pepino -> RE: Položaj posteljice (22.2.2011 20:27:49)
|
Jabudicu jako cudan komentar od tvoje Dr. za nesto sto ni malo nije zabavno ni bezazleno,ne zelim da vas plasim,vec sam prije par dana pisala cini mi se u II tromjesecju da ako vam je Placenta previa tj posteljica na prednjem zidu nije bolja naravno opcija od na zadnjem,ako vam do kraja trudnoce ostane na prednjem i potpuno prekrije grlic (cini mi se) nema sanse da se porodite prirodnim putem,samo CR. Ja sam tokom svog boravka u bolnici lezala sa cimerkom koja je prokrvarila u 6 mjesecu,sve do tada je bilo ok,cak je radila i Amniocentezu zbog godina i tada su joj u bolnici saopstili da joj je Placenta previa,sto joj Dr. koja je vodila nije nikada rekla,morala je da miruje strogo do kraja trudnoce,samo wc,nista drugo,ostala je u bolnici do kraja,ali ona je krvuckala stalno po malo do kraja,u 8 mjesecu je puno prokrvarila,hitam CR i sve je bilo ok,rodila je krupnu i zdravu djevojcicu,nemojte da se plasite jer ja mislim da do kraja ima vremena da vam se jos okrene,ali treba da se pazite,da mirujete,ako vam je bas potpuno naprijed...
|
|
|
|