|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 09/20
10.9.2020 0:22:57   
smeško

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ja sad nista ne shvatam,njega je ujeo krpelj i od toga sve ovo,a vi za to niste znali..ja to tako razumem.Koliko je i lesica jaka,majke su cudo prirode!

Заражен крпељ га је свакако угризао и сада пије антибиотик већ 15 дана. Што се тиче хидронефрозе, доктори сумњају на нешто много горе и зато траже спекроскопску магнетну. Али, не пише ми се о томе, тако ми је теже да будем оптимиста и позитивна. У суботу опет путујемо у Тумане. Преспаваћемо у Голупцу, па у недељу кући. Доктор нам је рекао да је на Св. Пантелејмона добио нов живот и да има Бога. И ја то знам. Идем поново да га молим за најдраже.
Маме, тако ми је драго што сан вас упознала, макар и овако виртуелно.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 301
10.9.2020 7:17:25   
mama Jo
Uf smesko, najezih se. Molimo se svi zajedno sa vama!!! user posted image user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 302
10.9.2020 7:39:49   
emicaa
Smesko ja se svim silama nadam da ce sve biti u redu,mora.

Pari kako si?
Jess grlim vas.Meni dusa spava kao i obicno,ubila me mucnina juce.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 303
10.9.2020 7:43:26   
mikica88
Smesko, sve vam od srca zelim najbolje.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 304
10.9.2020 7:48:30   
Milena18
Dobro jutro!
Smeško, svi smo uz vas user posted image Piši kad i koliko osećaš da ti je potrebno.
Emice, da li ti je danas bolje?
Pari, Mama Jo, kako ste vi?
Sanjice, propustih da ti čestitam za 100% user posted image
Ja danas moram kod zubara, ispao mi deo plombe. Imam i neki čudan gorak ukus u ustima, ne znam da li to može od toga da bude.

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 305
10.9.2020 7:57:10   
jess021
Jutro, ja dobila pa me bas stomak zeza.

Smesko, molicemo se svi zajedno za vas. 
Popijem kafu pa da ispecem pogacice za dorucak. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 306
10.9.2020 7:59:50   
Maraj
Jutro mame.
Smesko user posted image
Ja slinavim standardno ujutru a nocu se gusim.
Inace L ode jutros u vrtic. Nije bio od petka. Smanjili smo slince. Dajem mu aerius plus marisol i operil p u nos. Uvedoh mu i propomucil. Davali su nam orl lekari u poslednje vreme to za njega, da mu razbija taj sekret kad je prehladjen, da mu ne ode na usi....
I tako.... S proslinavila od L. Ne da da joj noskom cistim nos , al isteram ja svoje. To je za njeno dobro....
Juce imali prvi roditeljski kod S u vrticu. One pricaju o odvikavanju od pelena, o piskenju u nosi, pevanju pesmica...ja onako...moja S sve to radi. Ona piski i kaki u solji, a oni u jaslama nemaju solju vec nose. Pelene ne nosi jos od marta meseca,sama se oblaci i svlaci, peva pesmice uveliko...tako da imam utisak da ce ona ici malo u regresiju bar sto se nose tice...otkud znam...

< Poruku je uredio Maraj -- 10.9.2020 8:01:18 >

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 307
10.9.2020 8:03:43   
emicaa
Milena dobro sam danas,idem uskoro sa sreckom na cas fizickog.Maraj kako ti je muz sad?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 308
10.9.2020 8:09:46   
Maraj
Emice, hvala ti na pitanju.
Pa onako, u petak posle posla putujemo za Bosnu. Za vikend stavljamo svekrvi 40 dana. Tesko mu je i dalje. Zasuze mu oci kada je spomenemo. Sveze je to jos uvek . Nekad ima problem da zaspi. Razmislja o njoj...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 309
10.9.2020 8:15:52   
jess021
Maraj, a gde ti je svekar sad? Jel sam zivi?

Skoro zaboravih da mi danas imam opet rodjendan na igralistu, nesto sam ubedjena da je petak. 

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 310
10.9.2020 8:24:23   
Maraj
Pa da. Za sad sam zivi. Ne znam sta ce odluciti za kasnije...mi verujemo da ce doci za bg bar na zimu. I on ne voli stanove. Voli svoju kucu i dvoriste...pojima nemam kako ce odluciti, a ne bi ni da ga pritiskamo

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 311
10.9.2020 8:27:26   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Rucak se krcka. Ja sedoh da vidim koji razred imam i da vidim temu.

Maraj, ona je preslatka. ❤️ Reci to sve vaspitacicama. 
Sofi dodje iz skole i odmah krene sa domacim. Ona od reci do reci isprica sta je rekla uciteljica. Juce ju je uciteljica zvala do nje da procita nesto. Kaže: jel si mi ti rekla da znas da citas"? I Sofi dosla i procitala neku recenicu. Ne smem da kažem uciteljici da ona zna i latinica🤣Objasnjava T neku lekciju. 
Smeško, molicemo se za N. 
Jess, i ja sam pomislila da je petak. Ali malo sutra. 

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 10.9.2020 9:01:05 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 312
10.9.2020 8:36:05   
pari
Smeško, mislimo i molimo se za vas! 

Meni se T budila nocas, plakala nesto, vrtela se...Meni je ujutru malo muka i tokom dana budem malaksala...valjda ce i to proci...Verovatno imam previse vremena za razmisljanje, ima i toga, pa mi se vrti svasta po glavi, a i inace sam takva, brinem dosta oko svega...
Vi ste od jutros bas vredne sve :)Puno vas pozdravljam!

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 313
10.9.2020 8:39:25   
Tiziana

IZVORNA PORUKA: Maraj

Jutro mame.
Smesko user posted image
Ja slinavim standardno ujutru a nocu se gusim.
Inace L ode jutros u vrtic. Nije bio od petka. Smanjili smo slince. Dajem mu aerius plus marisol i operil p u nos. Uvedoh mu i propomucil. Davali su nam orl lekari u poslednje vreme to za njega, da mu razbija taj sekret kad je prehladjen, da mu ne ode na usi....
I tako.... S proslinavila od L. Ne da da joj noskom cistim nos , al isteram ja svoje. To je za njeno dobro....
Juce imali prvi roditeljski kod S u vrticu. One pricaju o odvikavanju od pelena, o piskenju u nosi, pevanju pesmica...ja onako...moja S sve to radi. Ona piski i kaki u solji, a oni u jaslama nemaju solju vec nose. Pelene ne nosi jos od marta meseca,sama se oblaci i svlaci, peva pesmice uveliko...tako da imam utisak da ce ona ici malo u regresiju bar sto se nose tice...otkud znam...

Maraj, imaju oni i solje u jaslama. Kod nas ih je sigurno bilo, dobro se secam! Sto se tice tvoje brige, mislim da ne treba o tome da brines, oni tamo podsticu decu da sve sama rade, oblace se, jedu sama itd, mozda ona bude uzor drugima i povuce i ostale,ako nista drugo. Nekako na rodjendanima odmah prepoznas koja deca idu u vrtic. cim udju idu da peru ruke, kad zavrse jelo uzimaju sveoje tanjirice da odnesu, kad ih pozovu na klopu stanu u red.. 

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 314
10.9.2020 8:47:41   
mikica88
Danas opet do DZ da pokupim neke papire i jos po nesto.
Sad jos malo da se rastezem.

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 315
10.9.2020 8:59:58   
jess021
Da, ni moja M nikad u vrticu nije isla na nosu, vec na solju, imaju one male. Kuci me stalno puta zasto mi nemamo tako malu solju.

Maraj, kad smo kod alergije, evo nos ne prestaje da mi curi, ali tako samo ujutro i onda prestane. 
Opet ja, nema nam Mirka? Ima li neko kontakt sa njim? 

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 316
10.9.2020 9:01:40   
Sanjica26 RR
Meni ujutru i uvece krene nos🙄

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 317
10.9.2020 9:18:50   
pari
Meni i dalje muka i stomak mi nešto nije najbolje...čudno se osećam svakako...valjda će proći...

Da, nema Mirka, ne znam šta je sa njom...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 318
10.9.2020 9:52:32   
mikica88
Meni ove godine nije bilo strasno sto se alergija tice.
Vec je ugrejalo napolju.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 319
10.9.2020 10:56:48   
Maraj
Sanjice izgleda da su sve Sofkice iste user posted image
U nasim jaslama nema wc solja. Jasle su na spratu. Izdrvojene od vrtica koji je u prizemlju. I reče mi vaspitacuca da oni nemaju solje vec samo nose. Sta da joj radim. Morace na nosu tamo.
Ona ne voli nepoznate ljude. Tako da me zato "strah" kako ce reagovati na vaspitacice. Znam da ce biti vrustanja...
Pari mozda treba da dobijes. Meni nekad tako pred ciklus zna da se zamanta. Jedes li jaku hranu, ili da bar malo pojacas, ako je do pritiska...

< Poruku je uredio Maraj -- 10.9.2020 10:57:05 >

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 320
10.9.2020 11:30:48   
emicaa
Hmmm,Pari mozda bi trebala da dobijes ali ce kasnit 9 mjeseci 😁

David i ja se vratili kuci,on je naravno danaa opet u svom fazonu negodovanja.Boze samo mi daj jos malo zivaca 🤣

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 321
10.9.2020 11:59:31   
vonavoj
Ja sam danas pijana,bas me baca,jos nisam dobila. Hormoni..a i sestri je sinoc bilo lose,vrtoglavica,sve prenese i meni..iako smo 700km udaljene sve oset_imo,bliznakinje..Maraj,naucice,devojcice su to..prilagode se.Ja cas_tim,moj sin danas nije plakao kad sam ga ostavljala u vrticu! Potrcao vaspitacici u zagrljaj. Dogovorili smo se,mama ide na posao da zaradi parice i kypi bombone.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 322
10.9.2020 12:11:33   
mikica88
Zavrsila i sad svratili do Ade. Zeza me muz da se vozim vozicem ( traktorcetom) kad se priblizi porodjaj .

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 323
10.9.2020 12:13:47   
smeško
Mikice, bolje i to nego bagerom kao sto je mwni sin rekao. A ja bila mrsava kao pero. 😬

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 324
10.9.2020 13:10:02   
emicaa
Von jel to stvarno tako,da osjetite kako se ona druga osjeca?Vi se niste dugo vidjele,jel da

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here