Queen Lady -> RE: Razgovori mama 09/20 (30.9.2020 8:29:19)
|
Sada kada sete spomenule odrastanje, da vam ispricam situaciju od vikenda i od juce. Izvinjavam se sto ce post da bude malo duzi, nadam se da ne smeta. Posto krecimo kod nas u prizemlju, juce mm dosao po mene da me pokupi sa posla, i otisli da kupimo neku masu za krecenje. S nije hteo da krene sa njim,a mm mu kaze idem da pozovem babu da sidje dole. S mu kaze - nemoj da je zoves, ja cu da budem ovde da gledam crtani. Vracamo se nas dvoje kuci, on u dnevnoj sobi i dalje gleda crtani. Ode muz kod svekrve da je pita da li se peo gore kod nje, ona kaze nije, ja nisam ni znala da nisi tu. Nas dvoje u cudu. Inace do sada nikad nije hteo da sedi sam. Cak i kada sam ja kuci, kada odem da uspavljujem R, on ode kod nje dok ga ja ne uspavam. U subotu je kada sam uspavljivala R, on je sedeo u svojoj sobi (koja je do nase spavace sobe) i igrao se sam dok nisam uspavala R. Cak sam cula i sveki da ga zove da ide kod nje, on nije hteo. Inace je plasljivko, ali od kada je krenuo u predskolsko, cini mi se da se malo uozbiljio. Prosto ne mogu da se naviknem.
|
|
|
|