bebironcic -> RE: Vantelesna oplodnja (2.2.2010 9:55:17)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Cao devojke, dugo pretrazujem internetom o vantelesnoj i non stop prikupljam podatke sta me ocekuje.Moj suprug ima azoospermiju, nakon tog otkrica usledio je sok.Godinu dana nismo nista ispitivali zbog nekih licnih tragedija.I napokon u oktobru smo bili u Jevremovoj kod dr.Vlaisavljevica koji nas je stavio na program za mart 2010.Suprugu su pronasli spermatozoide i zaledili ih a ja sam krenula juce sa kontracepcijom.Verujte ne razmisljam ni o posledicama niocemu samo o tome da sve bude uspesno.Znam sta me ocekuje, citala sam vase komentare neki su pozitivni neki ne.Interesuje me dali je neko radio vantelesnu u Jevremovoj i kako je bilo.Nadam se da cemo se cesce druziti jer ponekada mislim da cu odlepiti.Pozdrav Draga,ja sam radila u Jevremovoj.Meni je radio dr.Ljubic i mogu ti reci sve reci pohvale za njega,mada kazu da je odlican i Vlaisavljevic,ja sam kod njega bila na par konsultacija.A u globalu klinika kao klinika je ok,mada je mene jedna od sestara iznervirala pa sam malo besna na njih,ali ovako sve reci hvale.A slobodno pitaj,nije nikakav problem,tamo sam bila pa ti mogu odgovoriti na ono sto te interesuje.
|
|
|
|