RE: Razgovori mama 08/20 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 08/20 (20.8.2020 23:07:29)

Milena od tih bolex flastera sam se preporodila. Super sam. A onanj doktor perenc bokte ala peče 😂 al rade poso. Kaze mi doktor neces moci jos dugo tako moraces na vezbe. Reko oblepicu se komplet flasterima 😂 

Mi necemo moci kuci jos 10 dana covece. A pocinje skola. Izem ti renoviranje. Moram sad ovde nagariti na rad. Pa kad odemo kuci treba sve to ribati. Mila majko...

flamingos -> RE: Razgovori mama 08/20 (20.8.2020 23:20:03)

Laku noć želim svima.❤

emicaa -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 7:47:29)

Dobro jutro,vratila sam se kod srecka u krevet.

Ljiso jel daleko skola odatle?Smesko budite jaki,preguracete vi to svi zajedno ❤

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 8:40:53)

Mah, mah. Dobro jutro. Evo me u selu. Cekam direktorku da se javim, pa idem u drugu skolu.

Smeškin maleni je izasao iz bolnice. Kod kuce je. 

Maraj -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 9:00:58)

Jutro mame...ja standardno ujutru oko vesa, sad sam skuvala kafu.
Smesko dobro je da ste kuci svi zajedno. Ljubi decu
Ljiso i mene glava boli, jos sam slala roditeljima da se izjasne da li su za on line ili za nastavu u skoli....naravno ima i bisera, koji bi jedne nedelje jwdno, druge nedelje drugo.... ma strasno kakvih roditelja ima

vonavoj -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 9:51:50)

Sanjice,super za N sto je izasao iz bolnice..

Da li se zna razlog?Maraj,i mi sami roditelji smo biseri😂😂 ima nas raznih..Ljisho,koliki je taj flaster?

ivaMark -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 10:15:52)

Zdravo mame,

juce mi napukne zub, sestica, pod plombom je onom crnom...plakala sam kao kisaaaa, nikad mi zub nije pukao, niti sam ikad vadila zub...odem kod zubara...odvali to parcence i vidi upalu nerva u zubu, koja nije davala, niti daje nikakve simptome....pola sata mi je cistila kanal, oset_ila nisam nista..moras na jos par ciscenja.Deca su dobro, jos malo pa skola, za sada se normalno krece, videcemo kako ce biti...imam roditeljski za L, odlozen je bio u Junu, zbog korone...Smesko, bice vam lakse malo sada kad ste zajedno...🤗Ljiso, drz se...

flamingos -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 10:20:13)

Dobar dan.Smeško,divno što ste kući svi.IvaMark,dobro je kad si sredila zub.Da,uskoro škola,videćemo kako će da bude.Ja u kihinji i da sredim kuću.Lepo je vreme,greje sunce.Pozdrav svima.❤

Mirko Svirko -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 10:43:47)

Gde ste zene?

Smesko,  mislimo na vas.. bice bolje. Mora biti.
Mi spojili evo 4ti vikend idemo kod mojih na Dunav. I ja sam bas srecna.. ali bas bas bas... skacem bukvalno. Do sada smo isli jednom mesecno..
Evo mi vec dva dana set_amo malo i po gradu.. mm se malo opustio. Ja jurcam sa mojim malim poslom, ali fino ide.
Vec razmisljam cime cu se cas_titi  😄

Ja nemam pojma kako ce mi sin ici u vrtic tj predskolsko. Mislim opet je to vrtic. Najteze je prvacima.

Maraj -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 11:46:08)

Von ima kretena bukvalno, kad tako moram da kazem. Ako imas da zaokruzis 1 ili 2, a ti zelis da zaokruzis nepostojece 3[sm=smiley29.gif]
Ne mogu da ulazim u raspravu sa takvima...

I ja juce bila kod zubara. Prvi put mi j zovotu ispala plomba
Radila sam je u februaru. I nije mi naplatila. Kaze da je verovatno vlaga usla dok je radila, a ove nove plombe ne trpe vlagu.

emicaa -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 17:03:47)

mame nema vas.

Ja lezim kao pijano pile.Mirko,podsjeti me sta si pocela raditi.

Milena18 -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 17:57:58)

Ćao mame,

Mi se vratili sa izleta. Prvi put sam vozila van grada i to po nekim uzanim krivudavim putićima, toliko sam se preznojila da su mi i gaće bile mokre kad smo stigli kući 😂 Ali bilo nam je lepo. 
Drago mi je zbog Smeška i što su ponovo svi zajedno, nadam se da će i nadalje sve biti ok. 
Ljišo, super što ti je bolje, ali nemoj sad da zanemariš problem, odi ipak na pregled kad budeš mogla.
Mi odosmo sad malo kod sveki, ona i M imaju dogovor da idu u šetnju. 

Maraj -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 18:12:06)

Gde ste mame...
Ja sad sela...urnisase me deca danas. Nisam stala. Rasturaju, svadjaju se, tuku, otimaju [sm=smiley29.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 19:06:45)

Jao Milena, takva sam ja bila posle prve vožnje u Kanadi 😲😅😅 

flamingos -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 19:38:35)

Emicr,evo me,sad uđosmo u kuću.Lepo vreme,izigralo se dete.Dolazila mi komšinica.Spremala sam mm i detetu makarone i fil sa mlevenim nesom.Samlela sam lešnik da sutra pravim neki kolač.Milena,bravo za vožnju.👍Ostale mame,kako ste?Pozdrav svima.❤

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 20:43:12)

Danas dva puta pisem oba puta me izbacila rr. Reko ovo je neki znak 😂 

Milena super z voznjicu.
Ja obozavam da vozim. I nebo i zemlja sam kad idem sama i kad vozim decu. Kad vozim decu vozim kao stara baba kad idem sama vozim kao ludak  😂 
Sto se tice ruke supee je i bez flastera. Sad sam flaster zLepila na donji deo ledja 😂  i dobro mi je. Ma kakav dr. To cu moci za jedno 2 god cirka 😁. Ne.mogu da idem.na posao mirno jer nema ko decu da mi cuva a ne kod dr. Jedva sam otisla u marty kod zubara. 0

emicaa -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 20:48:46)

Ljiso moja je zaova tako prije vozila bez djece.Odavde do Bosne treba 12 sati ciste voznje,ona je stizala za nepunih 11 sati sa pauzama za nasuti gorivo.

Flamingos vi ste jos na selu?

flamingos -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 21:03:11)

Da,Emice,na selu smo.U nedelju uveče idemo u grsd.Y ponedeljak pazaramo sve za školu,ja se šišam i farbam.Anđela se šiša i vraćamo se na selo do 30.Tad se selimo za grad.Vikendom ćemo na selo,dok ne zahladni.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 21:21:54)

Emice ja sam za 35 min stigla od Ceneja do aerodroma a verujem moze i brze a za 12 min od centra NS do kuce 😂 na Ceneju. Imam tako neke svoje "rekorde" haha...kaze mm zato me i ozenio jer znam da vozim a sad ludi na mene kaze kad ga vozim da ga uspavam (jelte posto smo uglavnom u paketu s decom) reko ja to tako vozim decu da uspavam haha nisam kriva sto i on ima tu nuspojavu. Klizim mirno po putu sa decom. 

Flam mi cemo na salasu da budemo sigurno do 3q. 😂 a nije iskljuceno da cu D odavde da vozim u skolu. 

flamingos -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 21:24:45)

Ako Ljisho.Uživajte na salašu.Mi ćemo vikendom da dolazimo.Još muĉimo muku sa putovanjem,tako da,kad krene škola,miramo da budemo u gradu.Brzo prlđe raspust.

emicaa -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 21:28:20)

Ljiso jel daleko skola od salasa?

Flamingos ne dolazite tu zimi?Ja ako ikad polozim sigurno necu nikad voziti po autoputu,umrla bih da moram voziti 120 🤣

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 21:40:07)

Hahah emice 120 je sporo 😂 jao ja imam srece sto me one presretaci na autoputu nisu nikad presreli. Uzeli bi mi dozvolu na licu mesta 😁

Skola je odavde oko 30km. Izes ga. Daleko je 😁 ali da ovde ide u skolu morala bih da je vozim 6km do skole svaki dan. I da idem po nju. A tamo nam je skola na 5 min peske

flamingos -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 22:48:03)

Emice,ne dolazimo zimi u selo.Obiđemo kuću,uznemo šta nam treba iz zamrzivača,špajza,svratimo do komšija,rođaka i vratimo se.U selu nam je veliki zamrziač,a u gradu imamo kombinovani,sa frižiderom i po potrebi donosimo iz sela.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 22:52:01)

Dobro veče 😊 mi zaseli na terasi, naređala nam pršutu i siri i masline, popili flašu belog vina ( za preporuku, Kovačević vinarija). Mislim da ustati neću moći 😅😅 jes'' da je 0,75 ali ipak... divno je napolju, mm sad otišao da se kupa a ja još uživam. Tako je lepo, mirno..

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 08/20 (21.8.2020 22:54:39)

Jao Ana mm i ja imamo jednu flasu Kovacevic vinarije, crnog vina cini mi se. Mislim da cemo je otvoriti kad zavrsimo radove. On je bio X puta u vinariji ja nikad. Prigovaram my to non stop😂

Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>