Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 6.8.2020 10:33:43
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo To me podset_i da i ja izmerim obim. Ali secam se da sam jednom merila davno, i bila u cudu Mislim, ja nemam nesto problem sa kilazon, ali kad sam se izmerila bas su bili veliki brojevi 😒 Isto...ja se secam kad sam pred svadbu i pre dece bila najmrsavija u zivotu ,merila sam struk i bio je 64.a ja kostur maltene .Pa,nije bas da se opterecujem,ali covece...pa i ne jedem koliko volim.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 7.8.2020 8:30:08
|
|
|
|
jess021
|
Ja nisam vezbala dva dana i bas me to nervira. Jednostavno nisam stigla, oba dana smo isli do grada, kasno se vracali. Opet cu morati da se samokaznim😁
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 7.8.2020 9:16:59
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,nadoknadićeš vežbanje.Nemoj ds se samokažnjavaš.❤
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 7.8.2020 11:24:44
|
|
|
|
emicaa
|
ja planiram od utorka opet poceti.Nadam se da cu imati vremena.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 7.8.2020 13:40:33
|
|
|
|
pari
|
Ja i dalje vežbam svaki dan...juče sam najkraće, 20min ali ne odustajem
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 7.8.2020 13:44:49
|
|
|
|
Duškić
|
Svaka Vam cast , samo vežbajte!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 7.8.2020 13:58:02
|
|
|
|
jess021
|
Odradila sam kaznu😁 50min sa Feelgodom i jos 5 min plnk. Malo sam teze izgurala, nesto me ledja boluckaju od jutros, ali nije strasno.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.8.2020 13:02:10
|
|
|
|
jess021
|
''bem ti trening, 258 kalorija sam potrošila 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.8.2020 13:04:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Au nista. Moraces jos jednu turu🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.8.2020 13:15:12
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Au nista. Moraces jos jednu turu🤣 Sanjice, nasmeja me samo tako, hvala ti😘😘
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.8.2020 14:35:25
|
|
|
|
pari
|
Bravo jess! Ja prvi put posle tri meseca preskačem jedan dan, a možda i dva...videću kako budem sutra, danas sam mrtva
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 8.8.2020 21:19:21
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,bravo za tebe.👍Super Pari,jedan dan i da preskočiš u tri meseca nije ništa.👍
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.8.2020 9:06:00
|
|
|
|
jess021
|
Juce nisam, imali goste, a i nedelja je, dan za odmor. Danas cu, a nosim se mislju da se opet ostavim slatkog, iako treba da dobijem, pa ne znam koliko cu istrajati.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.8.2020 10:01:52
|
|
|
|
pari
|
Ja juce jesam pola sata noge... Danas ne znam da li cu...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.8.2020 10:47:28
|
|
|
|
emicaa
|
Vagala sam se sinoc,53 kile.Pojma nemam kako sam izgubila kilu
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.8.2020 10:51:05
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo Emice.👍
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.8.2020 14:53:55
|
|
|
|
jess021
|
Emice, bravo! Odradila sam sa Heather 30min No jumping cardio i jos 10minc core sa Milanom Delic.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.8.2020 15:22:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Super emice, super jess Emice mozda je od one detoks vode... Ali stvarno, kazu da ona skuplja toksine i topi masne naslage.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.8.2020 15:39:00
|
|
|
|
jess021
|
Mama Jo, jel vezbas?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.8.2020 21:14:44
|
|
|
|
pari
|
Ja danas nisam...jako me bole zubi ili desni ili šta već. Potpuno sam demotivisana kad me nešto boli
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.8.2020 22:21:05
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Mama Jo, jel vezbas? Neg' sta 😊 Ja sam sada u 9.nedelji sa Heather, kad imam volje i vremena ubacim jos neke za guzu i noge, 2 puta nedeljno recimo.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 10.8.2020 22:23:17
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo za vas.👍
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.8.2020 8:22:37
|
|
|
|
branki*
|
A,bre,zene ,dajte neke slike,da vidimo te misice!😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.8.2020 8:46:14
|
|
|
|
jess021
|
Branki😁 Mebi je bas krivo sto se nisam slikala tamo negde pocetkom marat, kad sam pocela. Ja jos nisam zadovoljna, ali puno je bole i bas svi primete 😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 11.8.2020 9:10:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Branki, ja se stidim da stavim sliku 😁 Isto kao i kod jess, ja jesam zadovoljna i prija mu skroz. Ja brljavim sa hranom tj sa obrocima, kad ti uspem da dovedem u red skriz bicu onda skroz zadovoljna.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?