Queen Lady -> RE: Razgovori mama 10/20 (13.10.2020 6:07:52)
|
Jutro zene. Ja danas od 06 na poslu. Ne vidim na oci. Ali lakse mi je kada vidim da nisam jedina koja je hronicno neispavana. IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Von, zafira je. Vozim ja njega po danu. Bas me je bio strah zbog velike kise. Prezivele sam. Kaže mi Sofi: "Mama, ti možes sve". [sm=smiley1.gif] Sanjice, ti bar vozis. Ja imam polozeno vec deset godina, a nikako da krenem da vozim. Sad idem sa muzem na posao, pljusti kisa, a on me pita hoces da vozis? Hahahah, rekla sam mu samo, dobar ti vic... IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Boze jesmo li mi normalne?? Mislim evo dajem sebi orden. Sve sam zavrsila sto sam mislila da cu za vikend 😂 ali nije normalno vise to ne spavanje. Pita muz imam li neku ideju za veceras haha reko imam,da spavan. Ali evo ni u od umora. Jos uvek. To kao da si nadrogiran pa te spici adrenalin. Sad mogu da guram kolko hoces😂 Misho podseti me na mene za ovo pitanje od muza... Isto i on mene pita sta cemo veceras, a ja samo razmisljam da se zakucam za krevet. A kada legnem, sto ti kazes kao nadrogirana, ne mogu da zaspim po sat vremena...
|
|
|
|