Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 12:04:57
|
|
|
|
emicaa
|
Maraj uvjek je nama teze nego njima 😁 Sanjice david pao,pa mi izbio noge.Dobro je,ne boli mnogo ali mi je bio problem spavati.Budila sam se svaki put kad se u snu okrenem na tu stranu. Cekam Dorubda se vrati iz skole,posle logopedica
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 12:43:19
|
|
|
|
mama Jo
|
Super za Sofi!! Jess, U je sepala i proslo je evo vec par dana normalno hoda. Jos danas i sutra treba da pije brufen, to cemo ispostovati jersu rekli 7 dana.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 13:53:09
|
|
|
|
jess021
|
Mama jo, izvini, ne znam zasto sam mislila da je Jana🙃 Ja sam crkla, odoh u temu da se iskukam.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 14:02:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma ko bi vise i zapamtio staje sa kojim detetom 😂
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 14:38:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Maraj uvjek je nama teze nego njima 😁 Sanjice david pao,pa mi izbio noge.Dobro je,ne boli mnogo ali mi je bio problem spavati.Budila sam se svaki put kad se u snu okrenem na tu stranu. Cekam Dorubda se vrati iz skole,posle logopedica Emi, nije mi jasno kako ti je izbio noge? Jao tk dete samo izvodi vratolomije. Dusa mi spava, a vec moram opet u skolu. Prvo T fa odvedem u muzicku, pa produzavam
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 14:46:18
|
|
|
|
pari
|
Sanjice, drži se pa večeras rano u krevet! Ja razmišljam da ih od sledeće nedelje vodim u vrtić...T će morati opet na adaptaciju i biće teško ali mislim da će im oboma biti bolje
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 14:48:59
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Samo da javim da je super proslo. Nije plakala. Sutra ostaje sat vremena. Ma deca su super. Mi odrasli "pravimo probleme" Bravo za veliku devojčicu.❤.Upravo tako-mi odraslo smo gori od dece,ali,to je jače od nas.Uvek brinemo.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 16:10:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: pari Sanjice, drži se pa večeras rano u krevet! Ja razmišljam da ih od sledeće nedelje vodim u vrtić...T će morati opet na adaptaciju i biće teško ali mislim da će im oboma biti bolje pari, tesko. Moram da spremim rucak za sutra i ostalo.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 16:14:33
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice penjali se uz neki nagib,azemlja suva pa nije fino za penjanje.On se okliznuo i odario u mene koja sam bila iza.Ovaj put nije bio kriv,desilo se.Ja sam mogla samo maketi se u stranu ali bi onda on prosao kao ja.Ovako sam ga zaustavila ali sam ja nagrebusila. Vratili se od logopedice,pohvalila ga je.Danas je bas bio super za saradnju
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 16:17:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro ste prosli. Super za logopeda. Eto navikao se na ovu novu.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 16:20:32
|
|
|
|
pari
|
Mi smo imali onih par časova sa logopedom i nismo nastavili... Pročitala sam knjigu, tanka je i brzo se čita i ona je spavala i juče i danas pa sam završila...Sad čekam da stignu ove koje sam naručila. Smeško, kako ste?Druge mame?Maraj, super za S...da nastavi tako!
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 16:24:46
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice nadam se da ce ostati ovako.Danas joj je cak i pomogao oko pospremanja igracki. Pari sta si citala?
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 16:35:16
|
|
|
|
pari
|
Erlend Lu "Naivan.Super." Emice, kako ti je sad, je l te boli?
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 16:56:58
|
|
|
|
emicaa
|
Pari nije na boli nego je jako osjetljivo na dodir Onaj iritantan osjecaj.Hlace mi jako smetaju,ali sta da radim ne mogu u gacama hodati 😁 Bitno da se on nije povrijedio
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 17:27:18
|
|
|
|
pari
|
Da, dobro je prošao... Ne znam više šta da spremam za večeru...nešto sam totalno bez ideja i entuzijazma povodom kuvanja,pravljenja bilo čega... Meni T danas odvalila više od 2h spavanja...Uskoro nam M dolazi, jedva čekam!
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 17:59:24
|
|
|
|
smeško
|
Је л' грех када си на велики празник љута на мужа? Ако јесте, контролисаћу се. Ако није, одох да га одробијам.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 18:20:15
|
|
|
|
emicaa
|
Smesko prekrsti se i reci oprosti mi Boze.Posle radi sta moras 😄
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 18:24:33
|
|
|
|
smeško
|
Идем у тему. Још није дошао кући, па не могу.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 18:54:43
|
|
|
|
mikica88
|
Za to nije strasno, mlatni ga jos na ulazu. Gde ste mame.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 19:26:23
|
|
|
|
Maraj
|
Smesko Mene stomak ubi vec 3.dan . Sad su mi ovulacije bolnije od ciklusa . Nekad ciklus ni ne osetim. Al zato ovulacije ubijaju. I stomak mi se naduva
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 19:35:16
|
|
|
|
smeško
|
Da, Maro. Ja vucem i cistu iz faze ovulacije.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 19:43:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Stavila sam rucak da se kuva, posle samo da procedim supu. Cekam da mi mm donese maslac. Hocu da napravim pogacice sa cvarcima za dorucak. Sebi sam kupila dve knjige i deci po jednu. Naravno T je vec procitala🤣 Sad sam legla kod Sofi. Citamo knjigu i ona ide na spavanjac. A mene ceka jos obaveza oko skole. Smesko, ja ne gledam na praznik kad je u pitanju muz. Mada, skroz je dobar.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 20:09:30
|
|
|
|
flamingos
|
Emice,sad pročitah,kako si?Pari,ostale mame,dečica jeste li dobro?Mi išle do grada,sad se dete istuširalo.I ja da se tuširam i da odmaram.Sutra rano ustajemo,pa ranije i u krevet.Pozdrav svima.❤ Jess,kako ste vi?Dunja,mislim na vas.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 20:28:29
|
|
|
|
jess021
|
Emice, dobro ste prosli. U svakom slučaju bolje ti nego on😣 Flam, dobro je. Vec je ovo 4. nedelja, pa smo se navikli, valjda.Mi dosle sa igrališta, igrale se u pesku. Milu dok okupam, citava egzibicija... Nesto mi je naduvan stomak, pa sam bljaks.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 21.9.2020 20:32:29
|
|
|
|
pari
|
I ja ne volim kad sam naduvena... Ja sam nocas dobila...vec dva meseca mi je ciklus na 25-26 dana...da li ulazim u predmenopauzu... Popila sam zeleni caj sa jasminom...volim miris jasmina... M dosao raspolozen, nije plakao, nije tuzan...srecna sam :)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?