Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 25.8.2020 10:35:45
|
|
|
|
doramar11
|
Dobar dan svima! Ne mogu da funkcionisem po ovako groznom vremenu.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 25.8.2020 10:46:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj meni prija malo osvezenje, mada ne volim kad pada kisa ceo dan. Moze kafica ☺️
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 25.8.2020 11:27:53
|
|
|
|
doramar11
|
Kafica uvek moze :)
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 25.8.2020 13:39:55
|
|
|
|
Queen Lady
|
Upisujem se i ja posle duze pauze. Registrovana sam na dva, tri foruma zadnjih 5,6 godina, ali Ringeraja forum i njeni clanovi najvise sire pozitivnom energijom. I uvek ima dosta aktuelnih tema. Nadam se da cu uspeti da budem aktivnija. Veliki pozdrav od mene...
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 25.8.2020 14:48:10
|
|
|
|
doramar11
|
Dobrodosla Queen :) Ima nas puno koje pratimo ringeraju, ali ne pisemo sve vreme.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 25.8.2020 21:03:39
|
|
|
|
flamingos
|
Dobrodošlica i od mene.Tri sata nije bilo struje,grrr.Ne grmi,lepo je vreme,verovatno neki kvar.Hajde izvolite na sladoled.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 25.8.2020 22:16:53
|
|
|
|
veselicaa
|
Juče celo prepodne nije imala struja kod nas,ali je to ovde stalno.Danas oblačno,hladno ali smo šetali uveče,sad da uspavam Ninu.Hoćete alkohol 🤣🤣
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 26.8.2020 6:30:43
|
|
|
|
branki*
|
Jao,zene...ja opet ranim..pijem kafu i spremam se..celo telo me nesto boli..ramena najvise..kao da sam vezbala cwo dan,a nisam.Kod nas bilo struje..juce ujutru pljusak i to je to.danas mi kao suncano.Oni zuljevi mw ubijaju.sta god da uzmem,oni su iznad pete..jedino papuce.ne mogu u papucama na posao.mada ,mozda i mogu.dok nema nastave sad.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 26.8.2020 8:00:12
|
|
|
|
Milena18
|
Ko je za kaficu? Nisam spavala noćas, trebaće mi dupla. Branki, ja sam juče dobila dva žulja i to od cipela koje nosim od prošle godine. I zeznem se jutros i opet ih obujem, jedva sam do posla stigla.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 26.8.2020 8:03:16
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Može kafa,Milena.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 26.8.2020 9:32:16
|
|
|
|
emicaa
|
Aloha,evo i mene.Lezim malo,sinoc sam davala krv pa sam danas osamucena.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 26.8.2020 12:12:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hello 😊 Mi kod frizera, tj dete se frizira, ja ću sutra. Dan je diiiiivan 😍
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 26.8.2020 12:17:18
|
|
|
|
doramar11
|
Pozdrav svima! Ne stigoh ni kafu da popijem..
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 27.8.2020 9:02:15
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Okupljanje,skivala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 27.8.2020 9:26:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro ☺️ Kafa moze uvek 😊 Kako ste mamitas?
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 27.8.2020 9:57:22
|
|
|
|
Queen Lady
|
Jel ima i za mene jedna kafica?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 27.8.2020 9:58:16
|
|
|
|
Queen Lady
|
I hvala za dobrodoslicu, nisam juce procitala poruke
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 27.8.2020 10:32:08
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Queen Lady Jel ima i za mene jedna kafica? Ima,stiže za tebe kafica.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 27.8.2020 11:30:40
|
|
|
|
mati
|
Zdravo devojke!!! Popila kaficu, pa da idem po M druga. Da se podruže malo uživo... Ja sam inace na bolovanju, istekla sam odmor... Taman da se pripremimo za školu. Poljubac za sve
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 27.8.2020 11:39:10
|
|
|
|
flamingos
|
Mati,poljubac i tebi.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 27.8.2020 13:10:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Matu, sto si na bolovanju
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 27.8.2020 13:11:02
|
|
|
|
doramar11
|
Ako flamingos ne posluzi divnu kafu ja necu popiti :)
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 27.8.2020 14:24:38
|
|
|
|
flamingos
|
Doramar,stiže kafa.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 27.8.2020 16:16:45
|
|
|
|
doramar11
|
O hvala Flamingos! Bas mi je prijala :)
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 27.8.2020 19:32:05
|
|
|
|
mati
|
Ivancice, pala sam sa bicikle, tj zakocila prednjom kocnicom i preletela je. Izgubila lakat i to dobro, asfalt nov kao smirgla. I modrica na butkici. A bili na selu, pa nisam htela da dolazim zbog toga, sama se previjala, i onda sam ovu nedelju uzela bolovanje, izgleda jezivo još uvek. Pa cu sledeće odmor da nastavim. Taman za školu...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?