Jacaca -> RE: Vestacka oplodnja (12.6.2009 21:52:06)
|
IZVORNA PORUKA: Verus GLUPOSTI!! Sestra prica iz guzice! Nemojte misliti da ako su sestre ili cak i dr. d sve znaju! uf sto me to ljuti. Moja prijatejica je radila VT od 3 embriona, se jedan zakacio,. Rodila je zdravu, lepu cerkicu vaginalno uz pomoc epidurala. Dete je extra pametno i extra napredno!IZVORNA PORUKA: dunja imam jedno pitanjce za vas iskusnije na ovoj temi; meni ostaje da pokusam sa vto, posto prirodnim putem ne mogu zatrudneti.....u bolnici posle operacije sestra u sok sobi mi rece u jednom trenutku - nicim izazvana da cu kada se budem poradjala morati na carski rez....ja pitam a zasto-) a ona ce:- da se beba ne bi mucila jer bebe zacete uzpomoc vto moraju na carski rez zato sto su asetljivije nego bebe zacete prirodnim putem( pri tom ja jos nisam ni pocela da se pripremam, tek se oporavljam od laparaskopije vise psihicki negi fizicki).... nemam nista protiv " carskog" ako bas mora.... ali jel vam poznato da se posle uspesne vto mora na carski... Imas istu ovakvu moju poruku u crticama negde Mart. Meni su draga isto rekli, da se sve bebe zacete vto poradjaju carskim rezom a ja sam se usr[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley35.gif[/image] od straha jer se bojim cr.
|
|
|
|