Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 20:43:20
|
|
|
|
flamingos
|
Da,juče iz škole uzmemo dete i odmah smo došli.Sutra se vraćamo za grad.Koristimo dok je još lepo vreme,čim krenu kiše,zahladni i nije da se sedi u kući.Dođemo do sela,ali ne provedemo ceo vikend,već na kratko.Sledeće subote častim-rođendan mi je.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 20:49:18
|
|
|
|
pari
|
Mi smo danas imali divan dan, baš baš. Prvo Eko park, blizu Avale, tamo smo proveli 4 i po sata, a popodne na igralištu i išli u bioskop prvi put u životu i za nju i za njega. Mnogo je lep crtani Superjunak Samsam, ima lepu poruku o prijateljstvu. Puno vas sve pozdravljam! Moram da smislim šta ćemo sutra nas dve jer je M kod tate.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 21:01:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pari sjajno. Ja danas sredila sprat. Evo Ducka zvanicno prvu noc sama u svojoj sobi na spratu. Do sad je isto sama ali tehnicki u dnevnoj. Sad ima svoju sobu da uziva 😁 odnecu joj sutra i jedan lap top. Ima i strava zvucnike sa super basom. Planiram da joj kupim jos stampac i skenee. Bio u win winu neki za 4000 hp. I onda je u fulu gospojica sa sve ajfonom. Nek me zvrcne ako joj trebam.il nek mi posalje mail 😂 Tako brzo porastu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 22:01:26
|
|
|
|
mikica88
|
Misha i ljisha, bas je to lepo . Pari, bas lepo kad ste uzivali. Laku noc.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 22:13:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Uf Ljisho pa i ja bih takvu sobu ☺️ Mi cemo sutra malo kod mojih, na jedan dan, malo da promenimo.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 22:18:21
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Sad sam rekla mm da ja nisam.imala ni priblizno tako sredjeno. Stepeniste kao u narodnoj banci 😂 pa njena dnevna soba , dvosed fotelja i neka fensi stolica sa staklenim stolom tv i dva lejzi bega, i onda nje a soba sa pisacim stolom i stolicom na okretanje sa tockicima, lampa gadzeti boleče je haha
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 22:36:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja bih takvu sobu. Ma, gde smo Ljiso imali to sto nasa deca imaju i ovo ugađanje. Pogodite sta radim. Pisem planove😀 pari, u eko park smo isli. Bas je lepo.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 22:37:54
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,divno.❤ Ljisho,super,sad da častiš,ups-gospojica da časti.Dušica mila.Da su živi i zdravi.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 22:47:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jao Sanjice ne staj mi na muku. 😂 i ja moram planove. Ali veceras moram da radim za sefa. Sutra uvece ili ponedeljak ujutru cu planove i da izrazjm u procentima rezultate inicijalnih. Niko NIKO nije premasio 70% a test...svekrva zna vecinu pitanja sa njenih 71 god. Bas sam je juce ispitivala😂 Jeste Sanjice ugadjanja razna. Al kad se set_im fizicki sam imala sobu al nisam neko vreme imala krevet. I onda mi je tata namestio dva duseka jedan na drugi da tako spavam. Stepeniste bilo betonsko prekriveno krparama. Toalet sam "dobila" na spratu kad sam vec napunila 18 god i td. Al dobrk meni je bilo lepo bila je moja soba. Velika, ma ogromna. Kupatilo ogromno mogao si krevet staviti unutra 😁 obozavala sam to kupatilo. Imala sam.i ja tv al crno beli haha kod brata je stojao komp do faksa a kad sam krenula na fax imala sam i ja svoj. U principu daleko da je meni bilo lose. U "ono vreme" za pozeleti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 22:51:02
|
|
|
|
mikica88
|
Bas tako, soba za pozeleti. Neka uziva. Ja se prevrcem nikako da zaspim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 22:55:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Зато ја кажем сто пута наша да су наша деца размажена. Ми смо живели у две собе пуних 15 година. Кад је сестра кренула у средњу. Сестра и ја смо имале кревете на спрат, а брат је спавао на фотељи. Мама и тата у другој соби, која је била и кухиња и соба за спавање. Врло мала. Морам да завршим ове планове. За други викенд имамо неки завршни семинар који смо имали током пандемије. И сад је неком дунуло да имамо радионицу, поред свих ових обавеза и плус да спремимо задатак. Нису заиста нормални. Душу ће да нам узму. Моје спавају. Софи сам морала да читам. Нешто ми се мази од како је кренула у први. Али нема везе. Угађам. Мало пре код пријатеља и правили су палачинке. Толико јој се допао пекмез, да је без блама тражила теглицу пекмеза. А пре неки дан за време ужине, тражи од учитељице још једну ужину, јер је своју смазала и још је била гладна. Блам ме појео. Рекла сам јој да више не тражи. Сад ћу да јој шаљем дупло.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 23:13:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Sanjice sjajna je 😂 pusti detw gladno. I moja je u prvom imala neke napade gladi. Secam se u sept mi se bila bas ybucila.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 23:15:22
|
|
|
|
mikica88
|
Neka jedu deca, muka kad nece. A i aktivna su deca, trose se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 23:18:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Знаш шта? Она је контраш. Кад јој ставим две кифлице или два мафина, она поједе један. За ужину сам јој спремила сендвич. Можда ју је преварио сладак доручак, па је зато била још гладна. Код Т луда смена. Сад иде касније. Значи од два сата иде на солфеђо, виолончело, па у школу. Каже учитељица нису знали да морају да пробају све термине групе. Лудило.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 12.9.2020 23:20:40 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 6:54:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Haha kontras....a dobro procice je. D prespavala celu noc😁 Danas nemam pojma sta cemo. Ja bih htela kod mojih na salas ali imam bas puno posla
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 8:07:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro. Veliki zagrljaj za male kontrase 🤗 Ni ja ne zn sta da zapocnem. Stuzu drva danas. Valjda... Odo da pijem kafu ☕Dunja, ako citas... Grlimo vas snaaaazno ❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 8:24:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Poranila sam pre sluzbe, da pisem planove. Nisam sve sinoc zavrsila, jer imam od 1 do 8 razreda. Ubacivala sam casove u elektronski. I eto. Uskoro budim decu i odosmo u crkvu.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 8:27:38
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Evo me u kuhinji.Uživajte u nedelji.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 8:46:57
|
|
|
|
smeško
|
Dobro jutro. Mi smo u Golupcu. Danas se vracamo kuci. Da li ima nekog ko je trenutno u Bosni i dolazi u Srbiju? N skuplja kovani novac i stare novcice. Video je jedan bosanski i svideo mu se. Ja bih platila za novcice razlicitih apoena. Radimo sve sto mozemo da se oset_i veselo i motivisano.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 8:55:20
|
|
|
|
mikica88
|
Flamongos, od ranog jutra u kuhinji. Smesko, neznam stvarno. Dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 9:09:56
|
|
|
|
jess021
|
Jutro, malopre sam ustala, a nisam se nesto odmorila. Smesko, koji je to novcic? Sad cu da pitam Bebilule, ona moze poslati
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 9:14:45
|
|
|
|
flamingos
|
Mikice,moram,idemo ranije za grad,pa da završim sve što sam planirala. Smeško,ljubim vas.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 9:37:44
|
|
|
|
pari
|
Ja još nisam smislila šta ćemo danas... Smeško, ja ne znam nikoga... Sanjice, super što je tako otvorena i što hoće da pita, moj M neće nikad ništa da pita nikoga...
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 9:54:47
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Smesko evo ja cu rado da poklonim N dva novcica, imam 1dinar iz 1938 kraljevina Jugoslavija, drugi je 1893,mislim da je Madjarski i malo je ostecen posle toliko godina. Ako znaci, saljem.Dace Bog bice N dobro! Pozdrav svim majkama, rado vas citam i pratim, ali ne stizem da pisem..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 13.9.2020 12:28:12
|
|
|
|
smeško
|
Flamingos, 💖 Jao, Andjeela, znaci, kako ne!!! 💖💖Kako da se oduzim?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?