Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 12:48:59
|
|
|
|
pari
|
Ajoj Sanjice... Jeste, baš je hladno jako...odjednom se spustila temperatura na 10. Ja sam bila u centru za soc.rad, bilo je dobro...videćemo...Kilava sam prilično (glava,kašalj, promukla) ali šta da radim, proći će... Vi ste sve vredne :)
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 13:41:29
|
|
|
|
Milena18
|
Kod nas je bilo toplo kad sam bila na pauzi, ne znam kako je sada. Naoblačilo se prilično. Ana, kako si ti?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 13:51:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Milena, hvala što pitaš Nešto sam umorna, za vikend smo skitali, u subotu veče kasno došli kući, noćas iz nekog razloga nisam uopšte spavala i sva sam na tri ćoška. Jesi li ti ozdravila? Kako je balerina?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 14:16:23
|
|
|
|
Milena18
|
Ana, moglo bi se reći da sam ozdravila, mada me još pomalo muči zapušen nos. Balerina kašlje, tako da do daljnjeg ništa od baleta. A taman smo kupili baletankice, naravno roze
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 14:28:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Hihi a kako drugačije nego roze Ozdravite brzo, ovo promenljivo vreme je najgore sada, moj M je slinav već mesec dana.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 14:41:14
|
|
|
|
Queen Lady
|
I u Kgu sada poce kisa. A bas je bilo lepo prepodne. Sada je vec dosta hladno, jedva cekam da stignem kuci, da se grejem...
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 14:53:51
|
|
|
|
flamingos
|
Maraj,evo i ovde počela kiša,duva vetar.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 14:55:35
|
|
|
|
vonavoj
|
Bas je zahladnelo,a kao trebalo od juce..ala su omanuli prognozu..i ovde sipi neka kisa,nije strasno.Kad bi mogla da dodjem kuci i odspavam😂 (dobar vic).
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 14:58:54
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Von nasmeja me(dobar vic).❤.Možda i uspeš da odspavaš.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 15:01:56
|
|
|
|
emicaa
|
Jao Milena da si mi blizu da ti dam haljinicu za balet.Divna,roze.Ona prava baletska 🙂 Mi kod logopedice,Dora je vec zavrsila,sad je David unutra. Pari tebe bas namuci ta prehlada,ozdravi brzo
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 15:12:26
|
|
|
|
Queen Lady
|
Ja sam sinoc htela da iskocim sebi iz koze koliko me je bolela glava iznad levog oka... Popila sam bila lek, odspavala jedno pola sata i pustilo me bilo, ali sam zato posle legla u pola 12. Jedba sam ustala jutros. Deca su mi kod mojih danas, iako imam priliku da legnem veceras ranije, od toga verovatno nece biti nista, uvek mi iskrsne nesto i opet kasno legnem. Tako da vise i ne razmiljam o tome da cu da se naspavam IKADA
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 16:15:44
|
|
|
|
emicaa
|
Lady neces se naspavati nikada,nemoj ni pomisljati drugacije 😅 Dora je jedva jutros ustala za skolu,dvije sedmice spavala do 9.Jutros haos.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 17:12:17
|
|
|
|
vonavoj
|
Jedva sam rucala u pola 5,a kamoli zaspala..sad pijem kafu,a otimam M stolicicu na koju se penje i uzima sve sto ne sme..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 17:19:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Sad sednem za komp. Zavrsim nesto sto imam pa mislim da cu se veceras komirati. Ustala sam pre 3 😖
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 17:20:40
|
|
|
|
Khaleesi
|
Caos mame. Nesto tema sa trudnicama nije aktuelna... Pari valjda te btzo prodje taj kasalj... Nego mamr jel zna neka koji je to zahtev za porodičjsko? Ja trazim po netu sve mi neki 2016.god izlazi a mislim da je taj novi zakon posle bio.... Ako moze neko link da pusti?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 17:37:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Jedva sam rucala u pola 5,a kamoli zaspala..sad pijem kafu,a otimam M stolicicu na koju se penje i uzima sve sto ne sme.. Izgleda da je kod svih zabavno. Evo ja sređujem deciji ormar. To radim svaki dan😠To se samo vadi. Sad cu i ja da se posvetim nauci. T je u skoli. Sofi gleda crtani. Ljiso, ja sam se probudila oko 4 da te utesim. 🤣
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 17:43:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja nisam ni spavala a toliko sam bila umorna da sam mislila da ću se komirati sinoć kad ono međutim...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 17:52:23
|
|
|
|
Khaleesi
|
Zasto ne mogu da nadjem temu za trudnicee? Jesste li je izbrisali?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 17:54:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Podigla sam temu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 20:24:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Boze jesmo li mi normalne?? Mislim evo dajem sebi orden. Sve sam zavrsila sto sam mislila da cu za vikend 😂 ali nije normalno vise to ne spavanje. Pita muz imam li neku ideju za veceras haha reko imam,da spavan. Ali evo ni u od umora. Jos uvek. To kao da si nadrogiran pa te spici adrenalin. Sad mogu da guram kolko hoces😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 20:40:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sofi i ja smo imale pravu avanturu. Taman smo se obukle u pidžame. Zove me mm da mi kaže da mu je ostao kljuc u autu i da ne može da uđe. Moram da uzmem veliki auto i da dodjem po njega i da donesem rezervni kljuc. Sa detetom je kisne. Krenula sam da vicem na njega kako misli da vozim veliki auto. Napolju mrak, pljusak neviđeni. Na kraju spakujem dete. Ona u pidžami. Samo je obula cizmice za kisu, jaknu i kapu. Ja sam izletela bez jakne. Sad ako se ne razbolim nikad necu. Zovem mm kaže stani tu gde si evo stizem. On gospodin sa kisobranom. A u drugoj ruci drzi kesu sa kremom🤣 Htela sam da ga zgromim. Rekla sam Sofi da pise sastac o danasnjoj veceri. Sad je konacno legla.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 22:35:34
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 22:41:15
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,vi ste show! A sto ne vozis "veliki" auto? Ne znam ni koji je? Spremila sam poklone za sutrasnji J rodj,sve sam zapakovala,ujutry iznenadjenje😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 12.10.2020 22:42:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von, zafira je. Vozim ja njega po danu. Bas me je bio strah zbog velike kise. Prezivele sam. Kaže mi Sofi: "Mama, ti možes sve".
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 13.10.2020 6:07:52
|
|
|
|
Queen Lady
|
Jutro zene. Ja danas od 06 na poslu. Ne vidim na oci. Ali lakse mi je kada vidim da nisam jedina koja je hronicno neispavana. IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Von, zafira je. Vozim ja njega po danu. Bas me je bio strah zbog velike kise. Prezivele sam. Kaže mi Sofi: "Mama, ti možes sve". Sanjice, ti bar vozis. Ja imam polozeno vec deset godina, a nikako da krenem da vozim. Sad idem sa muzem na posao, pljusti kisa, a on me pita hoces da vozis? Hahahah, rekla sam mu samo, dobar ti vic... IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Boze jesmo li mi normalne?? Mislim evo dajem sebi orden. Sve sam zavrsila sto sam mislila da cu za vikend 😂 ali nije normalno vise to ne spavanje. Pita muz imam li neku ideju za veceras haha reko imam,da spavan. Ali evo ni u od umora. Jos uvek. To kao da si nadrogiran pa te spici adrenalin. Sad mogu da guram kolko hoces😂 Misho podseti me na mene za ovo pitanje od muza... Isto i on mene pita sta cemo veceras, a ja samo razmisljam da se zakucam za krevet. A kada legnem, sto ti kazes kao nadrogirana, ne mogu da zaspim po sat vremena...
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?