Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 10.10.2020 17:07:12
|
|
|
|
emicaa
|
Kad je David zavrsio na usivanju morali smo ispuniti papire od osiguranja i sve napisati kako je pao,jesmo li bili prisutni.A ko god ga je vidio odmah ispitivanja.Pa pobogu nisam ga ja gurnula na sto.Jess super,nije bilo hladno? Mi smo isli u sumu,njima smo pred autom skinuli kisno odjelo,samo sto nisu lezali u baricama i blatu.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 10.10.2020 17:12:56
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,drago mi je da ste se lepo proveli.Pusti stan,sredićeš.❤ Pari,kako sinusi?❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 10.10.2020 17:23:48
|
|
|
|
jess021
|
Emice, to je procedura zbog osiguranja, a ovo je bilo direktno prozivanje mene kao majke. Nije bilo hladno, deca trce mi pijemo rakiju 😂
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 10.10.2020 19:22:37
|
|
|
|
vonavoj
|
Jess,ona ide ne ide u vrtic ? Preko vrtica su nam deca osigurana.. Super sto vam je bilo lepo,divan dan je bio!Ja sam danas sredila kucu,peglala brdo vesa..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 10.10.2020 19:36:54
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro veče! Jess, super što je lepo prošla proslava u parkiću. Pari, opet si nagrabusila sa sinusima, žao mi je. I mene je jutros bolela desna strana lica, ali prošlo je brzo. Ja pravila one energetske kuglice po Sanjičinom receptu, super su. Danas smo išli kod sveki, M je trebalo tamo da spava, ali ipak neće jer je opet počela da kašlje jutros.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 10.10.2020 19:41:19
|
|
|
|
pari
|
Sad me grlo grebe onako kao da sam bila u nekom zadimljenom prostoru dugo i pričala glasno...promukla sam... Inhalirala sam se malopre. . Mi bili u ns, bilo je lepo...napolju jedno dva sata i onda kod mojih...I trebali u lutkarsko u 5, došli na vreme, međutim otkazali predstavu jer nije bilo struje, M se razočarao... Jess, baš mi je drago da vam je bilo lepo! Milena 🤗 flamingos, hvala što pitaš... Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 10.10.2020 19:45:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Где сте девојке? Милена, како иде аутић Ја се дружим са књигом, али сад правим паузу. Треба да направим деци неки намаз. Да имамо и за доручак. А сутра ћу сигурно да заглавим са кувањем. Морам да им оставим нешто јер нећу бити ту. Идем прво на факултет, па правац школа. Морам да се јавим неким професорима да се не би сваки час шеткала. Моја мама нешто није добро. Само нека секирација. пари, баш муке мучиш.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 10.10.2020 21:03:58
|
|
|
|
Maraj
|
Evo i mene. L je bio super. A S...bila je ok na pocetku. Cak je i igrala i mahala kad je muzika na crtacu, a onda pola sata pred kraj je htela da sd seta. Bilo jok zanimljivo da ide u wc,pa smo 3 puta isle. Poludeh. Na kraju je nisam ni vracala u salu. U roku od 10 min , 3 puta smo isle u wc... Ja cu sutra za dorucak pitu sa sirom. Posle cu neke spagete sa cuftama, iz rerne. Videh neki recept, bas mi se svideo, pa cu ga sutra isprobati
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 11.10.2020 8:11:42
|
|
|
|
pari
|
Mene je noćas grlo jako bolelo, skroz kao izgrebano i sad sam promukla...mislim da je sve od sinusa... Možda uzmem Defrinol sad, više ne znam ni sama šta da radim... Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 11.10.2020 8:47:33
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame! Meni curi nos, ali ovo je alergijski. Maraj, drago mi je da vam je bilo lepo. Pari, ne bi trebalo grlo od sinusa, verovatno si pokupila neki virus 😟
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 11.10.2020 8:52:04
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pari,baš se mučiš sa sinusima.Vidi nešto da popiješ.Ostale mame,kako ste,kako dečica?Pozdrav svima.Želim vam prijatan dan.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 11.10.2020 8:52:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Dodjosmk u crkvu. Jutros sam poranila, pa sam zavrsavala neke poslove. S se zali na grlo. Malo cemo cajice, propolis tabletice. pari, uzmi i ti te tabletice. Ima u svakoj apoteci.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 11.10.2020 9:23:30
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Ja ispekla pitu...zagrejah stan Pari tebi su koliko ja pretpostavljam i grlo i sinusi na psihosomatskoj bazi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 11.10.2020 10:55:05
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro 😅 spavali smo svi do pola 10.Sutra opet skola,ja pojma nemam kako cemo ustajati.Mene glava bolucka,opet sam ruzno sanjala. Maraj kakav si nasla recept?Pari kako si danas?Von,Ljiso?Jesu li bolje djeca?Jess ja mislila ogrijalo vas sunce,a vas ugrijala rakija 🤣
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 11.10.2020 11:45:08
|
|
|
|
Maraj
|
Emice Ovo mi se svidelo kako izgleda. Pa odoh sad da zamesim za cuftice. I deca i mm vole testeninu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 11.10.2020 12:11:54
|
|
|
|
emicaa
|
Aaa vidjela sam ovo,i vec neko vrijeme hocu spremim ali zaboravim .
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 11.10.2020 13:52:30
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, bacila sam pogled, super izgleda. Mi bile napolju, M sa biciklom.... Jeeee. Bas je lep dan. Sad da završimo rucak, rucamo pa opet napolje. Emice, nije bilo nesto sunca, morali smo se snaći 😂
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 11.10.2020 14:01:02
|
|
|
|
flamingos
|
Super Jess,uživajte.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 11.10.2020 14:20:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Моји су се сад вратили са татом са игралишта. Ја сам завршавала ручак и остало Баш је лепо време.
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 11.10.2020 16:13:36
|
|
|
|
mikica88
|
Sasina kuhinja i se bas dopada . Gledam kad naletim nesto fino.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 11.10.2020 17:32:15
|
|
|
|
emicaa
|
Mi smo set_ali,presli oko 4 km a ja se smorila kao da smo presli 10.Vrijeme ocajno,ne pamtim ovakav oktobar.Dvije sedmice kisa pada. Jess kako nogica,hoda li bolje?
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 11.10.2020 18:39:10
|
|
|
|
vonavoj
|
Emice,mi smo presli 8km,mislila sam da cu se onesvestiti..popila sam limunadu i pravim palacinke. Micku smo poneli kolica,ali je vise bio van..ali je na kraju u njima i zaspao..ali su devojke izdrzale!Ljisho,kako je D?M nema temp od juce,pupu,sutra u vrtic.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 11.10.2020 18:47:10
|
|
|
|
pari
|
Ja napisala i otišao mi post... Von, super za M. A i za šetnju...Emice, jess, i vi ste aktivni bili... Ja kilava baš...malaksala, promukla, muka...sve mw uhvatilo...Sutra moram u centar za soc.rad...formalnost ali ipak stres Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 11.10.2020 18:56:27
|
|
|
|
flamingos
|
Von,super kad nemate temperaturu.Ljisho,kako ste vi?Milena,kako služi auto?Pari,žao mi je što se mučiš.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/20 11.10.2020 22:52:01
|
|
|
|
vonavoj
|
Nema nagrada,nema ni pisanja. Laku noc mamike!Zelim vam svima uspesnu radnu nedelju!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?