Didy -> RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? (7.12.2019 23:09:19)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Ana RR Ništa, popiću čašu vina da se opustim a onda ste gotove [sm=smiley36.gif] Ancice, evo da kazem za one koje te nisu upoznale da si uzivo prilicno opustena, fina, tiha... Na forumu si mi delovala hladno i uzdrzano. A kada smo bile na kafi sa Bokom bas si mi bila super. Kad se ovo desilo? 🤔 Kad si ti bila sa Anom i Bokom? 🤔 Ja sad samo retko, retko svratim na forum, ali i dalje mi je za srce prirastao ovaj forum. ♥️ Da malo parafraziram čuvenu izjavu - Volim RR i rado ga se sećam. 😂 Upoznala sam baš mnogo drrugarrica odavde. Mnoge nisu više toliko aktivne, ali smo ostale preko fb "u kontaktu". Ostala mi je želja da upoznam Von, Jabudića i Boku. S Mikicom SA sam se mimoišla na ciriškom aerodromu i ta me situacija proganja već godinama. Jovanicu isto želim da upoznam i nekako nikako njen dolazak iz Švedske da se poklopi sa jednom zajedničkom kaficom u NSu. Zahvalna sam rr što sam upoznala mnogo divnih ženica koje su mi iskreno za srce prirasle. Znaće one već i same, da ne nabrajam. ♥️ U prilog tome, radujem se zajedničkoj kafi na RR Deda Mrazu sledećeg vikenda u NSu.
|
|
|
|