Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 13:07:02
|
|
|
|
mikica88
|
Smeso, bas lepo evo drugarice sa Rr , uvek nesto imaju. Odmaram, vruce je.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 14:12:34
|
|
|
|
jess021
|
Smesko, javi mi kakav je taj novcic iz Bih. Mi se spremamo, posle rucka, da obidjemo Carsku baru. Javljam utiske. Ljiso, bravo za sobu za D.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 18:15:59
|
|
|
|
mikica88
|
Samo skitate. Salim se i ja . Maskiram se i u setnju. Sad jos malo. Bas je prijatno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 19:29:04
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ijuuu sto sam umorna. A valja se raditi. Sutra prepodne imam malo vremena.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 19:53:28
|
|
|
|
jess021
|
Ljiso, jel ides u skolu svaki dan? Mi se vratili, bilo je lepo. Mm kupio poslednje karte za poslednju voznju, zamalo da se ispalio. Voznja je bila super, nekih sat vremena, kao u filmu Anakonda😊
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 19:57:05
|
|
|
|
pari
|
Super jess! Ja sam baš umorna, jedva čekam u krevet...
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 20:23:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jess ne idem svaki dan. Idem 2 puta a mozda cu poceti 4 puta nedeljno. Zavisi od puno stvari. Ali krenuli mi moji stranci pa ni ne znam da li mi odgovara da idem na posao 4 puta. Zavisi da li ce mi dir dati matematiku 😂 ili ako krenem da radim u privatnoj gimnaziji a to sve zavisi od toga sta ce reci ŠU da li ce se placati prekovremeni rad ili ne. Ako se ne bude placao onda koleginice koje imaju preko norme ce meni dati te procente preko norme. U svakom slucaju ove nedelje moram da idem ponedeljak sreda i cetvrtak. Sutra idem samo na nastavnicko vece. P spava. D se kupa. Da obavim muza pa na posao 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 20:36:14
|
|
|
|
jess021
|
Aj Ljiso obavi i to, pa na spavanje. Svi zadovoljni🤣
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 20:40:14
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ha... i to je posao. 😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 20:40:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Kojesta sam naspremala. I uzinu za sutra. Spakovala im. Procitala Sofi pricu. Napisala sam i planove. Jupii. Rucak imam za sutra. Spremila meni i mm cezar salatu. Deca su u krevetima. Kupili smo novu pekaricu na rate. Prethodna se pokvarila. Mm je svasta popravljao. Nema mu vise spasa. Pisali smo raspored. Svako je razlicitom bojicom. To je mm-ova ideja. On tako i na svom poslu pravi raspored. Kaže mi mama bas vam je zabavno. 🤣Misli na nas raspored. Odoh da se sad bavim sobom. Imam nesto da citam.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 21:14:28
|
|
|
|
flamingos
|
Evo nas u gradu.Peglala sam.Sredismo se u kupatilu i sedoh,da odmaram.Divno Jess,uživali ste.Kako noga?Ljubim da prođe.❤Mi smo lepo putovali,nije bilo muka detetu.Bogu hvala,strah me hvata kad krenemo,ali evo polako,proćiće i ta muka. Smeško,Dunja,mislim na vas.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 22:38:05
|
|
|
|
bebilule
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Jutro, malopre sam ustala, a nisam se nesto odmorila. Smesko, koji je to novcic? Sad cu da pitam Bebilule, ona moze poslati Da, ja mogu poslati. Poslala bih mu sad aktuelne marke. Ima li nesto specijalno sto zeli, na oglasima ima svega, pa bih porucila.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 23:24:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bebi, zavrsi li zimnicu ili imas jos? Jao, jos nisam legla. Nesto mi se sad ne spava. A ustajem rano da vodim S u skolu.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 23:43:46
|
|
|
|
mikica88
|
Sanjice, neka je sareno zabavnije izgleda. Laku noc
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 0:24:23
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Sanjice meni je frizider skroz izlepljen 😁 skroz na skroz. Ja radim a P mi se budio. Te pisko te ne znam sad sta mu je... stalno prekidanje me tako nervira. Skrenucu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 6:55:52
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro.. Probudili se u pola 7 standardno. D ide kasnije u skolu ove nedelje, a P cu jos malo da vodim u vrtic. Ja cu danas kao i Sanjica, da pisem planove.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 7:27:58
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Ni ja ne mogu da spavam.Evo pijem kafu,izvolite.Jeste li dobro?Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 7:45:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljiso, frizider je naravno polepljen🤣 Evo vodim S u skolu. Nemam pre podne casove. Rucak imam. Mislim da cu da kucam ono sto imam privatno. Malo sam stala sa time.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 7:47:33
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
јухууууу какво откровење. Урадила сам двонедељне планове до краја септембра. Невероватно Ал сад сам се сетила да сам урадила одмах за први део септ и за други. Јаооо што сам вредна аххаха... Страва. Значи у плусу сам са радом за сад. Идем да пеглам веш П ми је плакао од куће до вртића са појачавањем до собе. Баш ми га било жао. Не знам зашто сад плаче. Није раније. Нећу га у петак дати свеједно идемо у саветовалиште па нек буде са мном цео дан кући, немам наставу тај дан, а гледаћу за странце да одрадим до петка шта имам. Смешко Н ти има баш леп хоби.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 8:00:07
|
|
|
|
mikica88
|
Dobto jutro. Kad ispises sta sve radis , Lj. tl je tako puno posla. Nesto lose spavam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 8:02:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljiso, ja planiram da odradim ovih dana oktobar, pa kad bude trebalo da se salje, samo posaljem. Odoh da kucam. Nema nista od lencarenja kad me ceka posao. Ladno sam obukla naopako bluzu i odvela S do skole🙄
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 8:10:59
|
|
|
|
emicaa
|
Otkucam post,posaljem i on nestane. Dobro jutro mame,nadam se da ste imale lijep vikend. Mi smo juce bas uzivali,a i bas smo se nahodali.T otisla u skolu,D spava.Ja pored njega.Posle cemo kod logopedice.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 8:11:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro. Sanjice, nasmejame malo... Ali nije to garant niko primetio, ne sekiraj se. Nemam pojma sta cemo danas. Sve standardno verovatno. J mi se bas ramo probudila i od juce joj nesto curka i zapusen nos. Malo se preforsirala za vikend. Jess, to vam je bila bas lepa tura, obilazak Carske bare. Jel ima neko zakazivanje ili tamo na licu mesta se kupe karte? Videh onaj snimak, izgleda skroz zanimljivo.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 8:11:23
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Сањице нико то ни приметио није не брини Микице сналазим се како знам и умем хехе... Једино ме нервира што вечито ноћу заглавим а преко дана нема времена за одмор. Тако да сам хронично уморна и ненаспавана. Баш сам тако и урадила у августу планове до краја септ сад сам само додала извештај колико ђака ми је пријавњено у гугл учионицу и да ли је сарадња успостављена. Треба и садржај да им окачим. За један разред ћу лако ал за друге морам да смишљам презентацију
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 14.9.2020 8:17:37
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Nisam se naspavala, gledala neki film do 1h. Mama Jo, karte se kupuju na licu mesta.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?