smeško -> RE: Razgovori mama 08/20 (10.8.2020 11:46:40)
|
Dobar dan. Divne ste! Emice i ja sam plakala kad je N krenuo u skolu, a da me pitas zasto pojma nemam. Nikola je jutros spavao. Zvacemo ponovo oko 12h jer je radni dan i sve tetapije, temperaturne liste se sredjuju posle vizite. Kontrolisemo se da ne zivkamo na pola sata i krace. Kazu da je ustajao, isao do toaleta, ruckao. Malo je nestabilan, ali to je za sada ocekivano. Nisam ja za divljenje nego nekoliko doktora. Jos uvek ih ima divnih. Dr Minja Ninkovic iz klinike u Dr Subotica, napisacu kako se zove, ako vec nisam, je prvenstveno divan i veliki covek! Zvali smo kliniku jutros da joj javimo kako je Nikola i nismo je dobili, radi od 10h. Ok. U 10:05 suprug zove preko centrale sa jednog, ona zove na drugi mobilni iz ordinacije. Samo da pita kako je dete. Ja nemam reci. To je covek koji me je saslusao i podebljao slova izvestaja i koji mm platio taksi. Koji je umesto nas dobio informaciju kada je dete u sali. Nemam reci i ne mogu da smislim pametan i adekvatan nacin da joj pokazem koliko nas je odusevila kao ljudsko bice. Mi smo u strahu i grcu. Danas mu rade pcr test, pa ce valjda posle na intenzivnu. Samo da se oporavi. Dr Milan Mrdak je prvo okupio tim koji je 110% spreman. Onda su se svi okupili i bez diskusije svi pristali da rade operaciju pod rizikom bez analize na kovid i bez magnetne rezonance.
|
|
|
|