Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 16.8.2020 8:23:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro. Mirko, pa gde je to bilo takvo nevreme? Strasno. Nadam se da im sa kucom nije nista zbog tog drveta sto je palo? Strasno stvarno. Von, kako ste? Kako ti je M? Ljiskic, pa ti me uvek nasmejes. Sad zbog puske Kapiram naravno I ja sve ribam kad spavaju, jer ako zele da ucestvuju o da napravimo jos veci haos. Sad planiram kad se vratimo veliko spremanje, ali to cu da vidim sa mamom da da dodje jedan vikend pa da ih mo pricuva. Mi juce dosli, smestili se, danas cemo vec u obilazak. Malo duze smo putkvali jer mala povratila, jaoj dok smo stali i oprali sve to. Uzas.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 16.8.2020 9:00:17
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Jeste li dobro? Von,kako je dete?❤Mirko,dođe li Zubić vila?Sad će oni polako jedan za drugim da se menjaju.❤I ovde je užasno nevreme bilo.Prijatna nedelja.Odoh u kuhinju.Opet je tmurno.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 16.8.2020 9:01:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Pa da mama jo sve mame nocu rade takve stvari peglanne i ostalo a ja nocu sedam za komp. I normalno ne stizem. A sa njima je ribanje....i neki veci rad vise agonija i mazohizam. Al sta cu takav mi horoskop da ne kazem bioskop😂. Ja moce deci ispekla i vec zavrsila pilav. Nocas sam se napatila nisam spavala. Boli me desno rame i ruka. Ne mogu da dignem desnu ruku da se pocesljam. Strasno. Nocas sam popila i diklofenak duo i mazala ruku sa biofreze i prevrtala se okrwtala imam osecaj da nisam uopste spavala. Von kako ste vii? Kako ste mame? Ja pokusavam psihicki da se pripremim za 20.8. Za nastavnicko steucno i odeljensko vece. Mislim se ko ce decu da mi cuva i tako.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 16.8.2020 9:08:14
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame, M i ja budne. Spavali smo u stanu, crkla sam juce, brate mili nikad kraja, a imam jos posla za dva dana. Sto puta sam pod brisala i jos uvek se vide fleke. Von, kako ste danas? Mama Jo, otisli na Taru? Samo uzivajte. Ljiso, najvrednija si od svih nas😉
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 16.8.2020 10:46:48
|
|
|
|
vonavoj
|
Spala my je temp bez hemije,na 37.1..imao je 3 redje stolice,ali je pojeo kiflu,dobre je volje.Mm i tata krece,haos mi je u kuhinji,dnevnoj..ne mogu nicemu da pridjem..tacno ne znam sta cu za rucak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 16.8.2020 10:56:29
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Ja sinoc zamutila meso za fasirane. Posle cu ih samo ispeci. Von to neki stomacni virus protrcao kroz vas... Peglala sam do malo pre...sad prisela da odmorim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 16.8.2020 11:05:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Ljiso, nisi videla na prethodnoj stranici sta sam ti napisala😊 Mi smo se vratile iz crkve. Mm ima jos posla. I ja se spremam psihicki za posao. Vracam se opet kod one sto se istresala na mene☹️
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 16.8.2020 11:12:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Tacno ne znam sta cu za rucak. Ako imas onaj pizza pekac na struju, napravi przeniju za rucak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 16.8.2020 11:34:16
|
|
|
|
vonavoj
|
Nemam pizza pekac..a svima je stomak u kvaru😂 Mislim da cu obariti krompir i belo meso,ili pirinac,ako dodjem do sporeta😬
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 16.8.2020 12:20:09
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Dobar dan. Ljiso, nisi videla na prethodnoj stranici sta sam ti napisala😊 Haha da ispricam koju "lovačku priču"? 😁 ja kao onaj u mućkama "during the war"
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 16.8.2020 15:06:40
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Mama Jo, otisli na Taru? Samo uzivajte. Da, da, samo da nas posluzi vreme da mozemo lepo sve da obidjemo.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 16.8.2020 20:04:43
|
|
|
|
pari
|
Kako ste mame? Von,kako ste? Nama M otišao sinoć na dve nedelje...Nas dve jutros bile u šetnji pa popodne. Malopre pravile kiflice. Ona se set_i ponekad M pa plače, kaže hoću Marka :( Sutra mi mama dolazi, opet moram kod zubara, muči me jedan zub. Taman će me mama i ofarbati na brzinu, uzela sam danas farbu, izrastak mi je veliki, i sede mi se vide...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 16.8.2020 20:18:22
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari,jos se nisi usidila sama da se ofarbas😁 Pala sam sa nogu,okrecili su,toliko stvari pomeri,obrisi,vrati..a M uz mene..moram da pohvalim mm da je sredio 80%,a ja ostatak...sve oprao.M ima 37.6,ovako je lepo jeo,dobre je volje,cak nije ni spavao preko dana,pokusavam da ga sad uspavam,ustao je u 9h jutros,previse za malo dete..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 16.8.2020 20:26:23
|
|
|
|
pari
|
Von,htela sam sama ali pošto mi mama dolazi sutra,kao ajde da iskoristim :) Šta li je to sa tom temperaturom? Ja se nadam da ćemo mi oko 9 u krevet...
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 16.8.2020 20:27:51
|
|
|
|
flamingos
|
Von,budite mi dobro. Pari,super za farbanje.Da,i meni izraste,pa se vide sede.😀Ostale mame,šta radite?Muiena,uživaj na odmoru.Smeško,mislim na vas.Ovde zahladnelo,u 19 h uđosmo u sobu,duva jak,hladan vetar.Dete večera,pa na tuširanje,pa ja da zauznem kupatilo.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 16.8.2020 20:32:42
|
|
|
|
Maraj
|
Von i nije spavao posle podne! Pa dobro je onda izdrzao. Mogu misliti kakoje nervozan... Pari i S stalno trazi L. Non stop ga gnjavi, ljubeci ga
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 16.8.2020 20:38:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. T je u kancelariji sa mm. Eto radi i nedeljom. S i ja pisemo malo. Mesila sam kiflice. Njima mrsne punila, nama posno punila. Ceo dan nesto cistim. Ni ja se nisam usudila sama da se ofarbam. Zakazacu prvo manikir, pa onda sve ostalo.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 16.8.2020 20:55:24
|
|
|
|
pari
|
Ja ću za mesec dana kod frizera, a do tad čisto da izgledam pristojno... Samo da završim zubara, ja se baš plašim... Sanjice, odmori se malo...ako možeš... Puno pozdrava sve mame!
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 16.8.2020 21:00:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
pari, u cetvrtak krecem da radom. Septembra ce mama da nam dodje da nam se nadje. Nisam ni trazila. Sama je rekla. Taman malo da promeni sredinu. Sestra uzima odmor zbog sina. I on krece u skolu.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 16.8.2020 21:08:35
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,podrška od mene za odlazak kod zubara.❤ Mi se obe šiśamo i ja se farbamo kad odemo u grad,pred polazak u školu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 16.8.2020 23:55:27
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 6:17:21
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro. Pari, javi kako si prosla?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 7:34:32
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Njih dve spavaju, mm ode za Bg, ja pijem kafu. Vratili smo se u rutinu. Ove nedelje cemo jos preseliti stvari i proslo leto, nama je bas bilo lepo. Stan sam jos malo sredila, imam jos posla, ali nije strasno. Zadovoljna sam kako sve izgleda. Ljiso, do kad ste na salasu? Pari, jeste se malo navikli?
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 7:45:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. I ja sam poranila. Sad cu da kuckam to sto imam i da smisljam neku prezentaciju za skolu. Moje spavaju. Mm ode na posao.
|
|
RE: Razgovori mama 08/20 17.8.2020 7:51:09
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, znaci krece akcija za skolu? Kako ste? Jeste ozdravili svi? Da li si se cula sa Smesko?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?