetljiva i mene sve to pogadja, i vrlo bih volela da ona ne bude takva.
|
|
|
|