mama Jo -> RE: Razgovori mama 09/20 (12.9.2020 14:36:29)
|
Dan zenske, jel uzivate u vikendu? Mi smo jutros budili J da ide na trening ☺️ i posle je mm odvezao kod njegove sestre... Danas ce deo dan biti kod nje i prvi put ce spavati van kuce, kod nje ☺️ ona je rekla da zeli jako, pa smo je pustili. Sad se javljaju, nema gde nisu bili, tetka je voda svuda, sad videcemo kad padne mrak i dodje vreme spavanju. Svi smo uzbudjeni, a U stalno pita gde je Jana, kad ce vec jednom doci? [sm=smiley36.gif] Ovo im je prvi dan da ce provesti razdvojene [sm=smiley36.gif] Milena, koliko cesto tvoja Mprespava kod bake? Jel voli? U onako... Cini mi se isto kao i juce, sepa... Ja je stalno zagledam, cak sam joj i merila noge, i mm mi kaze da sam skroz luda i da se opustim da nije nista. Svakako on u ponedeljak ujutru ide da nam zakaze redovno savetovaliste, pa cu do tad videti i pitati taman dr za savet, to ce biti za par dana. Jess, kako izgleda M noga, jel skroz u gipsu? Ona ne moze ni da hoda? Jaoj ne znam sta bih vam predlozila... Ima tih salaaa u okolini NS, mozda to? Znam da kazu da je Bucin salas super ima lepih zivotinja, cak imaju i lame ☺️ i od nedavno sam cula da hvale Sasin salas, imaju lepih konja... Sta znam, mozda tako nesto, ako joj je zanimljivo da sedi i gleda zivotinje? Ne znam... Bebi draga posalji teglicu ☺️ nisam nikada cula za takav naziv za pekmez ☺️
|
|
|
|