RE: Julski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

flamingos -> RE: Julski baRR (20.7.2020 14:50:08)

Mati,evo ja kuvam kafu,izvoli i ti,a i ostale mame.❤

Ivanka 75 -> RE: Julski baRR (20.7.2020 15:13:45)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR
Dobro jutro. Mene ubi alergija od jutra do mraka. 

Avamys u nos 1x dnevno, on je kortiko pa sama vidi koliko ti je potrebno dana. I Nixar ili Esradin 1x dnevno. Ja sam pre 10ak dana kijala i duvala daaaanima, ali nisam prskala Avamys. Kupim, prsnem u nos i posle 2h prestane nos i svrab i sve. 
Inace, mm kreci Ivinu sobu, ja joj farbam namestaj. Sve joj nesto rasparno bilo, te tatin krevet i radni sto, te ormar koji je mm napravio kad se doselio u kucu. I da ne bi kupovali novo ja resim da farbam u belo. Za sad ide super. Radni sto i krevet od drveta, izdrzljivo samo tako. Da promenim ručice ovih dana i tako... Sutra da perem tepihe i prozor, voskiram namestaj i moze da se vraca na mesto. 

flamingos -> RE: Julski baRR (20.7.2020 15:28:25)

Baš ste vredni Ivanka.Super.Šta radi Ivka?Anđela je u dvorištu,uživancija.Dok je toplo.Kad uđe u sobu da nastavi sa pisanjem dnevnika čitanja.Uveče čita knjige i tako.Brzo će nam proći raspust...Ljubimo vas punoooooo.❤

Sanjica26 RR -> RE: Julski baRR (20.7.2020 15:30:19)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR
Dobro jutro. Mene ubi alergija od jutra do mraka. 

Avamys u nos 1x dnevno, on je kortiko pa sama vidi koliko ti je potrebno dana. I Nixar ili Esradin 1x dnevno. Ja sam pre 10ak dana kijala i duvala daaaanima, ali nisam prskala Avamys. Kupim, prsnem u nos i posle 2h prestane nos i svrab i sve. 
Inace, mm kreci Ivinu sobu, ja joj farbam namestaj. Sve joj nesto rasparno bilo, te tatin krevet i radni sto, te ormar koji je mm napravio kad se doselio u kucu. I da ne bi kupovali novo ja resim da farbam u belo. Za sad ide super. Radni sto i krevet od drveta, izdrzljivo samo tako. Da promenim ručice ovih dana i tako... Sutra da perem tepihe i prozor, voskiram namestaj i moze da se vraca na mesto. 

Iv, najvise me svrbi grlo. Da imam neku ribacku cetku bilo bi dobro. A onda krenu usi, i onda kijanje. 

mama Jo -> RE: Julski baRR (20.7.2020 15:59:19)

Evo ja imam 37.3, groznica mi sve veca 😔
Bas sam se smorila.

flamingos -> RE: Julski baRR (20.7.2020 16:13:41)

Popij nešto mama Jo.Hajd da te ne savlada.Budi mi dobro.❤

mama Jo -> RE: Julski baRR (20.7.2020 16:14:56)

Joj nema nista gore nego kad je covek bolestan 😔

Ivanka 75 -> RE: Julski baRR (20.7.2020 16:40:26)

Sanjice, usi, grlo, nepca sam odrala koliko sam ih trljala, oci bile crvene i naduvene...

Sve muke znam... Probaj Avamys jer on deluje od nosa pa na dole. 

Ivanka 75 -> RE: Julski baRR (20.7.2020 16:40:54)

Mama jo, otkud temp? 

Sanjica26 RR -> RE: Julski baRR (20.7.2020 16:51:40)

Iv, hvala ti. Icucu do apoteke.

Mirko Svirko -> RE: Julski baRR (20.7.2020 17:21:13)

Mama Jo, pa sta bi sada? Kakva je to temperatura? 

Ivanka, stvarno ste vredni.Bravo za vas.Mi se igramo. Dinosaurusi su sada glavniii 🙌Sanjice, kako ste vi? 

mama Jo -> RE: Julski baRR (20.7.2020 17:24:42)

Nemam pojma evo. I ona groznica mi se prosirila. Ovako sam ok.
Sad cu malo da odspavam, devojke su sa babom i dedom da vidim hoce proci.

Sanjica26 RR -> RE: Julski baRR (20.7.2020 17:46:52)

Evo i moj muz je pao u krevet. Nema temperaturu, ali ga bole misici. Sad spava

mati -> RE: Julski baRR (20.7.2020 19:58:06)

Sanjice, pitah te na prethosnoj str, jel koristis nesto?
Meni od kako su prepisali pumpicu, dosta je bolje, ali ima svoju cenu. Sa njom ide i dijagnoza, spirometrija mi je bila dobra, bio je dr doktor i cudio se odakle dijagnoza. Ali msm da su time opravdali pumpicu. Pre par dana sam delila rukavice na poslu, i pune su onog praska, oci mi se zacrvenele, kad je pocelo da me svrbi lice, ruke. Odmah sam morala pod vodu. Primetila sam i da mi jaki mirisi smetaju, aceton... Kada radim nokte stavim i masku i suncane naocare. [sm=zmeden.gif]
Hvala Flam, popila jednu kad stigla sa posla sada drugu...

Mirko Svirko -> RE: Julski baRR (20.7.2020 20:29:21)

Mati, i sada konstantno koristis pumpicu?Bas je zeznuto kad ti smetaju jaki mirisi i kad si alergican.Moja sestra je operisala krajnike pa je sve prestalo..

mama Jo -> RE: Julski baRR (20.7.2020 20:31:38)

Joj Sanjice, nije valjda i tm? Premor, imunitet, sve zajedno.. Kako je? Davaj mu od vitamina svasta sto imas.

flamingos -> RE: Julski baRR (20.7.2020 21:18:36)

Želim brz oporavak svima.Meni dolazila komšinica,iskafenisale smo,ispričale se.Dete se izigealo u dvirištu l.Sad na tuširanje i u krevet.❤

Duškić -> RE: Julski baRR (20.7.2020 21:53:16)

Uvalih se u krevet. Popila jedno pivce u komsiluku.

mama Jo -> RE: Julski baRR (20.7.2020 22:47:02)

Sanjice, kako ti je muz?
Ja cu sad da izmerim temp i odoh u krevet

Mirko Svirko -> RE: Julski baRR (20.7.2020 22:54:43)

Sanjice, brz oporavak tm.

Mama Jo, i tebi zelkm brz oporavak. Naoruzajte se vitaminima. Voce i povrce,pa sokici i smutici.
Duskic, svaka ti cas_t,bas uzivas. Ja volim da popijem Jagodinsko s vremena na vreme. Nekad ne mogu ni jednu limenku nego podelim sa mm.

mama Jo -> RE: Julski baRR (20.7.2020 22:57:39)

Ja kad popijem piva samo mi se piski [sm=smiley36.gif]
Doduse bas bas rerko popijem bilo sta, a pivo posebno.
Sad smo kao pocele somersby da uzmemo kad se nadjemo, mi drugarice. Obva jedna krenula sa pivom onim sa limunom i nanom, ok je ukus, ali brate pola litre ona limenka nas tri je popijemo [sm=smiley36.gif]

Mirko Svirko -> RE: Julski baRR (20.7.2020 23:01:02)

Jao mama Jo, ja sam se jedno vreme utripovala da imam malu besiku 😂 ili sam prehladjena...onda skontam da se to desava da kad pijem pivo non stop mi se piski. Posto smo jedno vreme mm i ja pili pivo na terasi. Ono uvece kao da iskuliramo. Od tada pijem Somersby ili kupinovo vino jednu casu.

Duškić -> RE: Julski baRR (21.7.2020 7:10:58)

Nista meni pivo ne smeta.[sm=smiley36.gif]

Dobro jutro.

Mirko Svirko -> RE: Julski baRR (21.7.2020 8:00:10)

Dobro jutro i u baru.Sto bi bilo lepo da mi neko skuva kafu. Bas sam nesro usporena.

Milena18 -> RE: Julski baRR (21.7.2020 8:13:05)

Stiže kafica, Mirko [sm=smiley1.gif]
Duškić, ni meni ne smeta pivo [sm=smiley36.gif] Popih sinoć jednu čašu tamnog, baš mi je prijalo.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>