marijaci -> RE: Vantelesna oplodnja (6.11.2009 1:57:40)
|
jao,jao devojke.... evo i mene napokon.... vidim ima novih clanova...... upravo sam procitala sve postove...zao mi je zbog melanije,a evo bebuski drzim fige..pa da i nama krene...ispravite me ako gresim..ali od kad sam ja na ovom forumu jos niko nije zatrudneo...(mozda gresim) a ja jadna ne znam sta cu od silnih bakterija koje spopadose mene i mog muzica.. pa samo da ste vi videli tu kolicinu tableta koju smo mi ispili..pa nas ce da zaobidje ne svinjski ..nego svaki naredni svemirski virus....to je strasno.... evo sad cekamo rezultate novih briseva da vidimo da li smo proterali tu gamad.... ja sam pocela da pijem microgynon.....(u slucaju da smo otklonili gamad, da krenemo u proces), a ako nismo uklonili doticne goste , naravno prekidam sa microgynonom. u svakom slucaju 9.11 idem u leskovac da uzmem injekcije...i tada ce nam objasniti sta i kako dalje.... zanima me samo da li rade ICSI ako ima pacijentkinja ranicu na grlicu,a papa test je uredan odnosno II?eto to me zanima ako neko zna.... e tako devojke ............ dunja.dunja...koja tvoja pp poruka.....? mene su ove bakterije skroz pretumbale.............
|
|
|
|