Gde ste,zene...ja skitala sa cerkom,nasla se sa drugaricom,ispricale,uzivala sam. Ne ide mi se uopste u skolu...samo malo d se vidimo,i neka bude online.
Mi se danas bas naradili. Radni odmor. Posekli gomilu suvih grana sa vocki, mama ne moze to sama. Moze, ali joj treba 100x vise vremena nego nama. Ja mm dodjem ko spoljni momak [sm=smiley36.gif]
Nadam se da ce sutra biti bar malo lepsi dan pa da odemo negde. Dosadi vise kisa. I sada pada lagano...
Hvala vam na čestitkama drage moje drugaRRke.Lepo nam je danas bilo.Raspoređivali smo goste,neko na ručku,neko na večeri.I sutra imamo goste.Anđela otvara poklane,a ja sedoh da odmorim,pa da se pakujem u krevet.Laku noć želim svima.❤
Jutro! Emice, srećan polazak u školu! Javi Dorine utiske. Flamingos, srećna vam godišnjica i A rođendan! Ja sam nešto mislila da je njoj bio rođendan za vreme onog vanvrednog stanja, sve sam pobrkala. Ja još ove nedelje radim, pa ću na odmor. Ne znam samo hoću li uzeti jednu ili dve nedelje.
Emice,srećan polazak u školu.Hajde da pijemo kafu,skuvala sam,izvolite.❤
mama Jo -> RE: Avgustovska RR plaža (10.8.2020 8:18:59)
Moze flamingos kafa, evo i ja pijem. Moji jos spavaju, ja ustala da stavim corbubda se kuva, pa jos usput svasta. Kako ste vi, kako ste proveli vikend mame?
Dobro jutro.Bramki,može kafa.Ja ću danas lešnik da čistim,i idemo u komšiluk da poberemo još.Oni su svi u inostranstvu,pa nam rekli da poberemo.Inače,to su nam prve komšije-kuća preko puta naše.❤