RE: Julski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Duškić -> RE: Julski baRR (15.7.2020 5:56:24)

Dobro jutro.
Kafica.

Milena18 -> RE: Julski baRR (15.7.2020 8:47:28)

Dobro jutro!
Duškić, ti si baš rano ustala.
Ja na poslu pijem kafu i kao nešto radim, nije da baš imam mnogo posla ovih dana. Ali svaki put kad to kažem, usledi neki haos, tako da bolje da ćutim [sm=jezicek.gif]

Mirko Svirko -> RE: Julski baRR (15.7.2020 9:19:02)

Duskic,kako si vredna. 

Milena,kako si ti?Ja popila kafu pa da krenem sa obavezama.
Juce smo dosta sredjivali plac da su me ledja zabolela. 

flamingos -> RE: Julski baRR (15.7.2020 9:22:52)

Dobro jutro.Duškić naša vrednica.Hajd po još jednu kafu,ja kuvam.♥️

mama Jo -> RE: Julski baRR (15.7.2020 9:42:49)

Ja jednu za drugom kafu evo.
Sinoc mi izbila groznica, nesto se slabo osecam.
Moram danas da se nalivam vitaminima.

branki* -> RE: Julski baRR (15.7.2020 9:51:36)

Da se prijavim...budna od 7,ali sam citala knjigu,jer su svi spavali.sad skuvala kafu...vreme bzv.da vidim sta cu za dorucak.

Duškić -> RE: Julski baRR (15.7.2020 10:20:37)

Vise sam vampir, nego sto sam vredna...hahha. Posle me oko 15h uhvati dremka,.
Hajdete na drugu kaficu.

physio70 -> RE: Julski baRR (15.7.2020 10:21:55)

Mnogo rano ustajes Duskic.

flamingos -> RE: Julski baRR (15.7.2020 10:23:21)

Može druga kafa.❤

mama Jo -> RE: Julski baRR (15.7.2020 11:52:43)

Duskic je l uspevas popodne da odspavas? Tako i ja kad ustanem rano, oko podne me uhvati kriza ☺️

Mirko Svirko -> RE: Julski baRR (15.7.2020 12:38:48)

I mi kad ustanemo rano popodne dremka.

Ja rucak zavrsila. Opet sudoviiii... poludecu.. Mali peca gumice kao ribice. Zanima se.Posle ds oribam jos jednom.Pa onda kafa 👍

flamingos -> RE: Julski baRR (15.7.2020 12:45:25)

Nema spavanja,ko će da kucka?😁

branki* -> RE: Julski baRR (15.7.2020 13:43:21)

Ja se smorila.od sinoc sam sa mm na krv i noz.ne komuniciramo.uopste i ne znam kako obicne situacije zavrse tako da se ne podnosimo i da budemo neprijateljski tabori.Srwdjivala..stavila rucak..kuliram..

Mirko Svirko -> RE: Julski baRR (15.7.2020 13:46:07)

Zasto tako Branki? 

Nemoj da se ti smoris, sada si trudnica, mora sve da oprosti i podnese 🙌
Ko je za kafu? Flamingos, pisala si o krofnama i sad bi i ja da spremam. Nego ja sto ne umem ds pecem to je uzas zivi. Probala par puta.. na 6cu ja pojacala one pregorele. Smanjim ja na 4ku one zive unutra. Probam na 5 vec ulje bilo sacuvaj Boze sve sam usmrdela i batalila sam. Posle sam testo umesila i sbe spremila i samo mi svekrva pekla..

mama Jo -> RE: Julski baRR (15.7.2020 13:54:43)

Joj Mirko 😂
Nasmeja me sad malo.
Ja nisam nikada pekla krofne, probala ono jednom kao iz rerne i nisu nesto uspele i nisam posle ni pravila. Ne jedemo ih cesto, pa bas ksd pozele kupimo one male ili sad one kao ukrasne. Moje nesto ne vole krofne.

Branki.... Joj naidje to. Znsm milion puta i bas ne volim takve situacije ali valjda tako nekad svima. Ja sam ranije bila bas zaguljena pa tamo cutim i nerviram se. Sad vrlo cesto odem poljubim ga i kazem aj nastavimo normalno. Ne mogu tako to sve, jos vecu nervozu i nemir sebi da stvaram. A obicno i budu gluposti za razlog

mama Jo -> RE: Julski baRR (15.7.2020 13:55:56)

A ja evo cunjam i trazim nesto slatko i krenem puter i dzem i evo ne mogu da stanem 🙁

Milena18 -> RE: Julski baRR (15.7.2020 15:02:58)

MS, dobro sam, hvala na pitanju, malo pospano samo.
Jao, Branki, nadam se da ćete izgladiti odnose brzo. Što ja mrzim takve situacije. Nismo ih imali skoro, doduše, ali dešavalo se pre da od sitnice napravimo svađu.
Imam ja super recpet za krofne, sad ću probati da nađem.

flamingos -> RE: Julski baRR (15.7.2020 15:09:10)

Pekla sam ih i ja u rerni i super su.Pogledaj na jutjub.Za sad-čoko krohne,kafa i ko šta pije,izvolite.Sedoh,dete skače po trambolini.Konačno se ugrejasmo.Mm otišao do grada.❤

mama Jo -> RE: Julski baRR (15.7.2020 15:12:05)

Suoer su flamingos, ja da uzmem sve sto ti ponudis imala bih ozbiljnih problema sa kg [sm=smiley36.gif]
Meni su nesto iz rerne bile jako tvrde. Ispale kao pogacice neke [sm=smiley36.gif]

flamingos -> RE: Julski baRR (15.7.2020 15:16:54)

Mama Jo,slobodno jedi-ove na daljinu ne goje.😀

mati -> RE: Julski baRR (15.7.2020 19:53:25)

Zdravo zenskaci! Ko o cemu, ovde se samo jede i pije... [sm=smiley36.gif]
Mi se vratili danas, kako mi je prijalo, da ne moram na posao, ostala bi jos par dana sigurno.
Mama nam spremila rucak, napravila p.krofne i bajaderu... Sve nas docekalo spremljeno, morala je da bude kod nas da pazi mazuljicu, nismo je vodili. Sad odmaram od odmora. [sm=smiley36.gif]

mama Jo -> RE: Julski baRR (15.7.2020 20:29:03)

Mati, milina. Nista bez mama 😍

branki* -> RE: Julski baRR (15.7.2020 20:36:31)

I mi smo sad normalni.isto sam ja prisla prva,kao i uvek.on nikad ne bi,jwr uvek misli da je u pravu i najispravniji.nemam pojma ni oko cega smo se zakacili.poceli nesto oko mora ,mene iznerviralo sto samo cistim,q svi prljaju,legla da citam,oni se svi nabili kod mene,ja opet nesto rekla i onako u besu uzela d ih vodim napolje kao.jer sve moram ja.on ne zbam sta je rekao i kao on ce da vodi sina.ja ne dam.i bzv.bzv.nemam pojma kako dodjemo u tu situaciju uopste.

Inace,ja sam majstor za pwcena testa.bas mi ide od ruke.ono sto se przi,tu se zeznem uvek,ali kod rerne,ne omasujem.

mama Jo -> RE: Julski baRR (15.7.2020 20:39:17)

Jaoj branki, i mi smo imali skoro tu situaciju slicnu... Ja nekako ocekujem kad on dodje sa poslada se malo vise ukljuci, a on opet ne vidi to tako... Generalno muskarci i zene se podosta razlikuju po svemu. Dobro je da ste resili. Kazem ti gotovo identicno se desilo skoro. Verovatno i drugi imaju.

Jesi probala krofne u rerni? Ja ne znam sta sam im uradila ali bile su bas tvrde

branki* -> RE: Julski baRR (15.7.2020 20:42:45)

Nisam.meni su krofne jwdino przene.mada,nisam nikad ni probala kod nekog te iz rerne.doduse,bila sam ubedjena i da pomfrit samo moze da bude przen,pa sam bas lepo iznenadjena kad onaj iz kese sprwmim u rerni.nije bas isti,ali je sasvim korektan obzirom da se ni deset_i deo ne cimas oko njega kao kad se przi.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>