dunja RR -> RE: Šta radite...? III deo (5.4.2024 12:02:05)
|
Iv, ne da su zdravi, nego dr nikad jače i zdravije zube nije video, očajan je bio što mora da ih vadi, kaže neko bi debelo platio da ovo ima u ustima. Ja u poslednjih 30 i nešto godina nisam imala kvaran zub. To da su jaki zubi sa ogromnim korenjem, su mi rekli i kada su mi vadili umnjake, sva 4 sam još ranije povadila, nekke čak i dok nisu izniki (operacijom), jer nije belo mesta u vilici. A ogromni zubi. Zato mi i jesu izbačeni (isto kao kod Vesne iz Survivora i kod Maše iz Survivora). Krenuo on da vadi, mislio lako će, kad ono, crvc, Vidim nervira se, spušta mi stolicu, diže, komentariše koleginici - Jezivo jaki zubi. Ja mu pričala pre nego sam sela kako me mesec dana boli ruka (teniski lakat), a posebno dan pre vađenja zuba, otkinula me, i na dan vađena zuba, nema, prestao bol. Mozak se usmerio sa ruke na zube [sm=smiley36.gif] Pričam ja to doktoru, a posle će on meni, da, ali sada ću ja od vaših nenormalno jakih zuba da dobijem teniski lakat [sm=jezicek.gif] IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Joj Dunja 😔 Pa jel moralo? Skroz zdravi?
|
|
|
|