Isto.samo zvoca kako smo sve upropastili i kako ne vodimo racuna.misli na nas troje,decu i mene.mislim se,ti mi kazes,ali,ajde,prexutim..😂Hocu,flamingos😊
Juce smo dosta radili.. cjpali travu gde smo sadili jagode. Nosili kamenje za jedan deo da nam sveki betonira. Pa presadila cvece.. I sad kao da me voz pregazio. Samo donji deo ledja me boli ali osecaj je kao da me svaka koscica stiska..
Sto si lose spavala mama Jo?
mama Jo -> RE: Julski baRR (17.7.2020 8:04:24)
Da, preforsirala si se sigurno, mozds te uhvatila i upala misica. Uzmi neki vitamn da popijee, cisgo malo da osvezis organjzam. Ja sam se non stop budila da vidim ima li komaraca. Proslu noc je bio jedan i ovu mlasju skroz izujedao, i onda sam se tako sva optererila da ne bude opet. Valjda mi bilo u posvesti i stalno se budim.
branki* -> RE: Julski baRR (17.7.2020 8:05:04)
gledaj na to kao da si vezbala i bice ti jaci misici,tako ja postavim stvari u svojoj glavi[sm=smiley1.gif] mama jo? ja isto bzv spavala.probudio me komarac,pa mi posle bilo hladno,pa mi se pio gazirani sok,mrzelo me da ustajem i na kraju se opet probudih u 7.
jess021 -> RE: Julski baRR (17.7.2020 8:45:49)
Jutro i ovde!
Mirko, bas si se naradila? Jesi ti bese u Boru? Planirate li nesto da pravite na tom placu? Ja skuvala drugu kafu, mm hoce dorucak, reko kad se deca probude😊
I mene boli svaka koscica. Vozila sam biciklu uzbrdo. Nista nisam spavala, jer sam mackala decu za ujed od komaraca. Odoh da skuvam sebi jedan kapucino.
branki* -> RE: Julski baRR (17.7.2020 9:08:39)
ja se kasno setila da imam autan,doduse ,od prosle godine,ne znam da i ima dejstvo.sad sam izvukla da mi bude na vidnom mestu,da ne zaboravim da ih namazem.b ujeo,on se cesao,raskrvario.
Jess, Majdanpek. Blizu Bora.Mm na placu sredjuje i gradi objekte neke za posao.Ali ja se sada bakcem drugim delom dvorista da bi bilo lepo i da mozemo da uzivamo.Kako ste vi zene?Moze kafa?Kuvammmm....
mama Jo -> RE: Julski baRR (17.7.2020 10:55:53)
Hajde Mirko, moze, super. Je l' vam plac blizu? Nema nam flamingosa od jutros
U blizini je reka i veliko izletjste i izvor. Pa ima i zivotinja i svega.I onda je superrrr.. A evo i kafe... [img]https://www.ringeraja.rs/lokalni/Slike/forum/images/2071947-9585.jpg[/img]
Kod nas je juce bilo tako lepo, a za danas su svakako rekli kisa i naredna 2 dana koliko mi se cini. Evo mi u kuci, celo jutro bas pada, mislila sam malo da ih izvedem da sljapkamo ali jos je nemoguce jer pada. Igramo se kao pricamo price igrackama [sm=smiley36.gif]
branki* -> RE: Julski baRR (17.7.2020 11:21:20)
I ovde sunce.nije mi za bazen,smorih vise sa bazenom😁ali je lep dan.ja na terasi trenutno,kao i mirko.kasnije sam obecala boki da cwmo do biblioteke d vrati bajke i uzme druge.montirasmo tv.ide neka muzika,remixi i slike mora i plaze.kako mi se ide,uh..
flamingos -> RE: Julski baRR (17.7.2020 13:18:56)
Dajte jednu kafu.Nismo imali struju dk sad,a samim tim ni internet.Pozdrav svima.❤