pepino
|
Evo i ja da se prodruzim temi!Iwana87 slazem se sa tobom u vezi toga da ce ako hoce nesto da napravi to uraditi i po danu,ali meni opet smeta uglavnom kad izadje!Voljela bi da mi se kao OTI da, da ,,sredim" muza,ali mislim da je to nemoguce!Mi izlazimo,ne cesto,nekada ja sa svojim drustvom,on sa svojim,nekada zajedno.Najveci je problem sto smo obadvoje jaaaako tvrdoglavi i poprilicno ljubomorni,pa tu onda bude svacega!On ,,vaze'' ko vise izlazi,a ja uvijek manje izlazim jer mi se drustvo rasulo na 100 strana pa se rijetko okupljamo,nazalost!Kod njega nema odredjeno vrijeme kada ce se vratiti,a mene najvise pogadja to sto malo kada odrzi rijec,npr. Kaze ,,Ma dolazim sigurno do tad i tad...",a to skoro nikada ne ispuni,ja ga nekada cekam,ne zaspem i naravno nacekam se,e onda budem ljuta kao ris,jer ima telefon,uvijek moze javiti da ce kasniti i onda mi ne bi bilo krivo!Naravno za sve se uvijek vadi kako se nije mogao izvuci zbog druga,kuma,kao oni se napiju pa mu ne daju da ide kuci prije njih i svasta nesto!Meni je preko glave tih glupih izgovora,jer ja nisam takva,nikad se nisam zadrzala duze od njega i nikad nisam rekla docu do tada,a da to nisam i ispunila.Probala sam sve to da rijesim,da se fino dogovorimo,da ne bude svadja,ali ne ide!On gura samo po svom!!!!Nista ne pali,vjerujte sve sam probala!
|