RE: Razgovori mama 08/20 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Ana RR -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 9:13:55)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Hehe razumela. Ne potapam u mleko 😁 hvala ta info mi je trebala. 

E znaci sutra kiflice brzinske. Imam i lan i susam i svasta nesto. Mozda napravim i slatku turu

Ali je mnoooogooo bolje ako ga spremiš isto kao i sveži, veruj mi.

Mirko Svirko -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 9:14:54)

Dobar dan i ovde.

Sta radite zene? 

Milena, u zdravlju da ga vozi. Mogu da zamislim. Moj sin vozi mnogo brzo i nenormlano, driftuje ili kako se kaze (to ga naucio drug) i pukla mu guma. 
Sada vozi trotinet. 

Ljisho, kakve su kiflice?
Smesko, kako ste vi? Oporavljate se?

flamingos -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 9:16:33)

Dobro jutro.Lepo Milena,uživajte sa novom biciklom.Ovde i dalje duva vetar,ali greje sunce,prijatno je.Da stavim ručak da se kuva.Neću ništa drugo,praznik je.Od sutra krećem sa čišćenjem,tačnije-nastavljam gde sam juče stala.Ljisho,jeste li dobro?Pozdrav svima.❤

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 9:19:03)

Dobro jutro.

Moj T je juce imala temp. Isto grlo kao kod mene. Nema vise. Videcemo sta ce biti danas. 
Cim sam se probudila, evo je i ove male. Ne mogu da mrdmem od nje😀
Milena, sa srecom sa biciklom. 

Maraj -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 11:03:23)

Mi dosli iz setnje. Rucak sam sinoc napravila. Da malo odmorim, ohladim stan pa da se nagovorim da odradim neke vezbe

mama Jo -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 11:05:51)

Maraj, vi se vec vratili iz setnje? Bravo.
I ja razmisljam sad jos malo da odvezbam. Toliko mi prija to vezbanje a toliko nemam neko svoje vreme kad to radim pa me to bas nervira.

Moja deca su od jutros u nekom ludom raspolozenju. Pritisak mi polako raste [sm=hudicek1.gif]

Milena18 -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 11:08:07)

Hvala, devojke. Evo sad mi javlja muž da su kolena odrana [sm=smiley36.gif]
Ja skuvala drugu kafu i da malo napravim pauzu. Grozno mi je toplo u kancelariji a kad uključim klimu smrznem se jer je jako mala.
Sanjice, kako ste vas dve?

Mirko Svirko -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 11:14:35)

Moj pritisak je za sada dobar.

Docice nam opet seka kasnije da idemo da hvatamo mrezom ribice.
Ali ne garantujem da ce mi pritisak do kraja dana biti ok 😂😂😂

Ja ne mogu da se nateram da vezbam.
Mi imamo bajs pa jedino to sto vozim. 

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 11:14:38)

Teodora je dobro.

Meni je danas gore nego prethodnih dana sto se tice kasljanja. Rekao mi je mm da izađem napolje da ne upadnem u aksioznost. ☹️ Vec sam krenula da panicim

Mirko Svirko -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 11:17:50)

A vrtoglavica i ciklus? Jel ti po tom pitanju bar bolje?

Ja pijem caj od luka kada me muci kasalj. 

Ana RR -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 11:19:55)

Sanjči, da si ti mene čula kako sam kašljala zimus, mislila bi da imam dve korone [sm=smiley36.gif] skoro dva meseca kašljanja, spavala nisam. Uzmi neke septolete, sirup, proći će.

flamingos -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 11:26:13)

Treći put kuckam i neće da ode,grrrr.Mirko,što ja taj čaj ne mogu da pijem.Retko kad kašljem.Majka mi je kuvala kad sam bila mala,i sad dok pričamo o njemu kao da osećam i miris i ukus.😀Delotvoran je,ali...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 11:27:11)

Sta može da uradi strah. A verujte mi da nikad nisam imala ovoliki strah ni kad sam operisala tumor jajnika. Ovo vise nije normalno.

Ciklus jos uvek traje. Naravno sad imam i vrtoglavice. Uzecu septolete nego sto mene sad ne boli grlo. Sad me tera da kasljem. 

ivaMark -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 11:33:36)

Zdravooo,Mirko, kako je uspeo gumuuu da probusi 😅😅😅

Moji se igraju u parku, sad cemo malo da provozamo bajseve, da probam posle operacije karpalnog, jer me ruka jos boli, necemo daleko.

flamingos -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 12:01:34)

IvaMark,uživajte u lepom danu.❤

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 12:26:06)

Joj zene nisam jos umesila. Jutros prali drugi itison opet akcija. Kosila travu pekla palacinke. Bice valjda za vecery AKO PADNE KISA pa ne mozemo napolje😁 idem da radim malo dok spava deran. Ne mogy drugacije da budem na kompu osim tako

vocicana -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 12:46:08)

Moja deca su od jutros u nekom ludom raspolozenju. Pritisak mi polako raste

Mama Jo, morala sam da iscitiram ovaj deo, Svi mi dizu pritisak od jutros, bolje receno ja sama sebi, jer toliko obaveza danas imam, rucak sam sva sreca gurnula u rernu, sudo masina nesto vergla, samo jos i ona da se pokvari, a ceka me nabavka i dve zene za nokte danas. Dakle, da sasnes.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 12:52:35)

IvaMark, jesu ti stigli rezultati testova?

Sanjice, probaj i sa nekom oblogom za grlo, a?

vocicana -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 12:54:21)

Sanjice, tvoja korona ce proci fino, ako je korona, zavrsice se sa kasljem, doduse, ja kasljem vec mesec dana. Ne sekirajs e, izadji malo da prosetas.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 13:03:57)

mama jo, stavljam obloge. Nesto sam bas bas umorna. Odoh da se tusnem, pa da deci zbrckam neki rucak

mama Jo -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 13:39:27)

Sanjice... Nadam se da ces se brzo oporaviti, bas ce te izmuciti to sve...

vonavoj -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 13:55:36)

Sanjice,od cega strah? Od korone? Sto odmah toliko negative...ja se nosim mislju,ako bas moram da se zarazim,tj,posto ne mogu da se izolujem(niti zelim),radim...da prodje najblaze moguce,tako ce i biti. Ja nisam panicar,ja cak i temp ne merim na 1h,nemam nista od toga,kad sledeci put lek mogu popiti tek za min 4h..tako i deci..

Uzmi aerius,ublazice ti nadrazajni kasalj...Ja sam jutros od 6 budna..ne znam sta cu sa decom,svo troje u ponoc legnu,ne znam gde gresim....i jos mi se mali probudi u 6.. samlevena sam..jos ciklus,hoce,nece...

milicicak -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 14:07:52)

Sanjice, od cega te je strah? Ako je mislis da je korona, lezi,nalivaj se vodom i vitaminima i idi u kovid ambulantu na pregled da bar znas na cemu si. Najgore sto mozes da uradis je da izadjes i proset_as. Najveci procenat ljudi prodje sa slabim simptomima

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 14:22:10)

Ma, mogu da proset_am samo po dvoristu. 😀Mili, to je neki moj trip. Prvo ne skitamo nigde da bi se zarazila. Samo u trgovinu idemo. I to sa maskom.

Mm je i u kancelariji sa maskom. Nalivam se vodom, vitamin C svaki dan pijemo. Cedimo limunadu. Prosle nedelje sam dobila bakterijsku infekciju. Ispila sam terapiju. 
Sad sam se okupala, sa decom nesto sređivala. Malo sam dosla sebi. 

milicicak -> RE: Razgovori mama 08/20 (4.8.2020 14:36:53)

Sanjice, ja bolje o svojim tripovima da ne pricam 😁 ali,realno, sa ovim se ne zna da li jeste ili nije do poziyivnog testa. I nema imunih i onih na koje to nece. Najveci broj zarazenih koje ja znam se bas pazilo a nekako su pokupili...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>