|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/20
9.10.2020 7:52:20   
jess021
Dobro jutro!

Von, kako je M? Ljiso, a jeste vadili krv? 
Mi juce ceo dan u stanu, palili klimu da se grejemo, ja se nesto smrzla. Danas pecem tortu i imam svasta nesto, ali bar je suncano. 
Milena, petak da, meni licno nista ne znaci jer ne radim, ali li je drago🙂

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 301
9.10.2020 7:58:05   
mikica88
Kako ste, mame?
Bas lep dan ce biti, odmah je nekako lepse raspolozenje.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 302
9.10.2020 8:16:30   
Sanjica26 RR
Dobro jutro.
Jess, nisam napisala da mi je drago sto je kontrola prosla super.
Ne brini za sepanje. To je sve normalno.

Milena, ma svi mogu tako. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 303
9.10.2020 8:22:22   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: jess021

Dobro jutro!

Von, kako je M? Ljiso, a jeste vadili krv? 
Mi juce ceo dan u stanu, palili klimu da se grejemo, ja se nesto smrzla. Danas pecem tortu i imam svasta nesto, ali bar je suncano. 
Milena, petak da, meni licno nista ne znaci jer ne radim, ali li je drago🙂

Ma ja sto "duze imam decu" hehe sve manje sam protiv tog vadjenja krvi cim se dete razboli. Ne znam zasto. Smatram da preterujemo. Ja mislim da je virusno i da ce proci. Ni urin ne bi radili da nije dr rekla a ko sto sam pretpoatavila urin je ok

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 304
9.10.2020 8:24:21   
Tiziana
Sto volim kad udjem posle par dana i procitam lepe vesri. Bravo Smesko!, predivne vesti!

Dobro jutro. Petak. Imam puno posla danas, ali kad znam da se sutra ne radi, sve je lakse. Napolju je sunce, ali je boga mi bas hladno. Isla sam da otpratim mladje dete u skolu. 
Sto se tice odlaska na spavanje, mi kasno lezemo. Ni deca ne legnu rano, oko 22h.On ima 3x ned uvece treningezdok dodje kuci to je 9.30.dok padne adrenalin, istusira se, jede, bude vec kasno. Kad oni polegaju mi hocemo da pogledamo nesto na TVu, procitamo i sl.. nikad ne legnemo pre 12,pola 1,cak i kad smo u fazonu e veceras mora ranije da se legne. 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 305
9.10.2020 8:27:36   
milicicak
Dan mame :)

Ljišo, da što pre prođe temperatura. Mnogo je zaguljeno sad kad se razbole... Ja uvek vadim deco krv drugi, treći dan bolesti bez pardona. Nemajka.
Petak danas al što reče Jess ne znači mi ništa kad za vikend opet radimo i mm i ja. Upropastila nas ova korona sad svi žure da pozavršavaju ono što nisu dok se još može morali smo strategiju da razvijemo ko kad šta da bi ispoštovali sve epidemiološke propise.
Izgleda da će biti lepo danas,uživajte ako možete

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 306
9.10.2020 8:43:28   
flamingos
Hvala Milena.❤

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 307
9.10.2020 10:30:07   
mama Jo
Dobar dan.
Jess, super sto ste skinuli gips!
Pari, kako si? Nadam se da je ostalo jos to jesno rociste i da ce to biti to.
Onako kako ti zelis da bude!!!
Ljisho, kako su decica? Von, tvoj M?
Milena, nisam ti cestitala kupovinu auta 😊 - da te lepo sluzi i vozi na razne zanimljive destinacije ❤️

Ja sam ovih dana otpocela jesenje sredjivanje user posted image ali sam krenula sa prostorom... Boze koliko sam smeca do sada izbacila, a na polovini sam tek. Svakakvih papircina se nakupi.
Uzivajte ❤️

,,Carpe diem"

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 308
9.10.2020 11:02:21   
Maraj
Dan mame.
Sto rece milena petak user posted image
Jess, sad kad peces tortu, bar ce se kuca zagrejati, da ne palis klimu user posted image
I mi smo palili. Nesto se brzo zidovi ohladili.

Znate za moj plan da idemo u bioskop za vikend. Mm misli da vodimo i S. Nego, gledam u cineplexu ima nekih porodicnih karata. Me znam ni kako se vade...jel bio neko skoro u bioskopu? Dal moramo ranije da rezervisemo karte, sad zbog korone?

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 309
9.10.2020 11:33:30   
Sanjica26 RR
Ja sam od 7 u skoli. Dezurna sam u skolskom dvoristu. Ponela sam da radim za ispit, ali svaki cas prekidam. Dva velika odmora, dve grupe. Sporo ide. Cekam posle jos jedan odmor, pa idem po svoju decum 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 310
9.10.2020 11:35:03   
vonavoj
M ostao sa dedom,jutros je imao 37..ali me tata zvao oko pola 11 imao 38.5 i zaspao mu..sad mu spala na 37.5..sama (dajem mu samo homeopatske)..dosla sam sa posla..ipak mi zao tate,mada su se mazikali,M mu kaze deda hladno mi,nosi me.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 311
9.10.2020 11:58:05   
Milena18

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Milena, ma svi mogu tako. user posted image

Sanjice, možda bi mogli kad bi hteli. Ali nemaju svi tvoju odlučnost i pozitivan stav user posted image

Von, super je što možeš da računaš na tatu, znači to. Nadam se da će M uskoro proći temperatura.

Direktna veza do poruke: 312
9.10.2020 12:05:21   
vonavoj
Sanjice,svaki tren koristis.

Moj tata se sali,prepodne je u jaslicama,popodne u gerontoloskom..mora da cuva mamu,baba mi ima 85g..kuva joj,sprema..jadan...otisao u penziju i nema vreme za sebe.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 313
9.10.2020 12:11:42   
Ana RR
Sanjči, samo guraj, možeš da ostvariš sve što zamisliš, sigurna sam user posted image

Von, brzo ozdravite user posted image

Ne znam šta sam sve pročitala, kod mene haos od jutros na poslu, izbacili smo mobile app koja je još uvek u beta fazi pa smo zatrpani mailovima user posted image i čudom se čudim kako uopšte ovi ljude rade na Amazonu kada se jedva snalaze na telefonu i kompu. Šou.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 314
9.10.2020 12:30:56   
Sanjica26 RR
Hvala devojke na podrsci😘

Ma, moram da budem pozitivna. Gleda me sinoc mm kako piskaram i smeska se. Onda sam dobila tople sendvice😁 Odoh po moju decu. Poželela sam ih. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 315
9.10.2020 13:08:32   
emicaa
Sanjice ja sam sigurna da ces uspjeti Zao mi je sano sto tek sad nemas vremena da odmoris.

Von nadam se da mu se nece vise ni vracati temperatura.
Ja nemam pojma koji mi vrag fali,koliko god da spavam meni je malo.Imam osjecaj kao da spavam po pola sata u 24 sata.Nisam umorna,samo mi se spava.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 316
9.10.2020 13:08:43   
mama Jo
Mame juce mi Una pala na igralistu i ogulila nosic, danas je mnogo izrazenije nego juce.
Sta mislite da li da mazem sa necim?
Kao da se hvata krastica, plasim se da je ne zateze onako? Ne boli je

user posted image

< Poruku je uredio mama Jo -- 9.10.2020 13:09:33 >

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 317
9.10.2020 13:25:55   
emicaa
Jao pile slatko 😍 ja sve mazem bepantenom.Ima onaj sto ujedno i dezinfikuje,bepanten plus

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 318
9.10.2020 13:27:06   
nata11

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Sanjice,svaki tren koristis.

Moj tata se sali,prepodne je u jaslicama,popodne u gerontoloskom..mora da cuva mamu,baba mi ima 85g..kuva joj,sprema..jadan...otisao u penziju i nema vreme za sebe.

Von tako i moj tata. Radi, brine o dedi (84) pa ide za selo. user posted image A ja nemam vremena da mu pomognem.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 319
9.10.2020 14:06:36   
Sanjica26 RR
Jao mama jo, ona se bas sredila. ☹️

Emi, odmaracu. Necu nista pod pritiskom da radim. Samo sto kod mene nema odustajanja. Ja kad zagrizem ne ispustam. Sto je najsmesnije moram i onaj privatni posao sto kucam da zavrsim. Ne mogu da ispalim ljude. Ima da gulim sa tim kucanjem do kraja godine.
Sad cekam mm da rucamo. Deca uce. Ranije cu da idem na posao. Prvo da se isfeniram, jer treba da se slikam za indeks. Propade mi frizura onaj dan zbog kise. 😁

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 320
9.10.2020 14:46:14   
vonavoj
Mama jo,ja nista ne mazem..prskam oktanisept i aktivni kiseonik.

Rucali smo,tako mi se spava...sto je dobro kad izadjes sa posla i do 2 stignes i rucak.Pokusacu da uspavam M..merila sam mu temp..37.7..ali se igra.smeje..

Direktna veza do poruke: 321
9.10.2020 14:56:02   
emicaa
Von bitno da je veseo.Od kad je bolestan?

Mi sno u sumi,naravno naoblacilo se.Samonsto ne pocne padati.Njih dvoje prave kucu od kamenja.Mene komarac za guzu bocnuo,eto nema sta nemam u rancu ali sam zaboravila sprej za komarce 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 322
9.10.2020 15:04:05   
vonavoj
U sredu uvece je dobio temp. 

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 323
9.10.2020 15:19:02   
flamingos
Von,da što pre ozdravite.❤

Mama Jo,duša mila,baš sredila nosić.Ljubim da prođe.❤

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 324
9.10.2020 15:55:22   
vonavoj
Evo,ja ne verujem..dete koje ima temp,ustao u 6 on nece da spava..ja sam zaspala..on se dere i ustaje..

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here