Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 22:26:15
|
|
|
|
Mrvicabg
|
Hvala Bogu nebolime i isla sam posle vto na uz i tada me je dr zbunila i rekla dobro sve je ok i nije ti se pojavila cista,ja posle toga isla kod moje dr i zaboravila da je priupitam,ali zato ste vi tu i hvala
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 22:27:55
|
|
|
|
cipiripi
|
ih bre sto ne kazes tako.. nisam u toku, bila si na vto ili sta? sta je bilo?
< Poruku je uredio cipiripi -- 4.2.2010 22:28:12 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 22:33:12
|
|
|
|
Mrvicabg
|
Da dva puta smo pokusali ICSI i nista
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 22:33:33
|
|
|
|
cipiripi
|
gde si radila?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 22:36:49
|
|
|
|
Mrvicabg
|
u specijalnoj bolnici Beograd kod dr Radulovica
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 22:38:28
|
|
|
|
cipiripi
|
xexe i ja isto takodje bezuspesno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 22:39:09
|
|
|
|
cipiripi
|
a jel imas zamrznuto nesto?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 22:42:36
|
|
|
|
marijaci
|
e moje devojke....evo i mene zive... nemam pojma kad sam zadnji put pisala ali imam novosti na pretek...... 13 januara sam na svoje i doktorovo iznenadjenje saznala da nosim jednojajcane blizance.....i jedan veliki hematom i istu tu noc sam zavrsila u bolnici na patologiji......pocela sam da krvarim.....u bolnici sam provela 15 dana.....bebice su se dobro razvijale a hematom je polako curio, evo prosle nedelje sam izasla iz bolnice......drenira mi se polako mesto gde je bio hematom, primma injekcije depo-progesterona i uglavnom lezim.... mucnine imam konstantno tokom celog dana nego se sad brinem zbog bebica...rekao mi je doktor da su anomalije cesce kod jednojajcanih blizanaca dobijenih ICSI metodom....sada sam 11 nedelja i za sada su bebice dobro..........ali se bas brinem sta ce pokazati naredne analize...a bas nigde nisam naisla na slican slucaj.... e sad cu da procitam postove da vidim sta se desava........... ako nesto znate pomagajte........
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 22:43:18
|
|
|
|
Mrvicabg
|
nazalost nista nismo zamrzli,nismo ih dobro razumeli kad smo radili prvi put,a drugi put nismo imali sta da zamrznemo,sta i ti si isto tamo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 22:45:01
|
|
|
|
Verus
|
marijaci ostani pozitivna! Nisi progurala sve to da bebe ne budu u redu. sada ces moci i na prvi ekspertni UZ jel si to zakazal? Drzimo ti palceve, bice to sve dobro videces!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 22:45:05
|
|
|
|
cipiripi
|
Draga, na kakve anomalije misli? Ako brines sto ne uradis amneocintezu? bice bebi dobro ne sekiraj mi se bitno da su videli hematom , hvala bogu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 22:46:31
|
|
|
|
Suncicabg
|
Marijaci drzi se ! Bice sve ok
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 22:47:10
|
|
|
|
Mrvicabg
|
marijaci nesekiraj se bice sve u redu MORA
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 22:47:40
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: Mrvicabg nazalost nista nismo zamrzli,nismo ih dobro razumeli kad smo radili prvi put,a drugi put nismo imali sta da zamrznemo,sta i ti si isto tamo da ja sam radila pocetkom oktobra prvi transfer koji nije uspeo, ostala su mi 3 eskima, ali sad radim imunoloske analize da vidim sta je problem sa te strane. istostavilo se da imam povisena neka antitela i da bebci ne mogu da se hrane lepo i odu, pocela sam da pijem aspirin koji je lek za to pa cu kroz koji mesec..mart, april da odem na drugi transfer.. koliku si pauzu pravila izmedju dve vto?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 22:52:23
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: marijaci e moje devojke....evo i mene zive... nemam pojma kad sam zadnji put pisala ali imam novosti na pretek...... 13 januara sam na svoje i doktorovo iznenadjenje saznala da nosim jednojajcane blizance.....i jedan veliki hematom i istu tu noc sam zavrsila u bolnici na patologiji......pocela sam da krvarim.....u bolnici sam provela 15 dana.....bebice su se dobro razvijale a hematom je polako curio, evo prosle nedelje sam izasla iz bolnice......drenira mi se polako mesto gde je bio hematom, primma injekcije depo-progesterona i uglavnom lezim.... mucnine imam konstantno tokom celog dana nego se sad brinem zbog bebica...rekao mi je doktor da su anomalije cesce kod jednojajcanih blizanaca dobijenih ICSI metodom....sada sam 11 nedelja i za sada su bebice dobro..........ali se bas brinem sta ce pokazati naredne analize...a bas nigde nisam naisla na slican slucaj.... e sad cu da procitam postove da vidim sta se desava........... ako nesto znate pomagajte........ draga verujem da tvoje bebe imaju snage da su jake na tebe ; draga jel to dr Stojković rekao?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 22:54:36
|
|
|
|
JULIE
|
Marijaci,bice sve u redu sa bebicama,sigurna sam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 22:56:30
|
|
|
|
mihi
|
Marijači ja sam imala mali hematom poslali su me da uradim genetske analize trombofilije i sve je bilo ok, da li su ti zbog tog hematoma predložili možda ta ispitivanja ili je hematom kod tebe napravljen tokom transfera embriona. To za anomalije je puka statistika ne brini sada ćeš uskoro da radiš dabl test. Biće sve ok samo polako. Veliki pozdrav za tebe.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 22:57:33
|
|
|
|
mihi
|
Cipi ne sme amniocenteza dok se hematom ne povuče!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 23:03:16
|
|
|
|
Mrvicabg
|
pauzu oko 6-7 meseci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 23:04:24
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: mihi Cipi ne sme amniocenteza dok se hematom ne povuče! nisam znala
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 23:05:24
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: Mrvicabg pauzu oko 6-7 meseci a jel su ti predlagali da uradis neke dodatne testove? meni nisu..na svoju ruku sam ih uradila i otkrila problem..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 23:11:11
|
|
|
|
Mrvicabg
|
ma oni u bolnici mi nisu nista predlagali samo je dr Bojana rekla nisu vam se sve kockice poklopile,a moja dr mi je dala da putem krvi uradim neke analize,ni tu nista nije pokazalo da ne valja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 23:11:57
|
|
|
|
marijaci
|
pa oni brinu zbog amniocinteze, posto su plodovi u jednoj vreci i cak nisu odvojeni ni pregradom...... kao kad budu uzeli uzorak plodove vode,,,,kako on moze da pokazuje rezultate za dve bebe,,,, pa su me bas uplasisli.......... a hematom nije vise problem...krv je iscurela..sad se samo drenira mesto..curi mi nesto braon crno po malo..... ako znate neku trudnicu na forumu sa jejdnojajcanim..javnite mi da je kontaktiram..evo ja trazim...ali mi nesto ne ide....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 23:14:35
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: Mrvicabg ma oni u bolnici mi nisu nista predlagali samo je dr Bojana rekla nisu vam se sve kockice poklopile,a moja dr mi je dala da putem krvi uradim neke analize,ni tu nista nije pokazalo da ne valja sta ti je rekla da radis draga? meni je Radulovic rekao "jednostavno nije doslo do razmene molekula izmedju mene i ploda"
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 4.2.2010 23:18:07
|
|
|
|
Mrvicabg
|
e drage moje mnogo je lepo sa vama i vreme tako brzo prolazi,ali ja moram na spavanje nevidim vise,jutros sam ustala u pet za posao.LJubim vas sve
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?