moja ciklama
|
ja skitam non-stop! a mm non-stop radi, a kad ne radi onda ne izlazi iz stana. Onda ga ja maltretiram da skita bar samnom, ali on je umoran. Možda zato što radi kao konobar pa mu je muka od kafića i kafana i restorana.. Većina mojih poznanika se zgražava na situaciju, da ja, ne moram da perem kad neću- postoje perionice, da ne moram da kuvam - ima restorana, da ne moram da sredjuem - ima žena koje to rade bolje od mene, a da mogu da sednem u auto i odem na more,planinu, banju, da odletim u Rim, Beč, i te bliže destinacije, da sednem na taksi i odem na Amforu, Acapulco, Hypnotic, Mistique..i da mi mm nište ne zamera, jer danju radi - noću spava. Svi me guše izjavom, videćeš kad dodje , neće moći tako. Pa ko kaže da ću, kad dodje ja to želeti, a ako budem želela pa naći ću načina! Naravno, da napomenem, da mm ništa nije zabranjeno, zna i on da zagine do jutra u kafani, a ja da spavam, i da ujutru mi napravi Nes, jar ja ustajem, a on leže. I 100x sam mu rekla, ako me prevariš, možda ti i oprostim, ali ako me lažeš ne dolaziš u obzir da mi se na oči pojaviš. U našoj kombinaciji može sve OSIM laganja, to ne, nikako, ni u kom obliku! e neka sam se raspisala..