Jeca* -> RE: niska temperatura (11.12.2009 17:42:17)
|
Ok, zakljucala sam onda temu Snizena telesna temp koju je nedavno otvorila Nedja, pa nastavite ovde. Samo cu prekopirati njen tadasnji post IZVORNA PORUKA: Nedja Juče se nisam baš najbolje osećala, imala sam osećaj kao da imam povišenu temperaturu-pekle su me oči, boleli mišići i kosti, i izmerila sam temp na digitalnom toplomeru. Šok-34.1. Još dva puta na istom topl. ista T, onda sam uzela običan i pokazao je 34.9. Ceo dan sam merila, i nije prešla 35. Utoplila sam se, ležala, pila čaj, i nije pomoglo.Danas - 35.1.Istražila sam malo na internetu, ali nigde nisam našla nikakva iskustva, da mi neko kaže kako se nosio sa tim, da li se to i kako leči i koliko to utiče na normalan život. Od dvadesetak simptoma koje su naveli, ja imam 10-15. Kažu da ljudi sa tim mogu da žive neko vreme i nemaju pojma šta im je, a osećaju da nešto nije uredu, iako su nalazi krvi savršeni i doktori kažu da je sve to u glavi. Tako je i samnom. Da li je neko imao takvo iskustvo, koliko je bitno da se brzo javim doktoru, pošto mi se ne mili da idem pored ovog [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley30.gif[/image] gripa u DZ, osim ako nije hitan slučaj?
|
|
|
|