|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/20
9.10.2020 17:27:00   
Milena18
Emice, pa kud baš za guzu? 😁

Von, moja isto tako kad ima povišenu T, kao da joj nije ništa. Prošli put kad je imala 39.9 ja je probudila da popije sirup, ona je još sat vremena nešto brbljala usred noći. Mama Jo, ja samo dezinfikujem, ne mažem ništa. Mada, nije imala do sada na licu. Baš je slatka Una 😊

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 326
9.10.2020 18:19:54   
emicaa
Milena valjda sto je najveca na meni pa je tesko promasiti 😅Von to kod djece sasvim notmalno,tempdratura trese a oni kao u struju ukljuceni.
Ljiso kakvo je kod vas stanje?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 327
9.10.2020 21:06:52   
Misha i Ljisha
Moji spavaju. D i dalje temp al nista joj ne dajem. Ja cu sad sa se tusnem pa popijem kafu i na posao da se bacim

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 328
9.10.2020 21:17:18   
Sanjica26 RR
Ljiso, ocekivala sam malo vise pisanja od tebe😀

O konacno petak. Necu veceras nista da pipnem. Odoh u krevet. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 329
9.10.2020 21:44:59   
flamingos
Laku noć želim svima.❤

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 330
9.10.2020 21:56:26   
emicaa
Ljisi se zuri da opet isproba serpe pa joj nije do pisanja 🤣

Mi smo jos budni,jos malo pa spavanje Od ponedeljka opet skola pa nek iskoriste

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 331
9.10.2020 22:19:59   
vonavoj
Ljisho,pa koliku temp ima,da li se zali na nesto?

Ni mi jos ne spavamo...M je spala temp od brufena u 5,i sav veseo,igra,skace..i ne spava mu se..iako je u 6 ustao,spavao 20min oko pola 11..rekorderi u nespavanju...legli smo pre 20min..Maraj,mi sutra idemo da gledamo Trolove..inace,ja sam J vodila sa 2 godine prvi put,bez problema je odgledala Rode crtani.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 332
10.10.2020 0:00:41   
Misha i Ljisha
Ha vise od mene. Ma crkoh. Ocenjujem kontrolne ne znM vise ni kako se zovem. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 333
10.10.2020 0:27:16   
mama Jo
Jaoj Ljisho, tacno sam znala da nastavnici kad ocenjuju budu umorni ili tako nesto user posted image
Salim se naravno.

Unica moja se dobro ogrebala. Naravno palaje tako nezgodno, zapela zasvoje noge, a u ruci imala igracku pa se caljda nije docekala na ruke. Inace ja nju i dalje pratim u stopu kad krene tako na veliki tobogan ili neke penjalice, a ovo je bio sekund kada sam napravila dva koraka do klupe da ostavim kesu 🙄
Ja joj ne dam da se gleda u ogledalo da je ne podseti na nemili dogadjaj, adanas kad smo izasli nema ko nije pitao sta je radila, i ko naas zna i ko ne zna.

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 334
10.10.2020 7:17:39   
jess021
Jutro!

Mama jo, ma proci ce to brzo. Zao mi je, maca mala. 
Ja ustala da ukrasnim tortu, u 11h slavimo rodjus. Juce sam crkla, 2 torte, 2 puta napolje plus sve ovo redovno, bas sam sinoc bila umorna. 
Ljiso, Von kako su deca? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 335
10.10.2020 7:55:13   
pari
Jess,svaka čast za torte!

Gde slavite rođendan?
Mene opet krenuli sinusi jako.. sinoć i noćas i evo sad, glava me baš boli...
Mi ćemo u Ns kratko da vidimo moje...
Von, Ljišo,kako ste?Druge mame?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 336
10.10.2020 8:39:00   
Misha i Ljisha
Ja sam danas domacic. Veceras nastavnik. Sutra spremacica, uvece urednik novina 😁 ako sve stignem sto imam na umu samoj sebi cu dati orden. U prevodu nema sanse. 

D sam nocas budila do 1h samo da pije vode. Kako popijee vodu preznoji se. Posle nekog vremena opet topla opet isto budjenje da pije vodu i u krug. Crkoh nocas. Legla u 1 pa navila sat da me budi u 2 ds obidjem Ducku pa me deran budio. Ustala sam kao da sam asovila celu noc. 
Evo doruckovali svi jos me ceka sve sa stola da sklonim. Nemam pojma sta da kuvam. Mislim da cu cufte,nisam davno a vole deca. 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 337
10.10.2020 8:52:15   
mikica88
Dobro jutro. Sta radite mame , procitah malo. Ja ustala , sad da se doruckuje pa napolje.

Direktna veza do poruke: 338
10.10.2020 9:09:12   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Ja sam se tek sad probudila. Alal mi cufteuser posted image
Sofi je naravno budna. Uzela je mobilni. Sad cu da joj zakljucam. Mm je skinuo onu aplikaciju family link, tako da imaju ogranicenje.
Odoh da se bacim na posao. Ceka me brdo posla. I meni su trazile devojcicw cufte.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 339
10.10.2020 9:26:39   
jess021
Pari, slavimo na igralištu. Sad cu da vodim L da joj frizerka isplete pletenice, pa polako da se spremamo.

Ljiso, nema ti ravne. 
Sanjice, neka si odmorila. 
Odosmo, javljam utiske kasnije. 

Direktna veza do poruke: 340
10.10.2020 10:06:03   
Maraj
Jess, lepo proslavite user posted image bice vam lep dan.
Mama jo, dobro se udarila

Danas zadusnice, mm otisao do crkve.
Posle cemo na trolove. Vodimo i S. Javljam kako je proslo user posted image
Neszgidno mi je samo sto je projekcija oko 12, kada S spava...videcemo kaki cs biti...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 341
10.10.2020 10:50:16   
mama Jo
Nas prvi bioskop sa J je prosao neslavno jer je projekcija bila bas kad je trebala da spava, pa smo izasli posle 15 min jer se bas unervozila. Maraj, nadam se da kod vas nece biti tako. Javi i kakav je film i kako je proslo sa S 😊

Jess, uzivajte, javi utiske svakako, neka L bude srecna danas sa drugarima 😘😘😘

Ostale mamikeuzivajte u vikendu!

,,Carpe diem"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 342
10.10.2020 11:44:57   
emicaa
Cao mame,ja sam ruzno sanjala pa sam u haosu jos uvjek.Cekam da mm usisa i da idemo u prodavnicu.Moja djeca jos nikad nisu bili u kinu,ovde pustaju tek od 4 godine djecu unutra,tako da David tek odskora i moze.A Dora nece jer kaze ne moze ona sjedit dva sata i gledat i jednu tacku 🤣
Jesa lijepo proslavite 😊Mama Jo zo je obavezno da pitaju,mene to strasno iritira.Samo sto ne pitaju "a gdje si ti bila tad"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 343
10.10.2020 11:51:31   
Misha i Ljisha
Kazes gledala sam iz daleka 😂 ja se ne stresam. Evo P isto ogrebotina pozamasna na celu. Skakao po krevetu i tup. Dobro nije razbio glavu. 

Mama jo samo je nezgodno sto je na tako vidnom mestu i sto joj moguce smeta. Ja jos ni do prodsvnice ni do mesare. Ma nis nisam. A planiram i kolace i svasta. Tek usisala i obrisala prasinu. Ajme al sam spora. Al dobro tu su moji pa ni ne mogy da budem brza. Izvlacila sam ugaonuni sve ostalo, tv komody sto itd da usisam iza ispod bla bla...prasine i dzidzabidza haos. Sta sam sve nasla iza ugaone. A mm i ja vec dve nedelje trazimo metar da merimo ovde svastani odlepi i kupi drugi. Ja sad pomeram ugaonu kad ono metar 😂 P ce me u grob oterati

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 344
10.10.2020 12:05:39   
mama Jo
Haha Ljisho, bas sam pre neki dan napisala da sam pobacala smeca i smeca a samo sam grubo sredjivala. Meni ce mama doci od nedelje na par dana i onda cu sve da lepo sredim.

Naravno, radoznalih ljudi na sve strane, i ono sto kazu - jos vise mi stani na muku.
Ma ne smeta njoj uopste, samo sto je bas na vidnom mestu, da je lakat ogrebala niko ne bi ni video. Smota moj mali 😊

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 345
10.10.2020 12:15:49   
Sanjica26 RR
Pa evo nas svaki put kad sretnu sa decom pitaju: a sta joj to na celu? Ima od rođenja hemangion i vidljivo je. Ili komentar za Teodoru: jao, kako si mrsava. Uopste mi nisu jasni ljudi. Naravno, T sad smetaju ti komentari.Mi smo isli bas rano u bioskop i na predstave. Mislim da su imale 2 godine. Moja deca obozavaju samo da se negde ide. Imamo radnu subotu u muzickoj, pa zurim da T jede pre nego ode. S i ja cemo za to vreme da se svrckamo dok ne treba da je pokupimo. 
I ja kao Ljisa svasta planiram da uradim, a nisam nista. Tek sam pocela😁

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 346
10.10.2020 12:19:51   
vonavoj
I ja sam moje rano vodila..a sad mi je tesko sa njih troje,i decak je decak😂njega jos nisam dovela,nije ni bilo crtaca..imamo zensko vreme.a tata je sa M..nocas u 12 je imao 38.3..dala mu brufen i obula mokre carape u 4 je bio potpuno mokar..kontam da je to to..kad se preznojio..nema sad temp..

Jess,svaka cas_t!

Direktna veza do poruke: 347
10.10.2020 12:27:09   
Sanjica26 RR
Jess, lep provoduser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 348
10.10.2020 14:08:30   
flamingos
Dobar dan.Nisam imala internet u selu.Evo nas u gradu,pustili nam grejanje,milina.U kuči hladnjikavo Izroštiljasmo,spakovah se i dođosmo u grad.Oprah kosu i sedoh da popijem kafu,izvolite.

Jess,želim vam lep provod.❤Svima želim prijtran vikend.❤Von,Ljisho,Milena i ostale mame,dečica,kako ste?

Direktna veza do poruke: 349
10.10.2020 15:21:08   
jess021
Rodjus je prosao super, torta je bila odlicna, ma ovo ka igralištu je prava stvar. Em na otvorenom, em budemo koliko hocemo, sva deca koja dodji su dobrodošla.... Bas nam je bilo lepo.

Ja sam koma, a sad jos malo opet napolje. 
Ja necu ni da pricam kakav mi je haos u stanu, ali od nedelje cu sve redom. 
A od pitanja... Mene je dr pitao, kad je Mila slomila noga, a mama gde ste vi bili???? Dobro da nije zvao centar za socijalni rad. 

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here