Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 11.9.2020 23:02:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mama jo mojoj D bile joj tesne cipele😁 pa i kad je skinula cipelicu kao da je sepala tako nekako. Dr mi rekao kao i odraslima kad su ceo dan u cipelama oteknu noge tako i deci. Bilo skoro nekako neprimwrno sepanje ali kad obratis paznju vidis. Jao s decom uvek neke muke
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 11.9.2020 23:31:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Znaci tu recenicu - sa decom uvek neke muke- sam izgovorila milion puta danas. Jos smo isli u big starijoj da uzmemo patike i pnda smo i njoj u svakoj radnji obuce merili stopalo pa smo joj i uzeli patike nove misleci da je do toga. Jeste- ja to cas primetim, cas mi se cini da nije, kad trci ne vidim, onda opet vidim... Skroz sam se opteretila i to me tako nervira. Samo je zagledam i mislim da sam je milion puta pitala da li je boli nesto. Nadam se da ce prestati sutra.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 7:38:36
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Mama Jo,Ljisho,da-sa decom uvek neke muke.Probudismo se rano,prošle nedelje smo rano ustajali zbog škole i evo i dete budno.Skuvala sam kafu,izvolite,da popijem pa odoh oko ručka itd.Lepo je vreme.Želim vam prijatan vikend.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 7:47:14
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro mame. Ja popila kafu. Danas akcija, kuha se bestilj, ili pekmez od šljiva, kako se kod vas kaže. Kupila sam 50 kg, ima da popadamo. Znate onu "jesen je doba kada svaka prava žena miriše na ajvar". 😂Paradaj isto zri, od sutra počinjem i sa njegovim kuhanjem. MamaJo, prati, ali sve će biti ok. Možda se povrijedila, dešava se i to, proći će. Čitala sam i za Dunju i sve što su prošli. Šaljem ti zagrljaj, i tebi i babi. Ljisho, utješiću te malo. Evo sa skoro 5, on vozi trotinet, a ja sjednem da popijem kafu. Znači, još malo. 😂 Sada na moru, taman izađem da se ugrijem, vidiš M ode i još se dere, Ćao mamaaaa, pisaću ti iz Amerikeeee, i ode i ode ali stvarno... I onda opet u more. Ali ja volim takvu djecu, dzaba. 😂❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 7:59:55
|
|
|
|
flamingos
|
Bebi,vrednice moja.Srećan rad.Šaljem ti puno poljubaca.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 8:18:04
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! M poranila pa i ja ustala, pa cu u nabavku, doci ce na rucak sestra i njeni. Mama Jo, javi kako je U danas. Bebilule, ma ti si prava zena, nema sta😘😘 Flamingos, dobro jutro😊
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 8:31:27
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Jess jeste smislili gde cete? Ja nemam bas ideja inace bih podelila s tobom 😁 Mama jo ja se nadam da ce danas biti ok. P je prst i dalje modar od udarca i ovih dana sam mu obuvala stalno sandale i evo bolje je. Patike ga stisnu. Nije kakio 5 dana i sinoc mukeeee...jao Boze daj mi snage 😁 Osim prsta nekakenja i nepricanja sve je sjajno hahah... Sledece nedelje laboratorije i lekari. D za hokej, lab plus pregled, p savetovaliste. Ja imam i nastavnicko vece sledece nedeljw. Ma obaveza na sve strane. Krece i programiranje opet.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 8:32:43
|
|
|
|
jess021
|
Ljiso, nisam. Mm gledao neko splavarenje na Dunavu, ali nista od toga, preskupo je. Kad je P udario prst? Nisam ispratila. Odoh da pravim deci dorucak. Zelim vam svima lep vikend.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 8:34:11
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,želim vam lep provod,uživajte.Tvoja sestra dolazi?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 8:49:04
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro!Mama Jo, kako je danas? Lepo provedite dan, mame. Mi još malo i odosmo po M, opet je spavala kod bake sinoć.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 8:59:34
|
|
|
|
mikica88
|
Lep vikend, toplo je i lepo. Spremih dorucak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 9:09:18
|
|
|
|
jess021
|
Flamingos, zivimo mi blizu, ali oni danas ruse neki zid u stanu, pa ce doci kod nas na rucak. Milena, dobro jutro😊
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 13:59:31
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,divno,prijatan ručak.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 14:36:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Dan zenske, jel uzivate u vikendu? Mi smo jutros budili J da ide na trening ☺️ i posle je mm odvezao kod njegove sestre... Danas ce deo dan biti kod nje i prvi put ce spavati van kuce, kod nje ☺️ ona je rekla da zeli jako, pa smo je pustili. Sad se javljaju, nema gde nisu bili, tetka je voda svuda, sad videcemo kad padne mrak i dodje vreme spavanju. Svi smo uzbudjeni, a U stalno pita gde je Jana, kad ce vec jednom doci? Ovo im je prvi dan da ce provesti razdvojene Milena, koliko cesto tvoja Mprespava kod bake? Jel voli? U onako... Cini mi se isto kao i juce, sepa... Ja je stalno zagledam, cak sam joj i merila noge, i mm mi kaze da sam skroz luda i da se opustim da nije nista. Svakako on u ponedeljak ujutru ide da nam zakaze redovno savetovaliste, pa cu do tad videti i pitati taman dr za savet, to ce biti za par dana. Jess, kako izgleda M noga, jel skroz u gipsu? Ona ne moze ni da hoda? Jaoj ne znam sta bih vam predlozila... Ima tih salaaa u okolini NS, mozda to? Znam da kazu da je Bucin salas super ima lepih zivotinja, cak imaju i lame ☺️ i od nedavno sam cula da hvale Sasin salas, imaju lepih konja... Sta znam, mozda tako nesto, ako joj je zanimljivo da sedi i gleda zivotinje? Ne znam... Bebi draga posalji teglicu ☺️ nisam nikada cula za takav naziv za pekmez ☺️
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 15:00:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
mama jo, naravno da uzivamo🤣 Dorucak, ruckovi, usisavanje i brisanje kuce. Treba da radim planove, ali, posto posle vodim S kod druga, onda cu veceras kad bude tisina. Vodila sam mm na masazu. Morace jos dva puta da dodje. Bas se zapustio. Zbog toga i ima ceste glavobolje. I ja sam obavila svoju masazu. Uvek mi se posle spava. Možda i dremnem. Moji rucaju.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 15:00:44
|
|
|
|
Milena18
|
Mama Jo, M je sinoć spavala kod bake treći put. Ona sad svakog vikenda traži, zanimljivo joj je. Juče je čim se probudila rekla da će spavati kod bake. Nadam se da će i kod vas proći ok. Je l'' u nema ništa spolj na nozi, tipa modricu, crvenilo, ogrebotina? Je l'' i dalje kaže da je ne boli? Mi još malo krećemo kući, pa posle idemo da se vidimo sa mojom prijateljicom i njenom sestričinom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 15:01:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Super za tvoju J. Nece sigurno da pravi problem. Vec je velika.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 15:32:27
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 Je l'''' u nema ništa spolj na nozi, tipa modricu, crvenilo, ogrebotina? Je l'''' i dalje kaže da je ne boli? Nema nista, ni najmanju ogrebotinu. Mozda bih to opisala kao kad onako na japanku nazuljate, pa vas malo boli, to njeno hodanje. Ali nema ni zulj izmedju prstiju od japanke, ni nazad. Nista nema. I i dalje govori da je ne boli nista. Danas sam malo vise obracala paznju na hod male dece u parku. Mialim ima dosta tih malisana, recimo tako dvogodisnjaka koji tako gaze ili malo ka unutra jednom ili obema nogama. Sad da li sam se ja optererila i trazim sad i kod druge dece slicno pa to zapravo i vidim, ne znam... Mislim, videcemo kad odemo u savetovaliste ako joj do tada potraje. Pitacu dr prvo da je pogleda pa da odemo i kod ortopeda ili fizijatra, ne znam ni gde bi tacno trebali. Zato cu sacekati prvo savetovaliste, u nadi da ce je proci.
< Poruku je uredio mama Jo -- 12.9.2020 15:33:44 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 16:41:21
|
|
|
|
jess021
|
Nama upravo odnose gosti, bas sam crkla, jutros u nabavku, rucak, vezbala, ves jedan, drugi... Sad malo iskuliramo pa cemo napolje Mama Jo, noga joj je u gipsu do kolena, ne moze da hoda. Imamo neku guralicu i nosimo se, iako se ona penje na krevet, silazi, ide cetveronoske...samo da ga u cetvrtak skinemo. Milena, bravo za M, velika je. Mama Jo, jel bila skoro prehladjena? Pitam jer je nasa drugarica, bas kad je slavila rodjendan, odjednom ne moze na nogu, odveli je u deciju, dijagnoza sinovitis. Nista ozbiljno, samo mirovanje. Isprati je, pa je odvedi kod dr ako mislis da treba.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 16:55:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Nije cak ni prehladjena bila. Citala sam i ja da moze tako od nekog virusa da se desi... Nista, nista, bukvalno samo odjednom tako pocela.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 17:18:10
|
|
|
|
mikica88
|
Milena,super je to sto se osamostaljuje i zeki kod njuh da spava. Ja ispratila goste. Pa da ispratim sta se ovde radi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 17:31:21
|
|
|
|
vonavoj
|
Mama jo,daj joj brufen.pa je isprati...i sestrin mali je imao taj sinovitis,kako se vec kaze..posle virusa..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 20:02:50
|
|
|
|
jess021
|
Von, sto da joj daje Brufen, ako je ne boli?? Gde ste zene? Mi dosle sa Igralista, ja sam umorna kao pas.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 20:26:38
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,mi sad došle od komšinice.Sad u kupatilo redom na tuširanje.Pakujem se za grad.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 12.9.2020 20:31:20
|
|
|
|
jess021
|
Flamingos, na selu ste?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?