RE: Junski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Milena18 -> RE: Junski baRR (8.6.2020 11:14:00)

I ja ću sada drugu kafu.
Branki, ne brini o kilaži, sve će to doći na svoje, znaš i sama. Ti si jedna zgodnica [sm=smiley1.gif]
Mirko, što nisu sve kozice na broju?
Emice, je l' Davidu pomažu kreme? Sećam se da vas je jedno vreme baš mučilo to.

emicaa -> RE: Junski baRR (8.6.2020 12:49:02)

Milena i dalje ima faze mirovanja pa se opet pojavi.Onda od krema nestane i tako u krug.Evo sad mu je stomacic kao grubi papir i na nogama ima par fleka

flamingos -> RE: Junski baRR (8.6.2020 13:50:01)

Dajte jednu kafu.Dođoh iz grada,natovarih se kao magarac.Evo sad se dete sprema da ide kod drugarice,a sutra ona kod nje da dođe,pošto odlazimo u sredu na selo.Naravno,družićemo se i dok smo na selu.Roštiljaćemo,milina.❤

Mirko Svirko -> RE: Junski baRR (8.6.2020 13:54:12)

Mene ovo dete  danas izlude i to 5 sek.

Te hoce da vozi te nece.. krenemo on place. Pa sto places. Pa hteo sam da vozim... pa vozi.. pa sad mi otisli drugari... pa vozi sam.. necu sam... Oooooooo majko mila.. A meni neki dana D. Ledja me bole. Verovatno cu da dobijem. Rucak sam zavraial odavno i bili do prodavnice i htela da sredjujem ali sam totalni idiot jer se nerrviram zbog gluposti.

flamingos -> RE: Junski baRR (8.6.2020 13:58:27)

Nemoj da se nervieaš,Mirko.❤Deca ko deca.A i nama kad je dan D da beži čovek od nas,ha,ha.Znam kako je to.Hajd kafica,evo ja kuvam.

branki* -> RE: Junski baRR (8.6.2020 17:30:17)

Mirko  ,tako i ja izludim nekad .kad hoce nešto, a ne zna tačno ni šta ili ne može da se uklopi i onda kmeza.mada ,kakva je bila pre ,sad je super .ovde kiša. 

flamingos -> RE: Junski baRR (8.6.2020 23:34:45)

Samo da vam mahnem i poželim laku noć.Odoh na spavanje.❤

Mirko Svirko -> RE: Junski baRR (9.6.2020 0:22:03)

Laku noc vam zelim..

Lepo spavajte.Lepo sanjajte..😴😴😴

remix -> RE: Junski baRR (9.6.2020 6:04:31)

Samo da pozelim lepo jutro.

Milena18 -> RE: Junski baRR (9.6.2020 7:08:31)

Dobro jutro! Ko je za kaficu?

jess021 -> RE: Junski baRR (9.6.2020 7:32:23)

Jutro!

Milena, ja sam za kafu😁

Sanjica26 RR -> RE: Junski baRR (9.6.2020 8:48:35)

Jutro mile devojke Milena i Jess. Meni moze neka limunada. Ja se spremam, pa na sednicu. 

flamingos -> RE: Junski baRR (9.6.2020 9:12:33)

Dobro jutro,može kafa.Vreme i dalje užasno,tmurno.Pozdrav svima.❤

emicaa -> RE: Junski baRR (9.6.2020 9:22:26)

jede li ovde iko ista ili samo ja o tome mislim 🤣

Pustila sam muziku i uzivam 😁

flamingos -> RE: Junski baRR (9.6.2020 9:26:51)

Joj Emice,nasmeja me.U baru pijemo,ne jedemo.😀Šalim se.Meni je rano za doručak,spojim sa ručkom,a ne večeram.❤

branki* -> RE: Junski baRR (9.6.2020 16:35:24)

Gde ste,ženske. .

Sanjice,imali i mi sednicu. .Malo da se pružim. .Pa da pospremim po stanu i to je to. .Bilo baš vruće. .Posle kiša neka. Svaki dan neka kiša mora da padne.

flamingos -> RE: Junski baRR (9.6.2020 16:43:12)

Odmori Branki.Ma da,mora da padne kiša,pa to ti je.Javljaju još nedelju dana tako promenljivo vreme da bude.

Sanjica26 RR -> RE: Junski baRR (9.6.2020 16:44:52)

IZVORNA PORUKA: branki*

Gde ste,ženske. .

Sanjice,imali i mi sednicu. .Malo da se pružim. .Pa da pospremim po stanu i to je to. .Bilo baš vruće. .Posle kiša neka. Svaki dan neka kiša mora da padne.

Sutra imamo izbor za direktora. Opet moram da idem u selo. I ja sam se ispruzila. I smisljam sta veceras da spremim za rucak sutra. 

flamingos -> RE: Junski baRR (9.6.2020 20:30:46)

Gde ste,pijete li šta?Hajde okupljanje.Šta želite?Sipah sebi kiselu vodu.Popakovah stvari i mm ode u selo,pun auto.Sutra dolazi po nas i odosmo,Bože zdravlja.❤

mati -> RE: Junski baRR (9.6.2020 21:45:25)

Samo da vam mahnem, Unemam vremena ni da vidim sta se pisalo. Usla sam u turbo fazu, nocas sam dosla u dva, a nadala se do ponoci da ce biti gotovo. Jutros na posao, dremnula malo danas i sada citanje...
Nadam se da ste svi dobro.
Kod nas je do sad pljustala kisa i opasno nevreme, mazuljica se uplasila pa moramo kasnije opet da izadjemo.
Poljubac za sve

flamingos -> RE: Junski baRR (10.6.2020 8:40:18)

Dobro jutro.Mati,pozdrav i tebi.Evo rasirih ves,pijem kafu,izvolite.Da siđem do pijace i pekare i kad mm dođe odosmo u selo.Pozdrav svima.❤

emicaa -> RE: Junski baRR (10.6.2020 9:19:42)

Jutro,ja sam nesto nenaspavana.Stvarno bih trebala ptije 12 ici na spavanje

Mati na poslu bila?

Milena18 -> RE: Junski baRR (10.6.2020 9:28:35)

Emice, ja svaki dan sebi kažem da ću leći pre ponoći, ali ništa od toga. Jednostavno mi prija da uveče duže budem budna, pa žrtvujem san iako znam da mi to nije pametno.
Flamingos, srećan put!

emicaa -> RE: Junski baRR (10.6.2020 9:33:17)

Milena isto,zao mi da odem ranije spavati kad konacno docekam mir i tisinu A svako jutro se pokajem

Mirko Svirko -> RE: Junski baRR (10.6.2020 9:33:23)

Dobar dan zene 💗
Ko je za kafu?Mi juce ceo da proveli u putu. Golubacka tvrdjava je bas lepa. A isli i do Srebrnog jezera. I malo u kraj naseg Flamingosa 👍
Kasno bas stigli. A vreme je bilo pakleno.Cudi me da je M izdrzao ceo dan bez spavanja. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>