Tiziana -> RE: Razgovori mama 09/20 (10.9.2020 8:39:25)
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Jutro mame. Smesko [sm=smiley31.gif] Ja slinavim standardno ujutru a nocu se gusim. Inace L ode jutros u vrtic. Nije bio od petka. Smanjili smo slince. Dajem mu aerius plus marisol i operil p u nos. Uvedoh mu i propomucil. Davali su nam orl lekari u poslednje vreme to za njega, da mu razbija taj sekret kad je prehladjen, da mu ne ode na usi.... I tako.... S proslinavila od L. Ne da da joj noskom cistim nos , al isteram ja svoje. To je za njeno dobro.... Juce imali prvi roditeljski kod S u vrticu. One pricaju o odvikavanju od pelena, o piskenju u nosi, pevanju pesmica...ja onako...moja S sve to radi. Ona piski i kaki u solji, a oni u jaslama nemaju solju vec nose. Pelene ne nosi jos od marta meseca,sama se oblaci i svlaci, peva pesmice uveliko...tako da imam utisak da ce ona ici malo u regresiju bar sto se nose tice...otkud znam... Maraj, imaju oni i solje u jaslama. Kod nas ih je sigurno bilo, dobro se secam! Sto se tice tvoje brige, mislim da ne treba o tome da brines, oni tamo podsticu decu da sve sama rade, oblace se, jedu sama itd, mozda ona bude uzor drugima i povuce i ostale,ako nista drugo. Nekako na rodjendanima odmah prepoznas koja deca idu u vrtic. cim udju idu da peru ruke, kad zavrse jelo uzimaju sveoje tanjirice da odnesu, kad ih pozovu na klopu stanu u red..
|
|
|
|