|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/20
12.10.2020 12:48:59   
pari
Ajoj Sanjice...

Jeste, baš je hladno jako...odjednom se spustila temperatura na 10.
Ja sam bila u centru za soc.rad, bilo je dobro...videćemo...Kilava sam prilično (glava,kašalj, promukla) ali šta da radim, proći će...
Vi ste sve vredne :)

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 401
12.10.2020 13:41:29   
Milena18
Kod nas je bilo toplo kad sam bila na pauzi, ne znam kako je sada. Naoblačilo se prilično.

Ana, kako si ti? 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 402
12.10.2020 13:51:29   
Ana RR
Milena, hvala što pitaš user posted image Nešto sam umorna, za vikend smo skitali, u subotu veče kasno došli kući, noćas iz nekog razloga nisam uopšte spavala i sva sam na tri ćoška.

Jesi li ti ozdravila? Kako je balerina? user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 403
12.10.2020 14:16:23   
Milena18
Ana, moglo bi se reći da sam ozdravila, mada me još pomalo muči zapušen nos.
Balerina kašlje, tako da do daljnjeg ništa od baleta. A taman smo kupili baletankice, naravno roze user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 404
12.10.2020 14:28:08   
Ana RR
Hihi a kako drugačije nego roze user posted image

Ozdravite brzo, ovo promenljivo vreme je najgore sada, moj M je slinav već mesec dana.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 405
12.10.2020 14:41:14   
Queen Lady
I u Kgu sada poce kisa. A bas je bilo lepo prepodne. Sada je vec dosta hladno, jedva cekam da stignem kuci, da se grejem...

"Ako si uspešan u nečemu ili će te kopirati, ili će ti zavideti, ili će te mrzeti."

"Zavedi mi um i imaš moje telo, pronađi mi dušu i imaš me zauvek."

Fjodor Dostojevski

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 406
12.10.2020 14:53:51   
flamingos
Maraj,evo i ovde počela kiša,duva vetar.

(odgovor članu Queen Lady)
Direktna veza do poruke: 407
12.10.2020 14:55:35   
vonavoj
Bas je zahladnelo,a kao trebalo od juce..ala su omanuli prognozu..i ovde sipi neka kisa,nije strasno.Kad bi mogla da dodjem kuci i odspavam😂 (dobar vic).

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 408
12.10.2020 14:58:54   
flamingos
Joj Von nasmeja me(dobar vic).❤.Možda i uspeš da odspavaš.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 409
12.10.2020 15:01:56   
emicaa
Jao Milena da si mi blizu da ti dam haljinicu za balet.Divna,roze.Ona prava baletska 🙂

Mi kod logopedice,Dora je vec zavrsila,sad je David unutra.
Pari tebe bas namuci ta prehlada,ozdravi brzo

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 410
12.10.2020 15:12:26   
Queen Lady
Ja sam sinoc htela da iskocim sebi iz koze koliko me je bolela glava iznad levog oka... Popila sam bila lek, odspavala jedno pola sata i pustilo me bilo, ali sam zato posle legla u pola 12. Jedba sam ustala jutros. Deca su mi kod mojih danas, iako imam priliku da legnem veceras ranije, od toga verovatno nece biti nista, uvek mi iskrsne nesto i opet kasno legnem. Tako da vise i ne razmiljam o tome da cu da se naspavam IKADA user posted image

"Ako si uspešan u nečemu ili će te kopirati, ili će ti zavideti, ili će te mrzeti."

Fjodor Dostojevski

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 411
12.10.2020 16:15:44   
emicaa
Lady neces se naspavati nikada,nemoj ni pomisljati drugacije 😅

Dora je jedva jutros ustala za skolu,dvije sedmice spavala do 9.Jutros haos.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Queen Lady)
Direktna veza do poruke: 412
12.10.2020 17:12:17   
vonavoj
Jedva sam rucala u pola 5,a kamoli zaspala..sad pijem kafu,a otimam M stolicicu na koju se penje i uzima sve sto ne sme..

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 413
12.10.2020 17:19:17   
Misha i Ljisha
Dobro vece. Sad sednem za komp. Zavrsim nesto sto imam pa mislim da cu se veceras komirati. Ustala sam pre 3 😖

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 414
12.10.2020 17:20:40   
Khaleesi
Caos mame. Nesto tema sa trudnicama nije aktuelna... Pari valjda te btzo prodje taj kasalj... Nego mamr jel zna neka koji je to zahtev za porodičjsko? Ja trazim po netu sve mi neki 2016.god izlazi a mislim da je taj novi zakon posle bio.... Ako moze neko link da pusti? 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 415
12.10.2020 17:37:54   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Jedva sam rucala u pola 5,a kamoli zaspala..sad pijem kafu,a otimam M stolicicu na koju se penje i uzima sve sto ne sme..

Izgleda da je kod svih zabavno. Evo ja sređujem deciji ormar. To radim svaki dan😠To se samo vadi. Sad cu i ja da se posvetim nauci. T je u skoli. Sofi gleda crtani. 
Ljiso, ja sam se probudila oko 4 da te utesim. 🤣

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 416
12.10.2020 17:43:25   
Ana RR
Ja nisam ni spavala user posted image a toliko sam bila umorna da sam mislila da ću se komirati sinoć kad ono međutim...

Direktna veza do poruke: 417
12.10.2020 17:52:23   
Khaleesi
Zasto ne mogu da nadjem temu za trudnicee? Jesste li je izbrisali?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 418
12.10.2020 17:54:32   
Ana RR
Podigla sam temu.

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 419
12.10.2020 20:24:15   
Misha i Ljisha
Boze jesmo li mi normalne?? Mislim evo dajem sebi orden. Sve sam zavrsila sto sam mislila da cu za vikend 😂 ali nije normalno vise to ne spavanje. Pita muz imam li neku ideju za veceras haha reko imam,da spavan. Ali evo ni u od umora. Jos uvek. To kao da si nadrogiran pa te spici adrenalin. Sad mogu da guram kolko hoces😂 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 420
12.10.2020 20:40:03   
Sanjica26 RR
Sofi i ja smo imale pravu avanturu. Taman smo se obukle u pidžame. Zove me mm da mi kaže da mu je ostao kljuc u autu i da ne može da uđe. Moram da uzmem veliki auto i da dodjem po njega i da donesem rezervni kljuc. Sa detetom je kisne. Krenula sam da vicem na njega kako misli da vozim veliki auto. Napolju mrak, pljusak neviđeni. Na kraju spakujem dete. Ona u pidžami. Samo je obula cizmice za kisu, jaknu i kapu. Ja sam izletela bez jakne. Sad ako se ne razbolim nikad necu. Zovem mm kaže stani tu gde si evo stizem. On gospodin sa kisobranom. A u drugoj ruci drzi kesu sa kremom🤣 Htela sam da ga zgromim. 

Rekla sam Sofi da pise sastac o danasnjoj veceri. Sad je konacno legla. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 421
12.10.2020 22:35:34   
flamingos
Laku noć želim svima.❤

Direktna veza do poruke: 422
12.10.2020 22:41:15   
vonavoj
Sanjice,vi ste show! A sto ne vozis "veliki" auto? Ne znam ni koji je? 

Spremila sam poklone za sutrasnji J rodj,sve sam zapakovala,ujutry iznenadjenje😁

Direktna veza do poruke: 423
12.10.2020 22:42:44   
Sanjica26 RR
Von, zafira je. Vozim ja njega po danu. Bas me je bio strah zbog velike kise. Prezivele sam. Kaže mi Sofi: "Mama, ti možes sve". user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 424
13.10.2020 6:07:52   
Queen Lady
Jutro zene. Ja danas od 06 na poslu. Ne vidim na oci. Ali lakse mi je kada vidim da nisam jedina koja je hronicno neispavana.

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR
Von, zafira je. Vozim ja njega po danu. Bas me je bio strah zbog velike kise. Prezivele sam. Kaže mi Sofi: "Mama, ti možes sve". user posted image

Sanjice, ti bar vozis. Ja imam polozeno vec deset godina, a nikako da krenem da vozim. Sad idem sa muzem na posao, pljusti kisa, a on me pita hoces da vozis? Hahahah, rekla sam mu samo, dobar ti vic...

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Boze jesmo li mi normalne?? Mislim evo dajem sebi orden. Sve sam zavrsila sto sam mislila da cu za vikend 😂 ali nije normalno vise to ne spavanje. Pita muz imam li neku ideju za veceras haha reko imam,da spavan. Ali evo ni u od umora. Jos uvek. To kao da si nadrogiran pa te spici adrenalin. Sad mogu da guram kolko hoces😂 

Misho podseti me na mene za ovo pitanje od muza... Isto i on mene pita sta cemo veceras, a ja samo razmisljam da se zakucam za krevet. A kada legnem, sto ti kazes kao nadrogirana, ne mogu da zaspim po sat vremena...

Fjodor Dostojevski

Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here