Tiziana -> RE: Razgovori mama 09/20 (23.9.2020 8:28:11)
|
Dobro jutro zene. Ja sam vec pisala o tome. Ja obicno nedeljom skuvam za narednu nedelju. Smuci mi se, celi dan provedem u kuhinji, ali mi je tokom nedelje znacajno lakse. Ja jos uvek radim od kuce, ali imam toliko posla da ne sklopim nikad komp pre 18h,a cesto i kasnije. Deca idu u kontra smenama u skolu, on svaki drugi dan, ne znam ko kad dolazi odlazi, jedu u razlicita vremena i onda mi je najlakse da ponudim dva jela pa ko sta hoce. Obicno nam traje do cetvrtka, a onda u petak nesto narucimo.. Mi polako hvatamo neki ritam. Sa ovom malom je lako, ide svaki dan ujutru u skolu, dodje, uradi domaci i mirni smo. Sa njim nam je trebalo vremena da pohvatamo sistem. On je peti razred. Nastava na rts je bezveze, ne gleda je uopste. Sva sreca na sajt skole stavljaju deci materijal za rad, jako lepo, pise sta se obradjuje, sazetak casa, sta treba da se uradi tokom casa i sta je za domaci i onda kombinujemo to i ono sto posalju drugari koji su tog dana u skoli. Bila je frka prve dve nedelje, pogotovu sto su se ulenjili proteklih 6meseci,ali sad je malo lakse. Krenuli treninzi, on ponedeljak, sreda, petak, nedelja, ona utorak, cetvrtak.. sve kontra 😊... jedino zajedno imaju cetvrtkom francuski.. I tako.. nema odmora..
|
|
|
|