Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 09/20 (20.9.2020 21:56:29)
|
IZVORNA PORUKA: pari Jao Sanjice divno! I ja se rasplakala sad dok sam citala...mnogo sam emotivna i inace, a posebno sad... Bas lepo iznenadjenje, najlepsi poklon! Ja sam u petak kupila knjigu posle jako dugo vremena i pocela da je citam, danas nastavila dok je ona spavala, jupi, bas mi prija. I narucila sam 4 knjige preko delfi knjizare jer imaju popust plus besplatna dostava. Smesko, kako ste? Je l malo popustilo?Kako ste druge mame? пари, ја ових дана само нешто цмиздрим. Плачем кад деца плачу, плачем кад видим неке сиротане. Данас сам видела мог ученика који је сад одрастао човек и ожењен. Има и дете. Рано се оженио. Појела га је болест. Има једна девојчица са С у одељењу. Изгледају као социјални случај. Видим по облачењу, по говору. Лако се то препозна. Пре неки дан ми њена мајка каже кад сам је питала где је малена. Каже код бабе. Нема места код нас за њу и старију сестру. [sm=smiley19.gif] Душа ме је заболела. Ово данас ме је докусурило. Нисам се како треба исплакала и кад ми је тата прошле године умро. Све сам у себи држала због маме, да ме деца не виде. Трк у тему да нам препоручиш књигу.
|
|
|
|