Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 8.12.2019 10:15:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A mene pustite preko Skajpa 😂
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 8.12.2019 11:12:07
|
|
|
|
branki*
|
eca 89,drugarica iz trudnickih dana ne javlja se,nema je..mada ni mene nije bilo.imala sam njen broj ,ali mi izgubio kad sam menjala telefon.
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 8.12.2019 15:28:36
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 A mene pustite preko Skajpa 😂 I ti ces da se spakuje😂
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2019 8:07:12
|
|
|
|
bubulence
|
Uvek zaboravim da dodam flamingos. A mislim da je njeno drustvo melem za dusu, tako je fina, nenametljiva... Imam utisak da je dosta tiha, sto znaci da smo skroz razlicite ali i da bi se lepo druzile
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2019 9:14:05
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bubi, bas takav utisak sam i ja stekla. Mada mozda gresimo, pa mene ste jos davno dozivele kao tihu koja nosi naocare! 😂 IZVORNA PORUKA: bubulence Uvek zaboravim da dodam flamingos. A mislim da je njeno drustvo melem za dusu, tako je fina, nenametljiva... Imam utisak da je dosta tiha, sto znaci da smo skroz razlicite ali i da bi se lepo druzile
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2019 9:52:13
|
|
|
|
bubulence
|
😂😂😂 Fil, sve je moguce, ja mod svakog omasim😂
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2019 9:53:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Volela bih da upoznam Emicu, Rositu, pari, Milena (sa kojom nisam uspela da se upoznam ovog leta)Smesko, Milicicak moju zemljakinju. ❤️ Sve koje sam želela da upoznam i bas su takve kako sam mislila. Dobar sam analiticar. 😀 Kaže mi mm da mi je to blagoslov i prokletstvo
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2019 10:01:00
|
|
|
|
Filadendronka
|
Sanjice, hajde onda prihvati izazov i napisi par redaka u temi “ Kako zamisljas ostale forumasice”. 🌸 IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Volela bih da upoznam Emicu, Rositu, pari, Milena (sa kojom nisam uspela da se upoznam ovog leta)Smesko, Milicicak moju zemljakinju. ❤️ Sve koje sam želela da upoznam i bas su takve kako sam mislila. Dobar sam analiticar. 😀 Kaže mi mm da mi je to blagoslov i prokletstvo
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2019 10:09:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Sanjice, hajde onda prihvati izazov i napisi par redaka u temi “ Kako zamisljas ostale forumasice”. 🌸 IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Volela bih da upoznam Emicu, Rositu, pari, Milena (sa kojom nisam uspela da se upoznam ovog leta)Smesko, Milicicak moju zemljakinju. ❤️ Sve koje sam želela da upoznam i bas su takve kako sam mislila. Dobar sam analiticar. 😀 Kaže mi mm da mi je to blagoslov i prokletstvo Onda ce biti pokolj😋😘 Znala sam da cu nekog da zaboravim. Fili sviđa mi se kako pises i tvoji saveti. I naravno sjajnu Ivanku.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 9.12.2019 10:13:05 >
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2019 10:30:51
|
|
|
|
Filadendronka
|
Sanjice, pa ti budi diplomata. Jedna od njihovih glavnih osobina je takticnost. Salu na stranu, ne mogu svi da nam odgovaraju i da nam se svidjaju. IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: Filadendronka Sanjice, hajde onda prihvati izazov i napisi par redaka u temi “ Kako zamisljas ostale forumasice”. 🌸 IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Volela bih da upoznam Emicu, Rositu, pari, Milena (sa kojom nisam uspela da se upoznam ovog leta)Smesko, Milicicak moju zemljakinju. ❤️ Sve koje sam želela da upoznam i bas su takve kako sam mislila. Dobar sam analiticar. 😀 Kaže mi mm da mi je to blagoslov i prokletstvo Onda ce biti pokolj😋😘 Znala sam da cu nekog da zaboravim. Fili sviđa mi se kako pises i tvoji saveti. I naravno sjajnu Ivanku.
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.11.2023 15:23:53
|
|
|
|
Srecko47E
|
Upoznala sam dosta zena iz ekipe koja je kucala davne 2018.. Nadam se da ce se opet organizovati druzenje sa Deda Mrazom,kakoje to bilo sjajno!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.11.2023 18:03:12
|
|
|
|
flamingos
|
Koja bi od vas volela da upozna mene,rado bih i ja upoznala nju.Za sad Filadendronka i Ivanka.❤❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?