Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 8:24:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljiso, ma nije naravno niko primetio. A ja sam primetila kad sam se vracala. Predivna je Carska Bara. Ja sam bila sa skolom. Imali smo nastavnicku ekskurziju, a posle sam isla sa djacima. Volela bih decu da vodim.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 9:07:15
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro mame. Još pijem kafu na poslu, ne mogu da se razbudim. Ljisho, dan mu naišao valjda. I oni nekada ustanu na lijevu nogu. Sanjice, ja sam jednom u školu otišla u pidžami.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 9:07:59
|
|
|
|
pari
|
Može i da se rezerviše unapred, moja drugaruca je tako uradila...mogla bih i ja da vodim decu. Mi ćemo uskoro u neku šetnju. Loše sam jako spavala, razmišljala pola noći, a ostalo vreme se ona budila pa ja i tako naizmenično... Smeško,i ja sam baš htela da kažem kako N ima lep hobi. Kad odem u Ameriku,mogu da mu donesem šta god želi odande.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 9:15:06
|
|
|
|
jess021
|
U principu nije lose, neobično je. Ali do tamo ima sat vremena voznje i sat nazad, tako da je to malo onako.. Puno voznje. Moram naci nesto na Dunavu.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 9:42:57
|
|
|
|
mikica88
|
Lepo je za obici, pa ovde gde god da ides treba puno vremena. Naviknes. Spremam se da idem na pice sa drugaricom, a cini se da je vec vruce.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 15:06:13
|
|
|
|
Milena18
|
Hej mame, samo da vam mahnem Nadam se da ste sve dobro. Čitam kasnije šta ste pisale.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 15:16:54
|
|
|
|
jess021
|
Milena, guzva na poslu? Ja cuvam od drugarice decu, pa se igraju. Isto dve devojcice. Sad sela da rucam, pa cemo kasnije na igraliste.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 15:24:32
|
|
|
|
flamingos
|
Milena,mašem i ja tebi. Smeško,Dunja,mislim na vas.❤Šta radite,mame?Ovde je baš toplo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 15:29:36
|
|
|
|
pari
|
Milena mah mah! Flamingos, jess ☺️Šta radite druge mame?Mi prepodne bile na Adi. Sad tek jedemo. Kasnije ćemo na igralište neko pa da čekamo uveče da nam dođe M. Boli ga grlo 😔 nadam se da ćemo sanirati brzo...
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 16:05:01
|
|
|
|
flamingos
|
Pari❤Uživajte.Nadam se da grlo ubrzo prođe.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 18:49:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. D na programiranju, imajun eku radionicu o mobilnim aplikacijama. Nadam se da ce joj biti zanimljivo. Ponela je svoj telefon. P i ja solo popodne. Bas je dobrica. Plakao je od srece kad sam dosla po njega. Sad cemo da se kupamo pa da veceramo. Moram ga prvo okupati igrao se u prasini katastrofa je prljav
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 20:00:25
|
|
|
|
jess021
|
Ljiso, eto vidis kako je dobar, a ti ga toliko kudiš 😊 Mi se svako vece kad dodjemo prvo kupamo pa sve ostalo. Mogu da ribam kadu svaki dan
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 20:05:05
|
|
|
|
bebilule
|
Ja ne znam što ih puštate u pijesak. Ja sam rekla M da u pijesak može kada se sam počne kupati. 😂 Imam sto poslova, a nemam snage. Uzeh opet neki honorarni posao, trebala bih to noćas raditi, ali mi se ne počinje. Motivacija mi je Olja, ako zaradiš love, otiđi još jedan vikend na more. 😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 20:07:12
|
|
|
|
flamingos
|
Svi na kupanje.Evo i Anđela se kupa.Sedoh da odgledam seriju,tačnije-ono što sam propustila. Ivanka,i ko još gleda kviz"Potera"čini mi se da večeras počinje u 21 h,ako sam dobro čula.Pozdrav svima.Jess,kako noga?❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 20:12:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. P spava. D i mm jos nisu stigli samo se muvaju. On kupio sebi covek cipele a otisao je da kupi ormaric za kupatilo. Jel ima onaj smajli sto se lupa po glavi???😂 neka je..treba mu...al ide i registracuja kola i veliki servis i svadba i svasta nesto da ne pricam Winter is coming!😂 Strasno. Ja cu veceras da se bakcem sa djacima i skolom. Sutra prepodne nadam se sa sefom. I tako. Bebi radi pa na more 😁 ja D moram kupiti klizaljke...ma haosbtroskova
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 20:23:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Ja veceram. Opet sam se posle nastave zarobila sa kuvanjem. Ali nema veze to volim. Deca su u krevetima. Malo kasne. Sad da rasklonim, pa da prelistam teme za sutra. Znaci u 12 cu da legnem, a ustajem u 6. Ljiso, pa trebaju mu. 😀
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 20:57:50
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: bebilule Ja ne znam što ih puštate u pijesak. Ja sam rekla M da u pijesak može kada se sam počne kupati. 😂 Imam sto poslova, a nemam snage. Uzeh opet neki honorarni posao, trebala bih to noćas raditi, ali mi se ne počinje. Motivacija mi je Olja, ako zaradiš love, otiđi još jedan vikend na more. 😁 Salis se, jel da? Mislim za pesak
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 22:03:51
|
|
|
|
bebilule
|
Pa valjda ti jess znaš da M samo što nije naučio i disati u blatu. 😂 Naravno da se šalim, ribaćom četkom ga kupam. Laku noć mame, sjedoh napokon da radim. Lijepo spavajte ko spava.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 22:07:11
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Bebi haha svi ih ribacom cerkom ribamo. Ja cak mislim da se P navikao i vec sam uzima cetkicu i nokte riba.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 22:28:18
|
|
|
|
jess021
|
Bebilule, pa zato se i zacudih. Moja deca malopre zaspala, banda 😘
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 22:40:20
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 15.9.2020 7:05:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Ja D vodim na vadjenje krvi, treba nam za sportski pregled. P mi se upiskio jutros u 6 u krevetu.....aaaa..sto to mrzim i naravno probudili se. Kako se nije probudio pre piskanja. Al dobro imao je podmetac ispod sebe. Apsolviracemo mi to. Idemo da se spremamo. Danas cu da se bakcem sa onlajn nastavom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 15.9.2020 7:47:23
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Da popijem kafu,pa odoh do prodavnice.Kasnije da peglam,sredim stan,pa oko ručka itd.Jeste li dobro?Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 15.9.2020 8:29:41
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Jeste, Jess, neka gužva je bila juče, pa nisam stigla da se javim u uobičajeno vreme. Kako ste, mame? Ja išla da dam krv jutros, ponovo vit D proveravam i još neke stvari. Izgleda da će biti baš lep dan danas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 15.9.2020 8:35:53
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro i od mene. I ja pijem kafu, njih dve spavaju. Mi cemo standardno, tek popodne napolje. Jedva cekam cetvrtak, da idemo na kontrolu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?