beca.r -> RE: Vantelesna oplodnja (11.12.2009 19:38:18)
|
Super Mejsi, samo napred, drzimo fige, pa da podelis iskustvo sa nama..nego nisi rekla gde radis, ili ja nisam videla ?:) Ja sam i danas vadila celokupnu krvnu sliku, urin, posto se priblizava aspiracija i naravno E2, dr je vec na UZ videla da imam dosta folikula, koji su narasli i do 19mm, imam ukupno 17 folkiula znatnih (a ima i nekih manjih), u proseku od 15-19 mm, a endometrijum mi je 10mm...e sada posto mi je E2 danas skocio na cak 1588, smanjili su mi dozu gonala na II, tako da u nedelju opet vadim E2, ako je visok opet smanjuju, pa u ponedeljak opet ujutru E2, LH i UZ, i trebalo da bi da polako privodim kraju terapiju. Sve cu znati ja mislim u nedelju. Kaze dr da se malo primirim, i da ce biti dosta jajnih celija, samo da ne bude hiper stimulacije, oni se nadaju da ce uspeti da izbalansiraju. STvarno non stop prate hormone i rade UZ. Naravno boli me stomak, ali podnosljivo za sada, i nadam se da ce se folikuli ocuvati do dana D :))) valjda nece popucati...cas sam u frci da ce da punku, cas da ce da previse porastu...show :) Kiss
|
|
|
|