Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 1.8.2020 21:55:41
|
|
|
|
zivka
|
Proveri vratanca se mozda ne otvaraju lepo. Meni se tako malo nakupilo oko dugmenceta od praska. IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: mama Jo Jaoj Ivanka, sta sveki kaze sigurno nesto ,, mnogo pametno'''''''''''''''' Salim se naravno, ali cim ts je iznervirala verujem da je pametovala Sveki korona smart 😂Uopste se nisam iznervirala, ja sam nju iznervirala jer ne dam da nas pravi budalama. Kako to kad brat mm dodje sa porodicom kod nas sede u dvoristu ceeelo popodne, tu nema korone, a kad bi da provedemo dan u selu svi skupa tu ima korone i oni ne zele da idu jer bokte "korona je Marija" 😂Pa joj to i rekoh, nije u redu, u selu ima korona a kod kuce nema korona ali imaju pune torbe hrane 😂 Samo se okrenula na peti i odeeeeee... Ja ne mogu da idem kod moje mame a oni mogu svaki vikend negde u nekom smestaju da vikenduju... To joj mm rece juce, a ona se nevesto brani. Rekao joj "ajd ne se**" 😱 a on takve izraze ne upotrebljava. Upravo perem trecu turu sudova, pokvarila se masina za sudove, ne otapa tableticu 😭
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 1.8.2020 21:57:34
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ivanka,ode sveki? Korona smrt 😂 Ja sam naucila da moju kuliram. Najbolje oruzje 😂😉
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 1.8.2020 22:05:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj Ivanka, i neka ste joj rekli. Razumem potpuno. Neka se ljuti koliko hoce
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 1.8.2020 22:09:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
E Zivka, to nisam proverila, hvala! 😊 Ma sveki je tu sa nama, zato je i izludjujem 😁
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 1.8.2020 22:33:39
|
|
|
|
flamingos
|
Ako ti tako kažeš moha Ivanka.❤Znači-nema gledanja tv.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 1.8.2020 23:33:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Aaa sveki je tu, pa zato snajka ni kriva ni duzna malo podize pritisak Jel ona inace sa vama ili samo sad trenutno?
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 1.8.2020 23:36:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
24/7 😂
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 1.8.2020 23:41:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Iiiijavoj 😬
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 1.8.2020 23:44:47
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ivanka,jel sveki zivi sa vama? Kuku.... moja je, dva sprata nize.. ali smislim ja nacin da je nema ..
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 2.8.2020 0:00:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Ivanka,jel sveki zivi sa vama? Kuku.... moja je, dva sprata nize.. ali smislim ja nacin da je nema .. Mi smo u velikoj kući a oni su adaptirali garazu za sebe kad sam se ja doselila. Bas tih dana... Da me drze na oku 😂 Tako da, umesto da se radi potkrovlje, ako su vec hteli da zive u istoj kuci sa nama, nije trebalo da zauzimaju garazu. I sad nemamo garazu. Ma ne smeta on meni ali te neke izjave pogadjaju direktno u srce. A ovog maleckog stiti samo tako, mamin sin. Dobra stvar je sto je mm ne obraca mnogo paznju na nju. Verujem da on sve vidi i cita je ko otvorenu knjigu, odmah joj kaze sta misli ali ne pokazuje osecanja. Takav je.
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 2.8.2020 0:01:44 >
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 2.8.2020 0:09:22
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pa i moja bocka li bocka... Al ja smislim da je nema.Prvo sam se palila na gluposti. Drzala i ona mene na oku. A sada sam shvatila da je ignor najbolja opcija. Mada kazem i ja nesto s vremena na vreme. Mego, sreca da je tm takav. I sreca da si ti tako pozitivna. Al da zauzme garazu 😩🤔
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 2.8.2020 0:15:23
|
|
|
|
branki*
|
Mi maloore stigli kuci.ja se raspakovala i odmah da raportiram na rr da sam stigla😂 Zao mi bilo kad smo polazili.boze,kako se ja brzo vezem..ali,valjda cemo sad dolaziti cesce.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 2.8.2020 0:16:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Prvih godina sam se bas nervirala a onda sam shvatila da imam dobar brak i dobrog muza i da mi to daje sigurnost da uzvratim. Nije mm ni ćorav ni gluv. Sve vidi i sve čuje iako tako ne deluje. Sve je ok. Ja cool 😎
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 2.8.2020 0:18:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Branki, dobrodosli nazad! ❤️
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 2.8.2020 0:19:51
|
|
|
|
branki*
|
Hvala,ivancice lepotancice😘
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 2.8.2020 0:21:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ajd sad odmori pa sutra navali na RR 😊❤️
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 2.8.2020 0:21:37
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hejjj Brankiii, pa gdr si nam ti? Ivanka, to je prava stvar...Meni bi skakala po zivcima 24h sada kulijana.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 2.8.2020 0:29:45
|
|
|
|
branki*
|
Evo,mirko...tucali orahe ceo dan..sanjacu ih.nisam cistila,ali bar istucali,pa kad imam vremena uvece ,cisticu skroz. Kako je neobican stan posle dvorista.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 2.8.2020 0:33:48
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dvoriste je zakon ali zakon. Stan je ok. Ja nisam navikla da budrm zatvorena. Branki,sta radis posle sa orasima?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 2.8.2020 0:49:57
|
|
|
|
branki*
|
Ocistim i stavim u zamrzivac.kad je slava o rodjendani i praznici,ja volim te klasicne tortesa orasima,pa koristim,a volim i palacinke sa orasima.dacu malo i mami. Prosle godine sam kupovala .ovi rodjaci mm pokupili i stavili u bure .ako dodjemo da nosimo.hvala im.meni zao da propadne.ionako smo autom.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 2.8.2020 7:52:28
|
|
|
|
flamingos
|
Branki,dobrodoßla nazad.Super,sa orasima je sve lepo-baklave,sitni kolači,nekako torte ne volimo sa orasima,ali zato u kolacima ih obožavamo.Izvolite,služtim kafu na nasoj plaži.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 2.8.2020 8:33:54
|
|
|
|
Duškić
|
Nes hladni za mene
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 2.8.2020 8:42:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Branki jel vam prijalo malo tamo, malo promene? Moze i za mene jedna kafica 😊
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 2.8.2020 8:47:39
|
|
|
|
branki*
|
Ma,kako nije...kyca je stara,doduse,ali opet...dvoriste...mir...opustencija..bojanu ne oset_im.po ceo dan u dvoristu,nosa mace,kuce...bozu isto tako..totalno opuatenije nego u stanu..ovde sve pazi..
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 2.8.2020 8:49:18
|
|
|
|
jess021
|
Branki, draga, drago mi je sta uživali. 100 puta samvec rekla da je za decu do srednje skole selo ili malo mesto zakon. Ovo u gradu do 10 godina ne smes nigde da ih pustis, a na selu kako hoces, ali bukvalno. I ja bih jos jednu kafu😉
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?