zivka -> RE: Avgustovska RR plaža (1.8.2020 21:55:41)
|
Proveri vratanca se mozda ne otvaraju lepo. Meni se tako malo nakupilo oko dugmenceta od praska. IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: mama Jo Jaoj Ivanka, sta sveki kaze sigurno nesto ,, mnogo pametno'''''''''''''''' [sm=smiley36.gif] Salim se naravno, ali cim ts je iznervirala verujem da je pametovala [sm=smiley36.gif] Sveki korona smart 😂Uopste se nisam iznervirala, ja sam nju iznervirala jer ne dam da nas pravi budalama. Kako to kad brat mm dodje sa porodicom kod nas sede u dvoristu ceeelo popodne, tu nema korone, a kad bi da provedemo dan u selu svi skupa tu ima korone i oni ne zele da idu jer bokte "korona je Marija" 😂Pa joj to i rekoh, nije u redu, u selu ima korona a kod kuce nema korona ali imaju pune torbe hrane 😂 Samo se okrenula na peti i odeeeeee... Ja ne mogu da idem kod moje mame a oni mogu svaki vikend negde u nekom smestaju da vikenduju... To joj mm rece juce, a ona se nevesto brani. Rekao joj "ajd ne se**" 😱 a on takve izraze ne upotrebljava. Upravo perem trecu turu sudova, pokvarila se masina za sudove, ne otapa tableticu 😭
|
|
|
|