|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 09/20
8.9.2020 14:31:38   
vonavoj
Zvali su me za posao,u drugi krug,svidela sam im,da im postavim uslove,za platu,cekaju moj predlog..ali sam bila iskrena i rekla da moram da sacekam jos malo..s obzirom da im je u aprilu i maju isplacen samo minimalac,nisam spremna da rizikujem..nista mi ne znaci jedan mesec 100.000..a sledeci 30.000... da se stabilizuju i od Ng da krenemo..

Pa me i programer zvao,kaze menjas posao,sve najbolje o tebi smo rekli,nema zime kod tebe, nahvalili me..kaze da su dobra firma,ali korona ih je omela..odlican poslodavac,voli mlad tim..ceni zaposlene. Pogresno vreme....ali ima jos fore.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 226
8.9.2020 15:03:47   
mikica88
Vonavoj tp je jako lepo cuti.
Malo sam vezbala i malo dremala. Ako budem ok pridvece idemo u setnju.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 227
8.9.2020 15:05:34   
emicaa
Ljiso toliko puta kad pises o njemu imam osjecaj kao da pises o mom.

Inace David uopste nije odusevljen novom logopedicom.Ne raduje se sto ide,ide samo zato sto mora.Kod nje ne saradjuje kao sto je sa proslom,nadam se da ce vremenom prihvatiti i ovu.Von ja nisam uopste ispratila da mjenjas posao

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 228
8.9.2020 15:31:55   
Misha i Ljisha
Emice oni su haos... strasne licnosti. Znaju dobro sta nece. A ovaj moj kad je.ljud nece i ono sto je hteo haha...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 229
8.9.2020 15:39:12   
jess021
Von, bravo. Bas mi je drago zbog tebe, iako je promenis posao, imas statisfakciju😊

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 230
8.9.2020 15:53:06   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: jess021

Von, bravo. Bas mi je drago zbog tebe, iako je promenis posao, imas statisfakciju😊 

Da znas jess,znaci,kako da ne.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 231
8.9.2020 16:26:29   
emicaa

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Emice oni su haos... strasne licnosti. Znaju dobro sta nece. A ovaj moj kad je.ljud nece i ono sto je hteo haha...

Isto 🤣 a najbolje ako je ljut i kazes mu kako je fino obucen odmah skida sa sebe.Ma strasno,samo dobri zivci trebaju

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 232
8.9.2020 16:52:59   
pari
Meni se noćas vrtela cela soba ali sam zaspala, međutim jutros opet...uplašila sam se jer smo sami...Došli su moji i bili do malopre. Kao bolje mi je ali sam malaksala i tako sva nikakva...

Ne znam šta me snašlo. Pritisak mi je nizak. Ali osim toga, nemam pojma. Da li su vam se dešavale takve vrtoglavice?
Bebi 🤗
Sve vas puno pozdravljam! 

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 233
8.9.2020 17:15:26   
Ana RR
Pari, tako je mm bilo jedan dan prošle nedelje. Ujutru se probudio sa vrtoglavicom, glavoboljom i mučninom, ceo dan je preležao. Sutradan je bio ok samo malaksao. Pojma nemam šta mu je bilo.

Von, sjajno user posted image

Ja dobila a treba da idemo u neku kupovinu. Kako ću to izvesti pojma nemam.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 234
8.9.2020 17:36:46   
Sanjica26 RR
Dobar dan.

Ja sam u neviđenom haosu. Nisam ustala sa stolice. Salji nekim odeljenjima online. Dogovaraj se sa ucenicima oko casova. Neki su putnici, ne mogu da ostanu. Sinoc nista nisam spavala zbog alergije. Ubila me je. A ustala u 6:15. Isla sam na casove. Na sve to lije mi kao iz kabla. Dobila sam. Castim vas prvom prilikom. Ove godine imam 100 posto. 😀
Von, bravo za tebe👏

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 8.9.2020 17:38:18 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 235
8.9.2020 17:36:56   
flamingos
Von,sjajno.Pari,odmori.Možda i vreme utiče na vrtoglavice..Da se spremamo za grad.Ostale mame,kako ste?

Smeško,mislim na vas❤

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 236
8.9.2020 20:06:29   
Maraj
Vece mame.
Ljiso, ja danas 6casa. Pala sams nogu. Jos dezurna. Poslemw sacekao mm i deca pa smo isli na rucak.
Sanjice meni senocu nos zacementira . Nemogu da disem . Sta je ovo vise sa ovom ambrozijom....
L deluje bolje. Al nos mubsad crven i oljusten od duvanja. O dalje sljnavi ali manje

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 237
8.9.2020 20:19:26   
Sanjica26 RR
Maraj, meni curi nos. Nista se ne smiruje. Nervozna sam koliko mi smeta ☹️

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 238
8.9.2020 20:27:05   
jess021
Sanjice, bas mi je drago zbog tebe.

Mi dosle sa igrališta, sad vecera pa spavanje. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 239
8.9.2020 20:43:52   
emicaa
Hvala Bogu ovde nema ambrozije.Da ima ne znam kako bi T reagovala kad i ovako na polen drveca kise toliko da mislim da ce se raspasti.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 240
8.9.2020 21:06:02   
mikica88
Bili na pice, setali, usput do Lidla i sad sam se umorila.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 241
8.9.2020 21:41:37   
Misha i Ljisha
Cekam mm da zavrsi sa toaletom user posted image user posted image Sutra ujutru moram po kolege a sad se mislim da li da pijem kafu ili ne. Ako popijem kafu i zaglavim mozda se uspavam kao prosle nedelje. Otvorila oci u pola 7 a tad vec trebala biti po koleginicu i u putu do Indjije, medjutim vozila sam kao manijak i stigle smo pre zvonauser posted image Ja mrzim da kasnim. To mi je uzasno ruzno. Al valjda mi je dovoljno 4-5h sna da se ne uspavam. Imam posla.

Sanjiceuser posted image 100% na kraju. Strava. Jao ja sam hit. Zvala me zena iz gimnazije, rekla joj dir da mi da svoje casove iz privatne gimnazije i boga zna kako me zena nahvalila ova mislila da se dir i ja poznajemouser posted image . Eto nemam pojma sto me onda nije primila ako sam joj se toliko svidela bez veze ili sa vezom ona ima pravo da primi koga ona zeli. No nebitno. Rekla sam koleginici ako je voljna da ima preko norme neka i dalje ostane na tom mestu da meni ne gori pod nogama. user posted image Nista zeni nije jasno, kako mi je dovoljno samo 35% haha...ludilo sa mnom. Ma evo zavrsila njuzleter, cekam ispravke a sef mi vec poslao 3 kartice u trello tabli koje treba da odradim do petka i vec sam u frci kako cu stici.

Nadam se da ce Pakisa sutra da bude dobrica i nos da mu bude dobrica hehe...

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 242
8.9.2020 21:47:11   
Sanjica26 RR
Ljiso, stvarno si hit🤣Ni ja ne volim da kasnim. Uvek dolazim na posao pola sata ranije. Na ispite sam dolazila i sat vremena ranije i bezala od kolega koji su se preslisavali. 😀

Ja sam legla. Oci mi se sklapaju. Cekam mm da zavrsi na racunaru sta ima. I on ima dosta posla, a plus i nesto izmislja. Hocu reci izmislja posao. 

Direktna veza do poruke: 243
8.9.2020 21:48:27   
smeško

IZVORNA PORUKA: vonavoj
Moj ispred vrtica kaze "mama pacem"...i stvarno place😂😂

Lutka mala, bas mi je slatko. 💖Bravo za posao, Von. Treba promeniti kada nisi zadovoljan. Mm je rekorder. Jess, kako je nozica. Inace, prvih par dana poske preloma bas boli. I u gipsu i bez njega. Mili, kako si? Jesi li isla kod dr?Mame, odvikavam J od sisanja. Bas je svojevrsna avantura. M ide u skolu, ja radim od kuce i ucim sa N online. To je tek dozivljaj.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 244
8.9.2020 22:16:19   
vonavoj
Joj,smesko,postizes li? A posao?

Sanjice,super za 100%!Ljisho,ti si hit! Pari,to su hormoni,koji ti je dan ciklusa?

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 245
8.9.2020 22:55:19   
smeško
Ne stizem, Von. Nikako. Posao i nekako. Vodim M u skolu, J kod logopeda i radim sa N. To moram da stignem. Ali, zato poslovi po kuci...Letenja do ordinacija, laboratorija su posebna glavobolja...Srecom, proradio restoran u nasoj blizini i donose na kucnu adresu. Kuvam i ja, ali ne svakog dana, pa ovo uleti kad nema sanse da stignem. Jos i N stalno hoce uz mene, plasi se da izadje sam na terasu. I J je propricao, pa ne moram vise 3x nedeljno da ga vodim, sada ide samo jednom kod logopeda. Naredna tri dana nas ceka nosenje uzorka stolice za kontrolu posle salmonele. Da konacno krene u vrtic. I da ga malo ukalupe, malo je razmazen, rekla bih. Ne priznajem bas sve pod karakter. 😬

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 246
8.9.2020 23:04:58   
flamingos
Smeško,grlim vas i ljubim.Odoh u krevet.Dete uveliko spava,rano ustaje i ranije i zaspi.Laku noć.❤

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 247
8.9.2020 23:09:54   
mikica88
Ljudi, zene kod vas je bas brzo sve , koliki postovi, ali interesantni.
Bas ste se raspisale i svasta se desava, kld mene monotono, krenucu u neku skolu zs trudnice, pratila sam danas online.

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 248
9.9.2020 6:43:17   
vonavoj
Jutro!

O da,nijr sve karakter...vrtic im mnogo znaci..i dosta nauce,moj sad bas prica..sve ponavlja,sastavlja recenice..napokon. 

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 249
9.9.2020 7:18:49   
pari
da,vrtic bas znaci...

Von,na polovini sam ciklusa, mislis da ima vrze sa tim?Od jutros mi je muka i creva zezaju...
Smesko 🤗Druge mame, kako ste?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here