Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 7:57:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jesam ozdravila. Akcija, akcija. Nisam se cula sa smeško. Necu da je stalno gnjavim.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 7:59:57
|
|
|
|
emicaa
|
jutro,jutro.Ispratila Dodu u skolu pa se vratila jos malo u krevet.Jedva se kontrolisem da ne zaspim.Posle opet logopedica.Ne ide mi se uopste,kisa pada.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 8:28:38
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Jess kako stvari stoje sa radovima kuci, i ove nedelje. Eno muz pada u depresiju jer nismo kuhinju i kupatilo menjali. Pa izes ga ne moze sve odjednom. Ili da bude ovakvo joa godinu dana ili da nesto sad skarabudzimo. Mislom izes ga na salasu imam novu kuhinnju ("novu" 10 god sad), a tamo ona kuhinja ima 40 godina. Ali na ga ubedjujem jer hocemo sve da izmestamo svejeeno i kuhinju i kupatilo da je bitno da je funkcionalno pa sta sad izgyracu da bude staro. Al on je ocajan. Htedoh jess da my pokazem kako ste vi sredili 😂 al pao bi u jos vecu depresiju. Mene ubi ruka i dalje. Strasni sta mi se desava sa rukom. Jedva funkcionise. Al za razliku od juce jutros sam se ocesljala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 8:31:22
|
|
|
|
jess021
|
Ljiso, i mi smo hteli kupatila, ali prevelika bi to bila investicija. Imamo jos svasta nesto, ali polako. Sta ti je sa rukom?
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 8:45:20
|
|
|
|
emicaa
|
Ljiso ni ja nisam ispratila sta je sa rukom?
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 8:46:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jess na salasu smo od instalacija za struju pa nadalje sve menjali. Kupatila nova, kuhinja, ma sve sve. I sad tamo...40 godina staro. Ali sta smo uradili tamo za ove 3 god mislim da je super. Izes ga uveli grejanje, podovi, prozori, stepenista raznorazne pregrade, vrata sva nova stavili, namestan kuppvali za dnevnu i spavacu i td i td. Sto ti kazes pa ne moze bas sve odjednom. On kaze sramota ga da mu neko dodje. Pa sta sad ja da radim. Mene nije sramota ko ce da mi gleda da li je novo ili ne ni ne mora da dodje. Mi smo to sami, nase je i na papiru. Pa neko gradi kucu ceo zivot. Ja nisam kreditno sposobna 😁. Nemam stalno zaposlenje a i plata mi je izuzetno niska jer nemam normu. Ali nije mi ni resenje da sad budemo non stop u nekom krwditu. On kuka kako ima 41 a jos se nije "skucio" pa izes ga kad si se zezao do 34. Sto nisi krenuo sa 18 kad si poceo da radiis da mislis o tim stvarima. Ja opet mislim da smo ok i super i da zivimo sasvim ok za uslove u nasoj nam dragoj zemlji. Da deci nista ne fali, niti nama. Da se razumemo nismo mi bas neke stedise. Trosimo mesecno ihaj novaca. Dvoriste smo tamo sredjivali, ima jos posla. Fasada na kuci izolacija i td i td. Al sredicemo. A on je bas ocajan. Zato sam i htela da odem solo u ameriku i brate saljem im novaca jer me vise to njegovo nezadovoljstvo nervira. Kad my kazem pogle datum u mesecu a mi sve racune platili. Retko ko u Srbiji plati racun cim objave na internetu stanje (bilo gasa struje informatike ili telefona). Pa moj brat koji ima vau platu kao upravnik zavoda kasni svaki mesec sa racunima. Ali...ispada ja nisam ambiciozna...naprotiv jesam ali smatram i da sam skromna i da znM da cenim sta imam a ne da budem mrzovoljna i nezadovoljna jer nemam novu kuhinju i kupatilo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 8:50:11
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Sa rukom ne znam sta mi je. Boli me i dok lezim i dok stojim i kad nista ne radim a ne mogu da je podignem. Rameni nadlaktic me uzasjo bole. Zivac se neki ukljestio ili upalio. Ma ko stara baba sam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 8:58:51
|
|
|
|
jess021
|
Ljiso, apsolutno se slazem s tobom, a i mm verovatno😊Mi smo i u kreditu a i samo sa njegovom platom, tako da i ovo je super. Polako, sve ce se srediti.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 9:03:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ljiso, apsolutno se slazem s tobom, a i mm verovatno😊Mi smo i u kreditu a i samo sa njegovom platom, tako da i ovo je super. Polako, sve ce se srediti. Pa mm ima kredit 22000 din mesecno odnplate mu uzimaju. Sta ja da mu radim Hteo je da nastavlja skolu ,prvo je zbog toga uzeo kredit, pa refinansirao danizmenimo sve prozore tamo i grejanje uvedemo, pa mu je rata eto sad 22000. Kaze da ponovo refinansira. Reko da ti nije palo na pamet. Jer to sto bi dobio ne bi bilo dovoljno da opet uradimo sta hocemo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 9:06:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ljisho, mi i posle 12 godina i dalje gradimo 😊 Ne moze sve odjednom. Malo stedi malo gradi. Ne dizemo kredite, stedimo koliko mozemo. Ponedeljak je.... Grrrrr
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 9:08:03
|
|
|
|
jess021
|
Bolje da ti ne kazem koliko je nama rata🙄Stan, auto plus neki kes kredit. Iskreno, ni ja ne znam tacno, to sve mm placa.Sto bi rekli, dobro sam se udala🤣
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 9:10:30
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Ljisho,a da odeš kod dr.za ruku?Von,jeste li dobro?Evo pijem kafu i odoh u kuhinju,pa da završavam danas sa lešnikom.Ivanka,srećno na poslu?Ostale mame,kako ste?Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 9:28:11
|
|
|
|
nata11
|
Flamingos ja tek krenula sa branjem. Imam u dvorištu jedan ogroman i jedan mladi. A onda ciscenje 😣 Ko je imao lesnike zna da im je realna cena 2000 din. Sreca pa tata ima masinu krckalicu. To mi mnogo olakša. Joj zene blago vama. Ja sam u nasoj porodici igrom sudbine glavni finansijer 🥺 Nego kamo srece kazem da jos dugo uzimam kredite za auto i letovanje a ne za lekove i banje... ali to je sto je. Mi primili mmr pa gledamo tv. Opsednuta je Dianom sa YT-a.
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 9:49:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro. Ovde malo oblacno, samo da ne krene kisa, ovako mi odgovara. Danas ne znam gde cemo, sad cemo se dog, mozda na Mitrovac. Mi se zahuktavamo da sledece godine renoviramo stan komolet, od indtalacija, podova, kupatila, decija soba konacno da se napravi, stolarija, namestaja... Kad smo sve stavili na papir glavame zabolela, ali dobro. Bice mnogo lakse samo da se ja zaposlim.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 9:51:17
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro i od mene. Ja do sad pospremala po kuci, brisala...sad sela da popijem kafu pa cu boraniju da spremim. Ljiso tesko je kada se "kucis" na dva mesta. Vi odrzavate i salas i kucu. Mi smo renovirali i kupatilo i kuhinju. To su najveci radovi u stanu. Tj navose je prasine jer se cevi menjaju... Mene recimo "nervira" to sto mi u bg-u placamo grejanje 12 meseci u godini. Dakle nekih 100e mesecno placamo grejanje pa bilo leto ili zima. Mislim da ljudi koji nemaju obavezu placanja 12 meseci grwjanje mogu dosta da ustede, jer ima i onih u bg-u koji se greju na struju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 10:01:59
|
|
|
|
vonavoj
|
Jess,dobro si se udala,haha,jesi legenda! Super ako uspete sa jednom platom i kreditima. I ja se ubedacim sto nemamo jos nista svoje..ali polako..bitno da smo zdravi,kuca je rupa bez dna..Nema nam smeska? Kako je maleni?M je sinoc imao temp,nocas je lepo spavao..pipala sam ga,spala je sama..od jutros ne stizem da se cujem sta rade😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 10:29:59
|
|
|
|
flamingos
|
Nato,super za lešnik.Vi imate dosta i treba krckalica.Još ovo kad očistim biće ukupno 2 kg.Nemam više.😀Dosta je.Skup je lešnik.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 10:41:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Maraj, dođe mu na isto, veruj mi, kuća je još skuplja za život - mi se grejemo na gas i računi nam budu 20 hiljada mesečno a grejemo se od oktobra do aprila, maja... kada je baš jako hladno i minus onda račun bude i oko 25 hiljada, ako je toplije onda bude od 18 - 20, ali ajde neka prosek bude 20. Grejemo celu kuću, hodnike, sve. Plus imamo neke stavke na infostanu tipa oticanje vode, iznošenje smeća za garažu (plus za kuću) neke nebuloze.. Mi imamo tri kupatila koja treba da renoviramo i prvo smo mislili i to sada da radimo ali nema šanse, mislim da mi treba dve godine odmora od ove prašine. A hoćemo i auto da menjamo, i ogradu da radimo, da izbijamo izlaz ka dvorištu iz suterena i svašta nešto...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 11:34:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Bolje da ti ne kazem koliko je nama rata🙄Stan, auto plus neki kes kredit. Iskreno, ni ja ne znam tacno, to sve mm placa.Sto bi rekli, dobro sam se udala🤣 HhAha nao cuti mm ima mesecno jos 10 000 nekog poreza sto nije placao pre 15 god a imao otvoeenu firmu i bio pausalac. Pa sad doslo na naplatu🤪 mi na njegovu platy ne racunamo. Jos ako uzme na potvrde nesto tamo vamo ietot. Tako da je na.meni da zaradim i ustedim 😂 ja se nisam dobro udala haha... Ana grejanje kolje zimi a ova zima nije ni bila hladna. Mi napolju. Deca y bazenu janih pored gledam. Suncan ovu mojhu ruku
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 11:38:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Devojke, masite temu.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 12:05:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Izvini Sanjice. 😁 Kad je mm depresivan covek i nervozan prosto ne znam ni u koju temi bih to stavila moze inu negativu i u sta vas je muz iNervirao i problemi u porodici a i u Srbiji 😂 multi tema. A ide i u temu za rwnoviranje i svasta hahama ja idem da palom komp P spava pa nesto da uradim. Imam rucak od juce. Juce su moji pekli rostilj tako da mi onaj pilav ostao sto sam juce ujutru skuvala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 12:32:06
|
|
|
|
vonavoj
|
Znam da sam htela jos nesto da napisem,kao Ana,slazem se za grejanje..nama zimi kad stignu racuni,da se slogiramo..ili kad bi morali da kupimo ugalj,drva..treba da se odmah da 500e npr..ovako cele godine na rate😁A ljudi koji se greju na struju,tesko da mogu da se zagreju kao centralno grejanje,veryj mi..najvise mrzim kad kod mm kupatilo bude hladno,oni se greju na Ta peci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 13:18:07
|
|
|
|
Maraj
|
Von, znas koliko puta se dogrevamo....pogotovo sto zna krajem septembra ili pocetkom oktobra da zahladni, a oni ne pustaju grejanje. Pa sta ces...placas grejanje koje nemas, a moras da se dogrevas. Jos zimi kad ugase jel kao iznad 12 stepeni je napolju, a ti u stanu cvokoces.... Nego meni se nesto pridremalo. S spava. L nece....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 13:52:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ovo je stvarno za temu problemi u Srbiji. Moje nesto raduckaju. Ja kuvam njima rucak.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 14:21:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mi obavili rucak. Sad uzivancija. Mogli bi i skitati negde. Ja se masirala par puta donele mi komsije masazer pa mi to lepo i zagreje vrat i rame. Posle toga sam opwrativna neko vreme. Sad cu zvati tatu da cujem hocenli decu danas dovesti ako nece ja cy svoju negde voditi 😁
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?