Anoniman -> RE: Vok tiganj (11.12.2009 15:15:13)
|
Kineska htana, kad se pravi, treba da bude hrskava, i da ostane oblika kakvog je bila kad je pocela da se pece - rezanci, kockice...kad se mesa varjacom ti rezanci se iskidaju, izmuljaju, pa to nije to, ali i ja tako radim. Ja imam i jedan tefalov. Slucajno sam ga ogrebala prilikom pranja, i sad mogu da ga bacim u smece, zato mi je tucani bolji, ne moram da razmisljam o tome da li cu ga ogrebati. IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ma, ja sam pitala jel to taj oblik tiganja. Znaš da sam ja vrsna kuvarica... Jel znate vi kako bih ja ovo kupila? Ušla bih u Merkur, uhvatila prvu tetu za ruku i rekla "Dajte mi tučani vok tiganj!" Eto, sada čak i nisam sigurna dal je tucani ili tučani, jer ni jedna koja je napisala tu reč ne koristi slova sa kvrčkicama. Ne bih ni mogla tražiti u Merkuru. A ako bih ipak tražila, i ako bi me pitali "Jel ovo gospođo?", ja bih rekla "Ako je to to što sam tražila, da!" [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|