beca.r -> RE: Vantelesna oplodnja (24.11.2009 10:10:26)
|
Drage moje, evo mene prvi put na forumu (mozda sam se u nekom trenutku javljala, ali samo kratko, cak sam i lozinku zaboravila, pa sam morala pod novim imenom da se ulogujem [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Dakle, moj suprug i ja smo u braku pune dve godine i isto toliko smo pokusavali da ostanemo trudni....ja sam takva da odmah kada nesto ne ide odem i ispitam...ustanovljeno je da je do supruga oligospermija i odlucili smo se da uradimo IVF kod Goce Ivanovic...u septrembru smo krenuli kod nje, ali je ustanovila da se kod mene javlja neka tecnost oko levog jajnika, nista strasno ali da se proveri (pre toga godinama i mesecima idem na UZ i preglede i nikada nista nije ustanovljeno), uradjena mi je laparoskopija i ustanovljena rigidnost jajovoda, kao i zadebljanja sa unutrasnej strane. Nije uradjena prohodnost, pa ne znamo da li su ili ne, ali to nije ni vazno s obzirom da smo vec krenuli na IVF zbog zmua. Sve ostalo je Hvala Bogu super. I tako mi krenemo sa stedirilom 3. novembra, ali u medjuvremeno prodjemo komisiju za fond i dobijemo poziv, tako da sam nastavila terapiju i vodjenje u GAK Visegradska. Od petka dobijam diferelin 0.1 mg, a do petka jos uvek pijem stediril. Htela sam pitati devojke koje ste prosle IVF proceduru da me malo posavetujete i ispricate sta me ceka, i da vas pitam da li vam se stomak nadimao i onako bio "tezak"? Hvala puno!
|
|
|
|