dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja (20.5.2010 14:36:06)
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 Cipi, ovaj par iz BGa, koji su vec jednom prosli kroz postupak VTO a sada cekaju na drugi, nemaju neki utvrdjen problem. Sve je u redu i kod nje i kod njega, a bebe nema. I ipak su prosli komisiju. Ne znam.......[sm=zmeden.gif] Mozda su u njihovom slucaju bile merodavne godine pokusavanja da zatrudne..... Neki problem mora postojati čim toliko dugo ne mogu dobiti bebu. To što medicina možda ne vidi šta je to trenutno, ne znači da nemaju problem. Pa i za žene pre 100 godina kada nisu ostajale u drugom stanju govorili su nema problema doktori i nisu znali razlog, ali kada je počeo da se koristi UZ ti problemi su dijagnostifikovani. Sa druge strane što Cipi kaže možda ne žele o tome da pričaju ili imaju vezu. Moj brat od ujaka se prijavio preko države za VTO preko veze, on i njegova sadašnja žena( uzeli su se tek kada su dobili [sm=duda.gif][sm=duda.gif]), tada nisu bili u braku i došli su na red posle par dana, naravno preko veze. Zaboravih da kažem, nekada i ti problemi nestanu sami od sebe, organizam se izbori sam, sve zavisi od toga koja je priroda problema a ima ih milion vrsta.
|
|
|
|